Jump to content

illi

Leden
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About illi

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin etrex vista hcx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 dag

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  winterswijk
 1. Ook ik herken het probleem. Hier betreft het ook Ziggo, oud netwerk UPC, in de Achterhoek (winterswijk). Heeft iemand een oplossing voor het probleem?
 2. Zag vandaag bij de Lidl een setje liggen van een spiegeltje (telescoop?) en een telescoop magneet voor 8 euro. Ik ben van beiden al voorzien, maar wie weet een tip voor anderen?
 3. illi

  Wat is het?

  Omdat ik het op een rode kool vond lijken, even gegoogled op rode kool en paddestoel..... Bingo! Het blijkt een Amethistzwam te zijn oftewel een rode kool zwam (laccaria amethystina)
 4. Een waardeloze zaklamp bedoel je
 5. Ach ja, naast een waardeloze klimezel hebben we ook nog een waardeloze pakezel (met slechte knieën) nodig Je eerste mail en de derde hebben mij bereikt, de eerste ondertussen ook al beantwoord, niet gekregen? Waardeloze mailbox heb je dan. En ik ben waardeloos aan het quoten, hopenlijk gaat het nu goed.....
 6. Mik eens op de tv. Die van de buren?
 7. Scherpstelling kwam ik net al achter, gaat wel beter. Maar wilde niet de buren teveel tot last zijn:dribble: We zullen het wel merken op in een waardolze nacht....
 8. Ben net even snel op de fiets gesprongen. En heb de zaklamp aangeschaft. Helder scherp licht en verlicht op hoogste stand de nabije omgeving erg goed. Over een grotere afstand 25m lijkt hij beduidend minder te belichten, maar dat kan ik niet helemaal goed beoordelen binnen de bebouwde kom met alle straatverlichting. Ga hem binnenkort voor een "waardeloze" cache meenemen. Ik ben bang dat hij het niet red tegen de grote jongens (ga ik ook absoluut niet van uit), maar hij is in ieder geval beter dan wat ik nu heb .
 9. Ik weet dat het voorkomt, o.a. in bepaalde delen van de Achterhoek, dat SBB 30 euro (per jaar! ) vraagt onder de noemer administratiekosten. Ook ik wil mijn cache gaan leggen in gebied van Staatsbosbeheer, maar ga dit eerst even kort sluiten. Ik ben niet van plan een dergelijk bedrag te betalen. Er zijn trouwens meerdere (oude) topics waar ook van dit feit melding gemaakt wordt. SBB schijnt hier geen eenduidigheid in te hebben en per regio er anders mee om te gaan.
×
×
 • Create New...