Jump to content

Brunsting

Leden
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Brunsting

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 08/26/1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  zomer 2007

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Midden Drenthe
 1. Alle nabestaanden heel veel sterkte. Ook de cachelegger veel sterkte toegewenst.
 2. Je bedoelt neem ik aan een programma waarin je noten kunt noteren om daarna de melodie af te laten spelen? Dat kan met MuseScore. Dat is een Opensource programma, dus gratis. Je moet wel de noten eerst handmatig invoeren. (programma is de downloaden vanaf http://musescore.org)
 3. Via geocaching.com doet hij het wel. Heb van de week ook op die manier gezocht.
 4. Wij zoeken een goed werkende GPSmap 60CSx. Scherm mag eventueel beschadigd zijn en/of de knoppen aan de voorkant. Heb jij je oude 60CSx ongebruikt in de kast liggen omdat je een nieuw model hebt? Neem contact op.
 5. De ene politieman of -vrouw is er wel van op de hoogte, de andere niet. Bij mij op de afdeling zitten twee voormalig politiemannen. De ene wist al wat geocaching is, de andere niet. Eigenlijk net als de doorsnee mens.
 6. Ik heb een keer zo'n sling rugzak model geprobeerd in de winkel. Ze zijn er namelijk ook als fototas, misschien is dat nog een tip? Zelf vond ik hem niet prettig, maar dat werd mede veroorzaakt door dat ik snel last heb van mijn schouders. Daarom heb ik het gewicht liever verdeeld over beide kanten. De sling hangt echt op een kant, wat betekent dat lang dragen met een beetje gewicht erin voor de meeste mensen niet prettig is. Nu heb ik zelf een rugzak met onderin een fotodeel met vakjes (met sluiting aan de zijkant) en bovenin een stuk waarin je andere spullen kunt opbergen. Eén hengsel tijdelijk van je schouder laten glijden en je kunt vanaf de zijkant gemakkelijk bij de onderste vakjes.
 7. Brunsting

  Teken!

  Voor mij is het eerst de uitslag van het bloedonderzoek afwachten. Aan preventief antibiotica doen ze bij ons niet. De uitslag duurt twee weken.
 8. Brunsting

  Teken!

  Tijdens het Snert Event een teek meegenomen naar huis. Sinds dit weekend heb ik ineens geheel onverklaarbaar last van mijn gewrichten vooral in de handen. Morgen naar de huisarts om te laten controleren op Lyme.
 9. Brunsting

  Teken!

  Dit maakt het Dagblad van het Noorden ervan. Het begin lijkt op hetzelfde artikel: voeg een paneel toe * Noorden > * Drenthe * Groningen * Stad Explosieve stijging aantal teken in Drenthe * DVHN | Gepubliceerd op 02 augustus 2009, 15:01 gieten/wageningen - In Nederland worden deze zomer veel meer teken gevangen dan in de jaren 2007 en 2008. Dat geldt zeker voor Drenthe. Gieten is een van de vanglocaties. Het aantal gevangen teken is daar bijna twee keer zo hoog als in voorgaande jaren. Het zijn cijfers die de Wageningen Universiteit vandaag heeft gepubliceerd. Op twaalf vangplekken werden in de maanden mei, juni en juli ruim 5800 teken gevangen. In 2007 en 2008 waren dat er 3250 in dezelfde periode. Op sommige plaatsen in Nederland verdubbelde het aantal, waaronder Gieten. Overigens liep op Schiermonnikoog het aantal teken juist flink terug. Drenthe behoort altijd al tot de provincie waar de teken floreren. Begrijpelijk want het beestje, dat via de Borrelia-bacterie de ziekte van Lyme kan overdragen, gedijt vooral in bosrijke streken. Een aanzienlijke groei van de tekenpopulatie, maar het aantal geregistreerde tekenbeten ligt niet hoger dan vorig jaar. In de jaren 2006 en 2007 lag het 30 tot 40 procent hoger.
 10. Brunsting

  Teken!

  Vlak voor de vakantie heb ik nog bloed gegeven, maar op de ellenlange vragenlijst die je altijd in moet vullen ben ik de vraag of ik door een teek gebeten ben niet tegengekomen. Ze hebben mij er ook nog nooit naar gevraagd.
 11. Er zijn prachtige foto's bij, de keuze is moeilijk. Mijn keuze is op foto 3 gevallen omdat ik dit een situatie vind die je tijdens het cachen zo tegen kunt komen en de relatie cachen en natuur heel duidelijk naar voren komt.
 12. Jammer, Twin Peaks. Heb je bijdragen altijd zeer kunnen waarderen.
 13. Misschien past hij op de Csx van Travel wolf?
 14. Wij gingen regelmatig met de kinderen wandelen in het bos oid. Vaak kwam het erop neer dat we iedere keer naar hetzelfde gebied gingen en ik wilde wel eens wat anders zien. In een blad (volgens mij computer totaal) kwam ik een stuk tegen over geocachen. Dat leek mij wel een leuke manier om het wandelen te combineren met andere locaties en het "schatzoeken" voor de kinderen.
 15. Gisteren deed de kaart het bij mij ook niet. Vandaag geen problemen meer. Misschien is het bij jou ook vanzelf opgelost?
×
×
 • Create New...