Spring naar bijdragen

Pfotzsche

Leden
  • Aantal bijdragen

    135
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pfotzsche geplaatst

  1. Werkt absoluut geweldig Dank voor de tip Reactie via deze software
  2. Geocaching staat weer in Computeridee nummer 02/2010 blz 61
  3. Dit lijkt mij de juiste plaats http://forum.freeboards.net/viewtopic.php?...orum=geocaching
  4. Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels. Voor alle off topic klik hier Dat is maar hoe je ernaar kijkt. Het is wel degelijk off topic wat dit draadje betreft. Is er nog een moderator in de zaal? Fire5 Eens zie mijn eerdere reactie Kortom nogmaals . (punt)
  5. Als je een kistje begraaft en je beschadigd daarbij een wortel of tijdens het graven worden er levende insecten vermoord of hun habitat vernield is dat veel erger dan een boom van een kleine piercing te voorzien waaraan hij niet dood gaat. Ik ben het verder ook met smeule eens dat de vogelnestkastje door SBB niet aan een boom worden gelijmd maar vastgespijkerd. PS lijkt mij niet handig om vogelnestkastjes te begraven in de grond ipv ophangen aan een boom.
  6. Deze topic is niet off topic maar off forum. Als ik het goed begrijp is dit forum om te discusieren over geocaching en geralateerde onderwerpen. Niet over hoe je moet gedragen op dit forum daarvoor zijn de forum regels. Voor alle off topic klik hier
  7. Ik zit dit draadje nog weer eens door te lezen en kan geen enkele maar dan ook geen enkele relatie met geocaching vinden. Aangezien dit forum over geocaching gaat is dit draadje niet off topic maar off forum in het kwadraat en hoort dus helemaal hier niet thuis. Indien je niet volgens de regels op dit forum kunt meedoen en de onderwerpen gaan niet over Geocachen dan heb je hier niets te zoeken. Kortom nokken met deze topic en dit geneuzel. Het gaat is zijn geheel nergens meer over en al helemaal niet over Geocaching. . (punt)
  8. Wat ik nu niet snap is dat: moderators aangeven dat in geval van vragen, kritiek of weet ik wat voor gezanik je even een PB moet sturen en dit draadje niet sluiten en laten ontaarden in een nondiscussie waar je toch niet uitkomt en wat uiteindelijk resulteerd in een hoop gezanik enz. Ik zeg stoppen, sluiten en nokken met dit draadje Mensen die toch sterk de behoefte hebben om te zaniken etc verwijs ik naar dit forum http://forum.freeboards.net/viewforum.php?...orum=geocaching deze was ook tijdelijk actief toen het oude forum is omgezet naar het nieuwe forum . PS:wel even registreren /\/\/\/
  9. Hoe je dit exact moet doen is afhankelijk van het type GPSr. In geval van een eXplorist 210 van magallan zie dit draadje Veel succes.
  10. Gewoon zelf proberen en uitvinden daar leer je het meeste van en blijft je het meeste van bij. Begin eerst met een simpele cache en bouw daarna uit daar moeilijkere caches. Gaande weg krijg je steeds meer ervaring en raak je zonder je het doorhebt misschien wel verslaafd aan dit spelletje. Kortom gewoon beginnen en lekker ongedwongen genieten. Succes
  11. Pfotzsche

    Cache maken; peiling

    Wat is het nu 38 of 38,5 of 39 graden
  12. Volgens mij moeten de mensen die moeite hebben met de rekentekens en bijbehorende volgorde deze cache ver plicht lopen. Dan kan het haast niet meer misgaan.
  13. Schrijf je dan optellen als +/+ en delen als /// en vermenigvuldigen als x/x ?
  14. Bovenstaande kan niet. Het aantal haken ( en ) moeten gelijk zijn. Tenzij het hogere wiskunde is dan kan het weer wel geloof ik
  15. Komt wellicht omdat dit hogerige wisunde betreft
  16. Pfotzsche

    Probleem met handtekening

    Ga naar je profiel op GC.NL en klik op wijzigen handtekening onderaan de pagina. Je kunt nu de tekst van je handtekening wijzigen of verwijderen.
  17. Pfotzsche

    te lange onderschriften op forum

    Ik zou zeggen zie forumregel #15, lijkt mij duidelijk
  18. Je moet wel degelijk ingelogd zijn. Als je niet ingelogd bent dan kom je weer op de indexpagina uit. Als je op het menuitem cache kaarten klikt en je bent niet ingelogd dan is de optie Loc files ook niet beschikbaar. Deze is wel beschikbaar als je ingelogd bent.
  19. Je moet eerst inloggen op de site voordat je de loc file kunt downloaden. Inloggen gaat via het forum.
  20. Nou nou... u heeft exaggeratica gestuurd?! :-) exaggewat???
  21. Pfotzsche

    coordinaten

    Dit is precies wat ik ook bedoel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...