Spring naar bijdragen

Pfotzsche

Leden
 • Aantal bijdragen

  135
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Pfotzsche

 • Verjaardag 13-02-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan eXplorist 210
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pfotzsche.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogeveen, NL
 • Interesse
  geocaching en fotografie het liefst de combinatie
 1. Werkt absoluut geweldig Dank voor de tip Reactie via deze software
 2. Geocaching staat weer in Computeridee nummer 02/2010 blz 61
 3. Dit lijkt mij de juiste plaats http://forum.freeboards.net/viewtopic.php?...orum=geocaching
 4. Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels. Voor alle off topic klik hier Dat is maar hoe je ernaar kijkt. Het is wel degelijk off topic wat dit draadje betreft. Is er nog een moderator in de zaal? Fire5 Eens zie mijn eerdere reactie Kortom nogmaals . (punt)
 5. Als je een kistje begraaft en je beschadigd daarbij een wortel of tijdens het graven worden er levende insecten vermoord of hun habitat vernield is dat veel erger dan een boom van een kleine piercing te voorzien waaraan hij niet dood gaat. Ik ben het verder ook met smeule eens dat de vogelnestkastje door SBB niet aan een boom worden gelijmd maar vastgespijkerd. PS lijkt mij niet handig om vogelnestkastjes te begraven in de grond ipv ophangen aan een boom.
 6. Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels. Voor alle off topic klik hier
 7. Ik zit dit draadje nog weer eens door te lezen en kan geen enkele maar dan ook geen enkele relatie met geocaching vinden. Aangezien dit forum over geocaching gaat is dit draadje niet off topic maar off forum in het kwadraat en hoort dus helemaal hier niet thuis. Indien je niet volgens de regels op dit forum kunt meedoen en de onderwerpen gaan niet over Geocachen dan heb je hier niets te zoeken. Kortom nokken met deze topic en dit geneuzel. Het gaat is zijn geheel nergens meer over en al helemaal niet over Geocaching. . (punt)
 8. Wat ik nu niet snap is dat: moderators aangeven dat in geval van vragen, kritiek of weet ik wat voor gezanik je even een PB moet sturen en dit draadje niet sluiten en laten ontaarden in een nondiscussie waar je toch niet uitkomt en wat uiteindelijk resulteerd in een hoop gezanik enz. Ik zeg stoppen, sluiten en nokken met dit draadje Mensen die toch sterk de behoefte hebben om te zaniken etc verwijs ik naar dit forum http://forum.freeboards.net/viewforum.php?...orum=geocaching deze was ook tijdelijk actief toen het oude forum is omgezet naar het nieuwe forum . PS:wel even registreren /\/\/\/
 9. Hoe je dit exact moet doen is afhankelijk van het type GPSr. In geval van een eXplorist 210 van magallan zie dit draadje Veel succes.
 10. Gewoon zelf proberen en uitvinden daar leer je het meeste van en blijft je het meeste van bij. Begin eerst met een simpele cache en bouw daarna uit daar moeilijkere caches. Gaande weg krijg je steeds meer ervaring en raak je zonder je het doorhebt misschien wel verslaafd aan dit spelletje. Kortom gewoon beginnen en lekker ongedwongen genieten. Succes
 11. Pfotzsche

  Cache maken; peiling

  Wat is het nu 38 of 38,5 of 39 graden
 12. Volgens mij moeten de mensen die moeite hebben met de rekentekens en bijbehorende volgorde deze cache ver plicht lopen. Dan kan het haast niet meer misgaan.
 13. Schrijf je dan optellen als +/+ en delen als /// en vermenigvuldigen als x/x ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...