Spring naar bijdragen

GPSiegurd

Leden
 • Aantal bijdragen

  576
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GPSiegurd

 • Verjaardag 07-10-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.siegurd.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Loosdrecht
 • Interesse
  Alpinisme, bergwandelingen, fotografie, webdesign, Geocaching en vooral Christien!
 1. GPSiegurd

  Zwerver Bij Cache

  Even terzijde maar ik begrijp het laatste punt van jou cache niet: waarvoor heb je uitkomst I voor nodig? Ik zou twee dingen kunnen doen: 1. de cache een tiental meters ergens anders verplaatsen en de berekening veranderen. 2. even wachten en op inactief zetten en kijken of hij binnen een paar weken weg is. Groet
 2. Gezien je handtekening denk ik niet dat je beoordeling geheel objectief is... ?!?! In Nederland niet veel xtreme caches nee maar daar wordt aan gewerkt meet een paar teams... Helaas is mijn cache "the highest cache of Europe" op de Mont Blanc gearchiveerd anders had ik die op jullie site gemeld! Misschien komt ie ooit weer terug!
 3. Erg mooie site ook qua ontwerp. Eindelijk iemand die begrepen heeft dat het niet alleen om data gaat maar dat het oog ook wat wil
 4. Waar heb je die externe batterij gekocht? Is dat een standaard accessoires van Apple voor de iPhone?
 5. GPSiegurd

  Zaklamp met groot vermogen

  Ben net terug vanuit Luxemburg waar ik, alweer, uit de Salamander Cave ben gekropen na 9 uur pikken donker. Bevallingen van de Ultra Belt... onvoorstelbaar!!! Ik heb de hele tocht gewoon de kleinste stand gebruikt want dat was al meer dan 17 hoofdlampjes bij elkaar (zo groot was de groep). Enig nadeel: je moet niet in iemand z'n ogen schijnen per ongeluk want dan is die persoon een paar minuten uitgeschakeld
 6. GPSiegurd

  Zaklamp met groot vermogen

  Ach, als je in je leven weinig uitgeeft en wat je uitgeeft is aan een dure hobby dan mag het toch?
 7. GPSiegurd

  Zaklamp met groot vermogen

  <anti zaklamp mode aan> Niks zaklampen! Wie gebruikt er nou van die ondingen? Als je moet zoeken moet je hem in je mond steken maar doe dat eens met een c of een d cell <anti zaklamp mode uit> Nee echte outdoor mensen en volgens mij horen daar ook Geocachers bij gebruiken hoofdlampen! Ik al sinds... zou niet meer weten. Diegene die dat uitgevonden heeft mag van mij de nobel prijs krijgen. Sinds een week ben ik de bezitter van de krachtigste hoofdlamp die er op de markt is. Weinig zaklampen komen daar in de buurt. Morgen ga ik naar Luxemburg en zal wat grotten bezoeken... kijken of dat kreng echt zo bijzonder is als ze zeggen. Zie hier de Petzl Ultra Belt
 8. Erik gefeliciteerd met je log! Een ware ode, prachtig! Zoals al jaren waren we gewend aan al die mooie pakkende en poëtische verhalen! Ook toen je op pad ging met lady Cachetta, wat een duo! Proficiaat!
 9. Nou ja roeping is een groot woord, ik doe het al voor werk toch Alex (hoe kom ik nou aan Erik...)? Iedereen dank voor de felicitaties en ik wacht het mailtje van Team Jemar af. Ik denk dat er nog wel wat gesprekken en aanpassingen gedaan moeten worden, maar het komt wel goed. Altijd leuk om iets voor SGN te doen.
 10. Of een van de ander lettertypes die uitsnijbaar zijn. dank GeoVlinder Dat klopt maar hij vroeg wat het lettertype van het A-Team was, en dat is Stencil
 11. Gewoon heel simpel: Twee verschillende accounts (teams) = beide loggen Een account = een keer loggen Er is een uitzondering. Het kan zo zijn dat de eigenaar van een cache deze na een paar jaar helemaal op de schop gooit en alle punten veranderd. Echter de naam en de GC code veranderen niet. Als de eigenaar dan meld op de cachepagina dat iedereen opnieuw mogen loggen dan is dat natuurlijk geen probleem.
 12. Je bedoeld het lettertype "Stencil". Die heb ik maar na dat is hem heb toegepast vind ik het absoluut niet mooi. Het is een zeer ouderwets font en zeer onorigineel alhoewel ik wel begrijp met wat je bedoeld over de sjablonnen. Het probleem blijft dat je je dan beperkt bij de tekst van het logo. Welke het ook mag worden, van alle logo's die gemaakt zijn zijn alleen die van Karelkraak (eerste en derde) en Geopatra dan toepasselijk om te sjabloneren. Ach, als SGN heeft besloten dan zullen er ook bergen stickers komen en dan hoef je niet te verven.
 13. Dit enkele voorbeelden en dan ben ik maar tot de C gekomen in mijn fonts lijst... Sommige zijn als geintje bedoeld maar dat is om aan te geven dat je alle kanten op kunt als het gaat om lettertypes, maar dat geldt voor iedereen die zijn logo heeft opgestuurd. Ik neem aan dat wanneer er een ontwerp gekozen dat er dan rond de tafel wordt gekeken naar verbeteringen waaronder kleur, logo en toepassingen.
 14. Oei, Siegurd, wat zeg je nou...? Een logo hoort toch tijdloos te zijn? Anders kan je er net zo goed een jaartal bijzetten Nee dat klopt Karel, ik zeg iets heel doms een logo is iets anders dan een adv. maar nogmaals het lettertype kan veranderd worden. Straks wat voorbeelden misschien.
 15. Mijn complimenten voor dit ontwerp. Leuk, speels, herkenbaar en heel flexibel te gebruiken. Sjappoo! Ik vind de pijltjes leuk en goed gevonden, ben alleen niet zo weg van die retro-letters ;-) Ben ik het helemaal mee eens....leuke pijltjes maar het lettertype? al is het wel weer Spacey..... Ach het lettertype kan veranderd worden, ik heb er 1000 op de computer. Ik dacht in eerste instantie dat het een modernere uitstraling geeft en is nu in, in de grafisch wereld. Maar het kan van alles zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...