Spring naar bijdragen

Ma-Bu

Leden
 • Aantal bijdragen

  146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Ma-Bu geplaatst

 1. Ma-Bu

  Bartholo Klomp

  En ik heb er momenteel ook een setje (van 2 klompjes, een linker en een rechter) in m'n bezit. Groeten Marcel aka Ma-Bu
 2. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Het zijn niet mijn woorden....
 3. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Beste leden van dit forum, Ik heb van GeoHulp vernomen dan men (nog) niet kan antwoorden op dit forum. Hun verzoek is dan ook om alle opmerkingen wat betreft www.geohulp.tk of gewoon geohulp.tk per mail te sturen naar: Geocachinghulp@gmail.com Dan hoef ik niet steeds alles door te sturen. Hun vraag was ook of jullie alle overige (opbouwende)op en aanmerkingen op de site naar bovenstaande mailadres willen sturen. Dan pakken zij het verder op. BVD.
 4. Ma-Bu

  Nieuwe Site

  Er is een nieuwe site online gekomen voor beginners en meer ervaren geocachers. Je kan je (gratis) registreren. Meer info vind je op geohulp.tk Na registratie komen er meer opties/info beschikbaar. Als je geregistreerd bent, kan je je vragen stellen, en deze zullen op korte termijn in de site verwerkt worden, of via mail beantwoord worden. Doe er je voordeel mee.
 5. Zoals ik al in een andere vraag als antwoord heb gegeven: Dit hadden wij ook, het blijkt dat ze in de spamlist staan. kijk even bij je email provider, (hotmail / Gmail/ etc...) in de spamlist en allow al de logjes. Gisteren gedaan, vandaag werkt het weer. Het is een algemeen probleem met GC.com. De logjes staan op een 'blacklist' waardoor dit gebeurt. Als GC.com het heeft opgelost, dan hoeft de trust niet meer. Als het weer gebeurt, komen ze gewoon door.
 6. Dit hadden wij ook, het blijkt dat ze in de spamlist staan. kijk even bij je email provider, (hotmail / Gmail/ etc...) in de spamlist en allow al de logjes. Gisteren gedaan, vandaag werkt het weer.
 7. Ma-Bu

  Kilocacher

  tjonge jonge, dat zijn pas aantallen..... knuffel gefeliciteerd.
 8. Ma-Bu

  Uitkomst Cache Gevraagd

  je hebt deze cache met een bedoeling gemaakt. Ik neem aan dat de moeilijkheidsgraad ook al iets aangeeft. Als dit zo doorgaat, kan ik ook zeggen: "ik heb niets met mistery's, mag ik het coördinaat" Voor ons is het zo bij het niet uitkomen van een mistery: Opzij leggen, en later opnieuw bekijken. Wij hebben in ons doelgebied ook nog caches die we nog niet gevonden/gelopen zijn. Die komen later, als we er tijd/de oplossing voor hebben. Ik zou adviseren om deze mensen te antwoorden: Er zijn nog meer dan een miljoen andere caches op de wereld die men kan doen. Waarom zeuren om deze..... Je kan ze wel een hint geven om een link te geven hoe sudoku's werken....;-)
 9. Ma-Bu

  Geoleaks Vraag

  hoe heb je die gekregen???, die hebben we nog niet. Staat wel goed in je CV. euuuh profiel.
 10. Ma-Bu

  Profielinhoud Verdwenen

  hmmm vreemd dat hij weg is, terwijl jullie het niet gedaan hebben.... Maar heb je niet ergens een backup liggen? Of kan je hem niet opnieuw genereren?
 11. Ma-Bu

  Goud

  Tja, gaan voor goud, dat is wat je zelf ervan maakt. Wij, hebben nu al 1000+ gevonden. 0 FTF 2 STF. Het zou leuk zijn, maar we gaan er (nog) niet 's-avonds eropuit. Zoeken in het donker is moeilijker dan overdag. en overdag moet ik werken, dus kan het 's-avonds niet te gek laat maken.
 12. Wij Ma-Bu hebben er hier in loosduinen (den Haag zuid west) ook er een aantal verstopt. Ze lopen van Den Haag, via Loosduinen naar Kijkduin. Allemaal makkelijk te doen, met verschillende verstop methodes. Waaronder een aantal Tradi's in Parken, die ook uitnodigen om lekker te wandelen (naar de volgende tradi) De Tradi's van de "Mijn hobby serie" Ook enkele carpark tradies. (je weet dat dit snelle meepakkers zijn, en ergens liggen waar (helaas) de medeburgers niet zo nauw nemen met het opruimen van eigen afval. Een groepje dus, waarvan je in een aantal uur (afhankelijk van hoe snel je loopt en vindt) er zo bijna 10 kan doen. Ze zijn erg gewild, daar ik toch dagelijks meerdere "Found" logjes krijg, en daardoor regelmatig logrolletjes moet vervangen.
 13. Ik vind geen nieuwe feature. In het voorgaande kan ik me vinden, dat je na de 833ste weinig te type heb, maar je probeert er iets van de maken. Helemaal nix is ook zo kaal. Ik denk dat ik een idee ga indienen bij GS. 1 button om alle caches (digitaal textloos) te loggen, maar ook meteen op het papieren log te logen, over de gehele wereld. en 1 button voor hetzelfde als hierboven, maar dan voor diegene die we nog niet 'gevonden' hebben. is dit dan het uiteindelijk resultaat? Nix vind ik maar nix. ik ben zelf ook niet zo'n schrijver, maar probeer er altijd iets van te maken. Of verdeel het loggen over meerdere dagen, dan kan je volgende dag weer met goede moed verder..
 14. Ma-Bu

  Verkeerde Datum Gelogd

  Je kan nog altijd text saven, log deleten, opnieuw loggen met goede datum gesaved text inplakken klaar....
 15. Natuurlijk, ik heb gisterenavond al gereageerd, en zie vanochtend dat er an een bugfix is gekomen met enkele van mijn bevindingen erin. Dat is iets wat jij ook kan doen. Gewoon naar het amerikaanse forum, en opmerkingen in het engels schrijven. Ik denk dat ze er blij mee zullen zijn, want dan kan men het meteen verbeteren. Ik ben het wel eens met de opmeringen over het testen (wat in dit forum reeds besproken is) voordat men de updates gaan uitvoeren. Dit kan beter worden gedaan.
 16. Van deze kant ook gefeliciteerd. Een grote verdienste voor deze cacher. wij doen ons uiterste best om onze eerste 1K te bereiken. Hierna moeten we dit daqn 10x herhalen.. pfffff. Ik heb gehoord (nog niet kennisgemaakt) hoeveel energie dit gekost heeft. Daarom durf ik niet te zeggen.... Op naar de 20.000 ? ;-)
 17. Ma-Bu

  Wanneer Hint Gebruiken.

  De leukste die ik tegenkwam was: 'Bij een boom', en waar was ik ? Juist in een bos (met heel veel bomen) Heb hem maar laten zitten en ben weggegaan. Wij proberen eerst zonder (afhankelijk van het aantal sterren. Komen we er niet uit, dan kijken we naar de hint.
 18. Ma-Bu

  Wanneer Hint Gebruiken.

  Ennuh in de cache stond dat je niet voor overlast moet zorgen, daar hij anders snel weg is. Geldt dat ook voor leggers??? ;-)
 19. Ik zou er 'De Wijngemachtigde' van maken. Je kan het altijd nog wijzigen...
 20. Iemand die hier meer vanaf weet? Ik denk dat het hier om het woordje absolute gaat
 21. Ma-Bu

  Domme Vraag

  Tegenwoordig kan je naast de GC code zien of je hem al gevonden hebt. Staat er een rood 'vinkje' dan heb je hem al gevonden. lekker makkelijk toch ??
 22. Ma-Bu

  Splinternieuwe Etrex Legend Hcx

  Als het garantie is, doet Garmin dit wel vaker. Is mij ook overkomen. Een 2de GPS is ook handig, als je met iemand anders loopt deze kan dan meekijken, en voor kruispeilingen etc.. Heb er zelf ook 2.
 23. Ma-Bu

  Etrex Summit HC defect

  Het hetzelfde gehad, met de garmin venture. Gewoon via de winkel naar garmin laten brengen en een nieuwe gekregen. Bij ons had die garmin niet eens regen gezien. foutje in OS ? De nieuwe doet het trouwens goed. (en nog steeds vanaf aug 2009) Bij ons kreeg je een flits, en hierna kreeg je hem niet eens meer uit. wel door de batterijen los te halen. zelfs nieuw gekochte duracel bleven hetzelfde probleem geven. Probeer voor de zekerheid de batterijen te vervangen, voordat je hem opstuurt. Bij lege batterijen geven hetzelfde resultaat. doe hij het ook met nieuwe batterijen? dan is het helaas opsturen...
 24. Ma-Bu

  Even Voorstellen

  Kunnen we hier ondertiteling bij krijgen?
 25. Ma-Bu

  Even Voorstellen

  Jeroen, fijn dat je hier alles in goede vaarwater wilt gaan houden. Er was eens een wijze guru (uit het verre schiedam), die de wijze spreuk had: "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen !!!"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...