Spring naar bijdragen

nickels48

Leden
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over nickels48

  • Verjaardag 24-02-1948

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Maggellan Explorist 210; Garmin 60CSx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    jan. 2006
  • Lengtegraad
    4.66667
  • Breedtegraad
    52.43333
  • Twitter
    #nickels48

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Velserbroek
  • Interesse
    wandelen,geocaching,tennis
  1. Waarom staat de statistiek banner van Sanneke nu wel in dit topic en alle anderen niet? Er gebeuren soms raadselachtige dingen! En nu weer wel allemaal!
  2. En hoe krijg je dan je Stats bar van geocaching.com in je handtekening op dit forum? Krijg steeds de melding dat dynamische links niet zijn toegestaan. Heb hem er wel in gehad maar na aanpassingen lukt dit niet meer. Toch weer gelukt door gewoon de link van com te kopiéren.
  3. Verplicht stellen lijkt mij niet de juiste optie. Vind het zelf voor caches die wat verder van mijn homelocatie liggen wel erg prettig.
  4. Natuurmonumenten en Vogelbescherming en verder jaarkaart AWD(Waterleidingduinen) en PWN(NH duinreservaat)
  5. nickels48

    Earth Cache

    Ook voor een Earthcache is altijd toestemming nodig van de (grond)eigenaar. Zie onderstaande: To meet the Earthcache guidelines and be approved, your EarthCache MUST: contain thorough educational information for the visitor about the earth science of the site. contain an educational task that is related to the EarthCache site/lesson. Posting a photograph or mentioning a word or number from a sign does not meet these guidelines because it does not show that learning has occurred. We suggest asking people to answer an earth science related question or have them undertake some form of measurement as the logging requirement. Please see the submittal guidelines (link) for more information about this logging requirement. have received appropriate permission from the land owner or manager to place an EarthCache site on the land. For your EarthCache to be approved, you must list this information in the form below. not leave any items, box, or physical cache at the site.
  6. nickels48

    Earth Cache

    Gewoon proberen werkt ook! Instructie volgde na uploaden.
  7. nickels48

    Earth Cache

    Bedankt voor de snelle reacties. Heb nog een vraagje wat betreft het uploaden van 1 relevante afbeelding. Heb gezien dat je een afbeelding kunt uploaden maar hoe krijg ik dan de juiste verwijzing in de tekst? Werkt dit hetzelfde als bij geocaching site?
  8. nickels48

    Earth Cache

    Ik ben bezig met een Earth Cache te maken. Heb de beschrijving e.d. klaar en wil hem gaan aanmelden. Ik vraag mij alleen af (mijn engels is zeer beperkt) of ik net als bij de caches bij geocaching.com eerst de beschrijving kan bekijken zoals deze op het web komt voordat ik hem ter review aanbiedt. De opmaak in Word ziet er wel goed uit en geadviseert wordt om de tekst in Word te maken en dan te plakken. Werkt dit voor alle opmaak en foto's?
  9. nickels48

    Bedankt "Cache-Hunters"

    Houd dit in dat jullie het cachen voor gezien gehouden? Ik zie ook geen account bij com. Is kruimeldief jullie persoonlijke coach geworden omdat jullie zo "zonderling" zijn? Snap eerlijk gezegd niets van dit bericht. Maar in ieder geval
  10. Ik draai op dit moment op mijn MIO 550 een oudere versie van TT Navigator 5. Gisteren stuitte ik op internet op het Garmin produkt:Garmin Mobile XT for Windows Mobile. Is hier misschien iemand die ervaring heeft met dit programma? - Kan ik bijv. mijn kaartmateriaal van de 60CSx hier op gebruiken? - Hoe is de sateliet ontvangst? (TT doet nog steeds erg lang over een fix) - Is hier ned. stembegeleiding voor te downloaden? - Hoe is de routering i.c.m. City Navigator NT Europe? Alle informatie is welkom voor ik ga uit proberen.
  11. Blijkbaar hebben jullie alleen het uithalen van de geocoin gelogd en niet de dropping in de volgende cache. Hij is uit een andere cache gehaald waarin hij niet vermeld stond. Dit is vermoedelijk de reden dat jullie log verwijderd is omdat de trackinglijst dan niet meer klopt. Overigens heeft dit niks te maken met het aantal gevonden caches. Gefeliciteerd met jullie 100e! Maar met jullie gevonden trackables zal je er toch nog meer moeten loggen voor de eerste honderd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...