Spring naar bijdragen

petervw

Leden
 • Aantal bijdragen

  412
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over petervw

 • Verjaardag 03-04-1993

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex EU, Garmin GPSMAP 60Csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juni 2002

Contact Methods

 • MSN
  peter@vanwilderen.nl
 • Website URL
  http://nederbazaar.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen, Netherlands
 • Interesse
  Geocachen.. :D

  En natuurlijk website's bouwen :D
 1. petervw

  Android Gsm

  hier stond ook al een draadje van mij over android En ja, ik gebruik ook c:geo wat opzich een erg goed, maar vrij traag programma is met de cache info laden. Succes met je nieuwe mobiel!
 2. Volgens mij was dit vroegah ook gewoon beschikbaar op .com. Ik denk dat ze het met een updeet hebben verwijderd, wat inderdaad jammer is. Ik denk dat het idd toevallig is dat ie hem op opera nog ziet, maar het kan ook een soort van cache-geheugen zijn waar opera (mobile) mee werkt.
 3. petervw

  [log] Uitzetten?

  Ook mooie logjes mis ik op deze manier hoor Maar alle mail komt ook op mn mobiel binnen, dus is dan behoorlijk irritant als het puur een logje blijkt te zijn.. Ps, modje, slotje kan erop!
 4. petervw

  [log] Uitzetten?

  Check, is idd ook een optie zodat ik niet de Notify emails ook block. Bedankt! Heb trouwens even het filter toegepast, en 25.000 emails verwijderd..
 5. petervw

  [log] Uitzetten?

  Tja, als dat zo is dan gaat ie op de black list van mijn mail server.. Beetje jammer weer he
 6. Hoi Iedereen, Waar kan je de [LOG] emails uitzetten? Ik vind het vrij irritant worden de laatste tijd.. Alvast bedankt!
 7. petervw

  Etrex Summit HC defect

  Ik zou voor de gein eens een nieuw setje battereien erin doen. Dat wil vaak nog wel eens helpen als je scherm kort aan springt en weer uitgaat of een soort flitsje krijgt. Succes!
 8. petervw

  Vervanging Oude Pda

  Je vergeet de belangrijkste! Android! haha
 9. Hier in Wijchen, Gelderland ook erg veel rupsen in het bos waar we met scouting natuurlijk wel wat last van hebben. Binnenkort hebben we er echt geen last meer van, maar zijn er mooie vlindertjes!
 10. Ik zeg gewoon lekker simpel houden. I en J los tellen, komt er ook geen verwarring. Je kan natuurlijk ook gewoon bij de cache zetten dat je ze beide los moet tellen..
 11. Wij hebben een tijd geleden ook een brief gehad met daarin informatie. Daarin werd ook vermeld dat er een bedrijf bij ons in de buurt was besmet..
 12. Ik heb geprobeerd de code vd website van Flagcounter te knippen en plakken op mijn cache-website, maar op een of andere manier verschijnt die daar dan niet op. Zou iemand mij kunne vertellen hoe ik dat kan ondervangen?? alvast bedankt. Tijmen Heb je HTML aan gezet in je cache-page?
 13. petervw

  Geocaches Voor Starters

  Strange, dit idee komt namelijk heel erg anders vandaan ????
 14. Dan moet je de nieuwste versie downloaden. Dat kan hier Nope, helaas. Werkt niet.
 15. Ik krijg de error dat ie geen connectie kan maken naar de server van GCVote..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...