Spring naar bijdragen

dutch-locutus

Leden
 • Aantal bijdragen

  354
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over dutch-locutus

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Auto: Nokia N95 8Gb met: Garmin Mobile XT, Geocache Navigator, SmartGPS/ Dell Axim X51 met BT GPS & Tom Tom6, GPX sonar/ Motor: Garmin 276 met city navigator 2008 & Topo maps/ in het veld: Garmin 60CS met Topo maps
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Maart 2003

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  't Veen
 • Interesse
  (noordzee) duiken, motor rijden,geocaching.
 1. In de huidige versie van de forum software kon stond er bij het inloggen onder of bover het knopje "onthouden" een knopje waarmee je onzichtbaar bleef, welke ik ook gebruikte. Enkele weken terug verdween die functie spontaan weer. Moet dus niet moeilijk zijn dat weer aan te zetten, blijven er natuurlijk nog een paar van je puntjes open staan. D.L.
 2. Ik draai garmin mobile XT op mijn N95. Je kan NT kaartmateriaal Garmin gebruiken maar daarvoor moet je dan wel een unlockcode voor (over) hebben. De unlock code is uniek voor het ID nr van het toestel waarop je hem gebruikt. Succes, D.L.
 3. Heb je de firmware al een update van je firmware gedaan voor dat uitvallen van de interne GPS?, in oudere versies duurde het lang voor je een fix hebt, en dat is in recente versies niet veel langer dan een 60CS van Garmin. Hoe dit te doen kan je op het N95 forum vinden: klikerdeklik D.L.
 4. Of wij met startnumer 24042003 een ouwe stomp moge heten of niet, het concept staat me aan vooral de combinatie met varen. Dus behoudens beschikbaarheid op de datum willen we graag aanwezig zijn. D.L.
 5. dutch-locutus

  Draadje verdwenen?

  Het zal zo hebben moeten zijn.... maar als iemand vond dat het genoeg was... had een slotje op het draadje dan niet de gepaste oplossing geweest, daar is het dingetje toch voor uitgevonden? Nu is ook de berichten historie geheel weg en niet meer terug te lezen. Niet dat het draadje nog wat toe voegde, maar ik vind dit wel een beetje rigoureuze actie . D.L.
 6. Bedankt wie het ook is die de stats op de NL site aan het oppoetsen is, zie net dat bij stats per hunter meer gegevens zijn gekomen, en een prachtige taart grafiek . Keep up the good work... ( en dat het af en toe niet klopt omdat ze op de .com weer aan het klooien zijn... ach het komt telkens weer goed. D.L.
 7. Geheel correct... wat doe ik hier nog . Gelukkig lees ik in een ander draadje dat je account niet gedist wordt als je hem enkel genruikt voor de kaart functie . Piccard out.
 8. Pfff....nou nou nou wat een pol weer Ik stem niet, ik ga denk ik een poll starten over vlut pollen.... wat is hier nou het nut / bedoeling van. Een oplossing is altijd simpel volgends een bepaalde verzekeraar... Ga cachen, vind je een bepaald soort of formaat cache niet leuk... doe hem niet. Maarhu... is dat laatste niet al zovaak het slot van dergelijke draadjes geweest? D.L.
 9. Hey softe…. Ik heb een afstapje naast die kast gezet… kom er nu maar af . ( Laat je niet opjutten man, zo kennen we je niet, en zo ben je ook niet . ) D.L. ( je weet wel je kameraad De Linke, kletst ongevraagt de oren van je kop... dus of je voor mij de leeftijdsgrens een half jaar moet opschuiven... ) Zomaar een kiekje , een event onstaan uit een grap, gezellig en iedereen kon komen.
 10. Ach en weee… ben ik na jaren van therapie over mijn lagere school “late leerling” trauma heen blijk ik ook nu weer net een paar maandjes te laat om me zelf een stomp te mogen noemen . Nou bedankt hoor kameraad… ( en dan bedoel ik die cola drinkende harddcore cacher .) komt er misschien een event dat zo kleijnschalig is dat ik er ook wel naar toe wil… val ik net buiten de boot. Ik ga maar weer uithuilen bij mijn psych . D.L.
 11. dutch-locutus

  GPSMAP 76CSx of 60CSx???

  Allebij een goede keuze, technisch bijna gelijk voornaamste verschil voor zover ik weet is dat de 76 lichter is en blijft drijven in het water. De 60 cs is zwaarder en wat robuster (eigen ervaring) succes met je keuze. D.L. Edit: erben klikte sneller
 12. Arme Barny , de Somertjes hebben het er niet bij laten zitten na het vorige bericht. De afgelopen maand hebben zij even een score neergezet van ruim 120 caches, en zo de voor hun gemiddelde magere januari en februari maand ruimschoots gecompenseerd. Daar kan Barny, die tegenwoordig zijn werk maakt van in de rij staan in de file niet tegenop, en kwam maar nauwelijks op de helft van dat aantal. Heeft Barny hier een antwoord op, grijpt hij naar geheime wapens als het KGB team in de strijd om de top? Of besluit hij het maar te houden bij potje schaak tegen Kleijne mannentjes onder de geocache gemeenschap? ….word vervolgd?
 13. Ik zie net dat kameraad Barny in de NL stats lijst de tweede positie weer heeft overgenomen....pfff waar houd het op, en wanneer zou de kaart voor de bovenste teams echt leeg raken . We zien het wel of de strijd ooit eindigen zal, voorlopig gaat die gele oliekoker op volle toeren vooruit, een oliebollen walm achter zich latend . D.L.
 14. Even een update hoe dit verder is gelopen. De 276 terug gekregen maar het probleem bleek niet opgelost te zijn, dus een 3e rit naar Sailtron om hem nogmaals terug te brengen. Vandaag weer terug naar Houten waar ik een nieuw exemplaar van de 276 kon ophalen met een 0 factuur. men had het probleem niet weten te verhelpen, geen val schade en het problerem was duidenlijk intern in de GPS. Per mail een paar uur later een unlock code voor de kaarten die ik geactiveerd had. Dit is dus wel even 100 % garantie 20 maanden na aankoop.... . Ik snap dat het prijsverschil een reden is voor import te kiezen, maar denk niet dat een leverancier aan de andere kant van de oceaan het zo goed op lost... en zeker niet na zo'n lange tijd. Sailtron doet naar ik begrepen heb niet aan garantie service op parallel import. Grtz D.l.
 15. Tis wel wat vroeg voor een 1 april grap.... Ziet er echt uit of het zo bij conrad of display vandaan komt... wet je zeker dat je niet voor de GEK wordt gehouden gpsGEK ? D.L.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...