Spring naar bijdragen

surdo

Leden
 • Aantal bijdragen

  119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over surdo

 • Verjaardag 08-12-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPhone XR
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10-08-2019

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  eindhoven
 • Interesse
  braziliaans percussie<br />cachen<br />uit eten<br />bbq-en<br />vliegeren met dochter en zoon<br />strandwandelingen maken
 1. Kan het misschien te maken hebben met tijdverschil van gc.com
 2. Ik wil vooral een droog logboekje zodat mijn sticker blijft plakken.
 3. Wij komen ze ook wel tegen caches waar het een grote bende is. Als het heel erg is nemen wij een zakje uit onze tas en halen alle rotzooi zoals, cachebeschrijvingen, bierviltjes, rietjes en noem nog maar wat op uit de box om het vervolgens bij de parkeerplaats weg te gooien. Bij ons helpt dit goed tegen de ergernis die het vaak oplevert, en lucht zelf op omdat je toch denkt een goede daad verricht te hebben. Wat wij doen is een druppel op de gloeiende plaat, maar alle beetjes helpen moet je maar denken. De volgende komt dan een redelijk nette cache tegen waardoor de drempel hopelijk wat hoger wordt om er weer een rotzooi van te maken. edit: mon-roe was me net voor. Fijn dat er meerdere zijn die zo denken.
 4. Lees spoiler. Vinnie1 heeft daar een cursus logjes schrijven gepubliceerd.
 5. Ik moet toegeven dat ik bij Nederlandse traditionals ook maar logjes schrijf van hooguit twee a drie regels. En ze dan kopieer voor de volgende, maar dat komt omdat ik ze alleen pak als ik er toch langskom en ze me niet interesseren. Wel leuk om te zien dat zaken op het forum positief opgepikt worden en het zo toch haar functie heeft. HÉÉÉÉL SPORTIEF
 6. Niet verwijderen. Wel een pb sturen met het advies spoiler te lezen. Daarin staat een cursus van vinnie1 "voorkom een flutlog ". Verder is het aan mlvdburq om hem of haar op de vingers te tikken ( sociale cache-controle ). Ik heb er een hekel aan als mijn cache-maatje het doet. Na een goed gesprek schrijft hij nu leuke logs. Is beter dan straffen met verwijderen.
 7. surdo

  Teken !!!!!

  Ze zijn er weer de teken. Zaterdag liep er een over mijn vrouw haar broek die konden we killen voor hij echt actief werd. Maar vandaag hebben we er een van de hond afgehaald die al vast zat. oppassen dus maar weer in het jaar 2008.
 8. surdo

  Nieuwe printversie

  Als ik onderin de pagina een scrollbar zie dan druk ik liggend af. Dan laat hij niets weg
 9. surdo

  Premium member

  Misschien een stomme vraag maar is de creditcard niet verlopen ? Jij stelt nog niet zo'n stomme vragen Getzie
 10. surdo

  Puzzel cache technieken

  Zie ik hier een potentieel moment voor de oprichting van een cachers puzzelclub . Zelf heb ik het ook niet zo op de puzzels omdat het vaak hersenspinsels zijn ontsproten in het hoofd van de cachelegger waar je maar moeilijk toegang krijgt. Dit "engelse taart GCTT3E" link is bv zo'n cache. Al staar je de hele avond naar het scherm, dan nog ben je geen centimeter opgeschoten. Inmiddels is deze cache gearchiveerd wat dan weer jammer is voor de echte liefhebbers.
 11. Ik trek altijd gewoon onze eigen Benelux kaart naar Duitsland of Frankrijk, gaat prima.
 12. surdo

  Chat stuk

  Ik weet nu dat je op het forum ook kunt chatten, wat ik dus nooit doe. In ieder geval weet ik nu dat het bij mij werkt.
 13. Surdo komt voort uit het feit dat ik en mijn vrouw al meer dan 15 jaar de muzikale voorliefde voor Braziliaanse percussie hebben, ofwel samba. Een surdo is een bass-durm tussen de 12"en 26" inch en een van de instrumenten die in een batucada (samba band) gebruikt worden. Ik heb dit instrument ruim 12 jaar bespeeld en mijn vrouw 4jaar daarvoor vele andere instrumenten omdat ze heel muzikaal is. Toen ik jaren geleden het pc-gamen ontdekte had ik een nick nodig. Binnen de band had ik al een nick maar ik wilde dit toch een beetje gescheiden houden. Daarom kwam, "niet lachen", surdokid op de proppen. Die naam heb ik gevoerd tot vorig jaar ongeveer, omdat ik noch 18 van geest ben maar lichamelijk 45 heb ik die naam toch maar verandert in surdo. Toen ik me aanmelde bij gc.com begin 2007 dacht ik dat mijn nick allang vergeven zou zijn omdat dit een wereldwijde organisatie is en er heel veel Brazilianen op de wereld zijn die zo'n nick ook helemaal geweldig vinden dacht ik. Maar wat schertste mijn verbazing ik hoefde er niet eens een 1 achter te zetten. Ondanks dat wij sinds kort niet meer actief zijn in de muziek blijft de liefde voor het instrument met haar diepe klank en indrukwekkende omvang(zie avatar). De band waar ik in gespeeld heb en medeoprichter van ben
 14. Ik vind hem helemaal geweldig. En ben vanaf nu dan ook op mijn hoede als ik jou naam boven een cachebeschrijving zie.
 15. Ik weeg al een ons maar heb nog geen aanbieding gehad. Het valt dus allemaal wel mee met die spam van vista print.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...