Spring naar bijdragen

Ma-Bu

Leden
 • Aantal bijdragen

  146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ma-Bu

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Venture HC
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Al 10 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Den Haag
 1. Ma-Bu

  Bartholo Klomp

  En ik heb er momenteel ook een setje (van 2 klompjes, een linker en een rechter) in m'n bezit. Groeten Marcel aka Ma-Bu
 2. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Het zijn niet mijn woorden....
 3. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Beste leden van dit forum, Ik heb van GeoHulp vernomen dan men (nog) niet kan antwoorden op dit forum. Hun verzoek is dan ook om alle opmerkingen wat betreft www.geohulp.tk of gewoon geohulp.tk per mail te sturen naar: Geocachinghulp@gmail.com Dan hoef ik niet steeds alles door te sturen. Hun vraag was ook of jullie alle overige (opbouwende)op en aanmerkingen op de site naar bovenstaande mailadres willen sturen. Dan pakken zij het verder op. BVD.
 4. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Er is een nieuwe site online gekomen voor beginners en meer ervaren geocachers. Je kan je (gratis) registreren. Meer info vind je op geohulp.tk Na registratie komen er meer opties/info beschikbaar. Als je geregistreerd bent, kan je je vragen stellen, en deze zullen op korte termijn in de site verwerkt worden, of via mail beantwoord worden. Doe er je voordeel mee.
 5. Zoals ik al in een andere vraag als antwoord heb gegeven: Dit hadden wij ook, het blijkt dat ze in de spamlist staan. kijk even bij je email provider, (hotmail / Gmail/ etc...) in de spamlist en allow al de logjes. Gisteren gedaan, vandaag werkt het weer. Het is een algemeen probleem met GC.com. De logjes staan op een 'blacklist' waardoor dit gebeurt. Als GC.com het heeft opgelost, dan hoeft de trust niet meer. Als het weer gebeurt, komen ze gewoon door.
 6. Dit hadden wij ook, het blijkt dat ze in de spamlist staan. kijk even bij je email provider, (hotmail / Gmail/ etc...) in de spamlist en allow al de logjes. Gisteren gedaan, vandaag werkt het weer.
 7. Ma-Bu

  Kilocacher

  tjonge jonge, dat zijn pas aantallen..... knuffel gefeliciteerd.
 8. Ma-Bu

  Uitkomst Cache Gevraagd

  je hebt deze cache met een bedoeling gemaakt. Ik neem aan dat de moeilijkheidsgraad ook al iets aangeeft. Als dit zo doorgaat, kan ik ook zeggen: "ik heb niets met mistery's, mag ik het coördinaat" Voor ons is het zo bij het niet uitkomen van een mistery: Opzij leggen, en later opnieuw bekijken. Wij hebben in ons doelgebied ook nog caches die we nog niet gevonden/gelopen zijn. Die komen later, als we er tijd/de oplossing voor hebben. Ik zou adviseren om deze mensen te antwoorden: Er zijn nog meer dan een miljoen andere caches op de wereld die men kan doen. Waarom zeuren o
 9. Ma-Bu

  Geoleaks Vraag

  hoe heb je die gekregen???, die hebben we nog niet. Staat wel goed in je CV. euuuh profiel.
 10. Ma-Bu

  Profielinhoud Verdwenen

  hmmm vreemd dat hij weg is, terwijl jullie het niet gedaan hebben.... Maar heb je niet ergens een backup liggen? Of kan je hem niet opnieuw genereren?
 11. Ma-Bu

  Goud

  Tja, gaan voor goud, dat is wat je zelf ervan maakt. Wij, hebben nu al 1000+ gevonden. 0 FTF 2 STF. Het zou leuk zijn, maar we gaan er (nog) niet 's-avonds eropuit. Zoeken in het donker is moeilijker dan overdag. en overdag moet ik werken, dus kan het 's-avonds niet te gek laat maken.
 12. Wij Ma-Bu hebben er hier in loosduinen (den Haag zuid west) ook er een aantal verstopt. Ze lopen van Den Haag, via Loosduinen naar Kijkduin. Allemaal makkelijk te doen, met verschillende verstop methodes. Waaronder een aantal Tradi's in Parken, die ook uitnodigen om lekker te wandelen (naar de volgende tradi) De Tradi's van de "Mijn hobby serie" Ook enkele carpark tradies. (je weet dat dit snelle meepakkers zijn, en ergens liggen waar (helaas) de medeburgers niet zo nauw nemen met het opruimen van eigen afval. Een groepje dus, waarvan je in een aantal uur (afhankelijk van hoe sn
 13. Ik vind geen nieuwe feature. In het voorgaande kan ik me vinden, dat je na de 833ste weinig te type heb, maar je probeert er iets van de maken. Helemaal nix is ook zo kaal. Ik denk dat ik een idee ga indienen bij GS. 1 button om alle caches (digitaal textloos) te loggen, maar ook meteen op het papieren log te logen, over de gehele wereld. en 1 button voor hetzelfde als hierboven, maar dan voor diegene die we nog niet 'gevonden' hebben. is dit dan het uiteindelijk resultaat? Nix vind ik maar nix. ik ben zelf ook niet zo'n schrijver, maar probeer er altijd iets van te maken.
 14. Ma-Bu

  Verkeerde Datum Gelogd

  Je kan nog altijd text saven, log deleten, opnieuw loggen met goede datum gesaved text inplakken klaar....
 15. Natuurlijk, ik heb gisterenavond al gereageerd, en zie vanochtend dat er an een bugfix is gekomen met enkele van mijn bevindingen erin. Dat is iets wat jij ook kan doen. Gewoon naar het amerikaanse forum, en opmerkingen in het engels schrijven. Ik denk dat ze er blij mee zullen zijn, want dan kan men het meteen verbeteren. Ik ben het wel eens met de opmeringen over het testen (wat in dit forum reeds besproken is) voordat men de updates gaan uitvoeren. Dit kan beter worden gedaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...