Spring naar bijdragen

Brunsting

Leden
  • Aantal bijdragen

    136
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Brunsting geplaatst

  1. Alle nabestaanden heel veel sterkte. Ook de cachelegger veel sterkte toegewenst.
  2. Brunsting

    Muziek Noten

    Je bedoelt neem ik aan een programma waarin je noten kunt noteren om daarna de melodie af te laten spelen? Dat kan met MuseScore. Dat is een Opensource programma, dus gratis. Je moet wel de noten eerst handmatig invoeren. (programma is de downloaden vanaf http://musescore.org)
  3. Brunsting

    Kaart Frankrijk Laadt Niet

    Via geocaching.com doet hij het wel. Heb van de week ook op die manier gezocht.
  4. Brunsting

    Garmin Gpsmap 60Csx

    Wij zoeken een goed werkende GPSmap 60CSx. Scherm mag eventueel beschadigd zijn en/of de knoppen aan de voorkant. Heb jij je oude 60CSx ongebruikt in de kast liggen omdat je een nieuw model hebt? Neem contact op.
  5. De ene politieman of -vrouw is er wel van op de hoogte, de andere niet. Bij mij op de afdeling zitten twee voormalig politiemannen. De ene wist al wat geocaching is, de andere niet. Eigenlijk net als de doorsnee mens.
  6. Brunsting

    Handige Rugzak?

    Ik heb een keer zo'n sling rugzak model geprobeerd in de winkel. Ze zijn er namelijk ook als fototas, misschien is dat nog een tip? Zelf vond ik hem niet prettig, maar dat werd mede veroorzaakt door dat ik snel last heb van mijn schouders. Daarom heb ik het gewicht liever verdeeld over beide kanten. De sling hangt echt op een kant, wat betekent dat lang dragen met een beetje gewicht erin voor de meeste mensen niet prettig is. Nu heb ik zelf een rugzak met onderin een fotodeel met vakjes (met sluiting aan de zijkant) en bovenin een stuk waarin je andere spullen kunt opbergen. Eén hengsel tijdelijk van je schouder laten glijden en je kunt vanaf de zijkant gemakkelijk bij de onderste vakjes.
  7. Brunsting

    Teken!

    Voor mij is het eerst de uitslag van het bloedonderzoek afwachten. Aan preventief antibiotica doen ze bij ons niet. De uitslag duurt twee weken.
  8. Brunsting

    Teken!

    Tijdens het Snert Event een teek meegenomen naar huis. Sinds dit weekend heb ik ineens geheel onverklaarbaar last van mijn gewrichten vooral in de handen. Morgen naar de huisarts om te laten controleren op Lyme.
  9. Brunsting

    Teken!

    Dit maakt het Dagblad van het Noorden ervan. Het begin lijkt op hetzelfde artikel: voeg een paneel toe * Noorden > * Drenthe * Groningen * Stad Explosieve stijging aantal teken in Drenthe * DVHN | Gepubliceerd op 02 augustus 2009, 15:01 gieten/wageningen - In Nederland worden deze zomer veel meer teken gevangen dan in de jaren 2007 en 2008. Dat geldt zeker voor Drenthe. Gieten is een van de vanglocaties. Het aantal gevangen teken is daar bijna twee keer zo hoog als in voorgaande jaren. Het zijn cijfers die de Wageningen Universiteit vandaag heeft gepubliceerd. Op twaalf vangplekken werden in de maanden mei, juni en juli ruim 5800 teken gevangen. In 2007 en 2008 waren dat er 3250 in dezelfde periode. Op sommige plaatsen in Nederland verdubbelde het aantal, waaronder Gieten. Overigens liep op Schiermonnikoog het aantal teken juist flink terug. Drenthe behoort altijd al tot de provincie waar de teken floreren. Begrijpelijk want het beestje, dat via de Borrelia-bacterie de ziekte van Lyme kan overdragen, gedijt vooral in bosrijke streken. Een aanzienlijke groei van de tekenpopulatie, maar het aantal geregistreerde tekenbeten ligt niet hoger dan vorig jaar. In de jaren 2006 en 2007 lag het 30 tot 40 procent hoger.
  10. Brunsting

    Teken!

    Vlak voor de vakantie heb ik nog bloed gegeven, maar op de ellenlange vragenlijst die je altijd in moet vullen ben ik de vraag of ik door een teek gebeten ben niet tegengekomen. Ze hebben mij er ook nog nooit naar gevraagd.
  11. Er zijn prachtige foto's bij, de keuze is moeilijk. Mijn keuze is op foto 3 gevallen omdat ik dit een situatie vind die je tijdens het cachen zo tegen kunt komen en de relatie cachen en natuur heel duidelijk naar voren komt.
  12. Jammer, Twin Peaks. Heb je bijdragen altijd zeer kunnen waarderen.
  13. Misschien past hij op de Csx van Travel wolf?
  14. Wij gingen regelmatig met de kinderen wandelen in het bos oid. Vaak kwam het erop neer dat we iedere keer naar hetzelfde gebied gingen en ik wilde wel eens wat anders zien. In een blad (volgens mij computer totaal) kwam ik een stuk tegen over geocachen. Dat leek mij wel een leuke manier om het wandelen te combineren met andere locaties en het "schatzoeken" voor de kinderen.
  15. Brunsting

    geocaching.com maps

    Gisteren deed de kaart het bij mij ook niet. Vandaag geen problemen meer. Misschien is het bij jou ook vanzelf opgelost?
  16. Had ook gekeken naar GSAK, kun je dat hier ook voor gebruiken? Dat kan toch op een pda? Je kunt dan alleen geen logjes zien ga ik van uit. En Barny, je mag mij je vriendjes ook wel lenen hoor. Voor als we er echt niet uitkomen.
  17. Ach, ik ben blond. Laten we het daar maar op houden
  18. Bedankt voor jullie antwoorden. Ik ga eens even aan het experimenteren. Heb nog ergens een pda liggen waarmee ik misschien via de gsm kan internetten. Eens kijken hoe dat werkt. Kan ook handig zijn voor andere dingen. Heb de 'i-mode' site opgeslagen, die ga ik ook proberen. En ben sinds kort premium member, dus de pocket queries ga ik ook uitproberen.
  19. Het gebeurt nog wel eens dat ik als we onderweg zijn geocaching.nl wil bekijken. Ik wil dan bijvoorbeeld een andere cache in de buurt zoeken, die niet in de gps staat of waar ik geen beschrijving van heb. Of het zoeken gaat niet zoals we willen en we willen in voorgaande logjes of de hint kijken. Zelf heb ik wel internet op mijn mobiel, maar ik heb gemerkt dat zoeken daarop niet echt gemakkelijk werkt. Laat staan dat ik gemakkelijk een cachepagina kan aanklikken. Hoe doen jullie dat? Ik kom vaak genoeg in forumberichten of in logjes berichten tegen waaruit blijkt dat mensen onderweg geocaching.nl raadplegen.
  20. Ik zou hem ook zeker in de handbagage meenemen. Er verdwijnen nogal wat koffers, of ze worden opgebroken en waarna dit soort apparatuur verdwijnt. Ik spreek uit ervaring, houd me dagelijks bezig met het afhandelen van reisschades. In de koffer zijn kostbaarheden niet verzekerd, omdat het risico dat het dan weg is een heel stuk groter is. Dus camera's, audio-apparatuur, laptops ed altijd in de handbagage.
  21. Brunsting

    Probleem met handtekening

    Bedankt, daar lag het inderdaad aan. Met IE kon ik hem wel veranderen.
  22. Brunsting

    Probleem met handtekening

    Gisteren heb ik geprobeerd onze stats toe te voegen aan de handtekening en het logo van de geocoinrace, er is echter wat verkeerd gegaan en nu krijg ik hem er niet meer uit! Zodra ik op het invoerveld klik, openen er twee nieuwe tabbladen die linken naar de site van groundspeak. Daarna kan ik als ik terug ga wel de tekst veranderen, maar zodra ik op opslaan klik krijg ik weer hetzelfde probleem. Misschien kan iemand van het beheer de handtekening verwijderen? Of weet iemand hoe ik dit zelf kan veranderen?
  23. Brunsting

    Wat is een Watchlist ?

    Dank jullie wel. Ik heb de verschillende mogelijkheden geprobeerd en de pagina van powk vind ik het handigste werken als je spontaan gaat zoeken. Ik heb hem bij mijn favorieten gezet. Als ik in het forum ben en door de postings nieuwsgierig wordt spreekt de manier van Geovlinder me meer aan. Ga ze dus allebei gebruiken.
  24. Brunsting

    Wat is een Watchlist ?

    Even off-topic maar deze vraag komt bij mij op door jouw antwoord. Kun je ook op een of andere manier ook alle caches zien die bijvoorbeeld door jou zijn geplaatst? Groetjes, Gina
  25. Brunsting

    Teken !!!!!

    Het lijkt erop dat ze ons niet lusten, tot nu toe tenminste.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...