Jump to content

ET4FR & CO

Leden
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ET4FR & CO

 1. De cache in Friesland is geen probleem, ga je zeker vinden, ik zal er zijn
 2. Dit gebeurd wel vaker helaas. Zelf ook meegemaakt dat de cache gewoon helemaal weg is op een plaats waar echt geen dreuzels zullen komen. Tip: sla met slagletters oid een naam of kenmerk in de kist. Kom je hem misschien weer tegen in het veld heb je gelijk de dader.
 3. waar staat die 6* voor bijvoorbeeld? Wat dacht je van 6 x de waarde van de smiley?, Vermenigvuldigen dus.
 4. Alleen jammer dat er niet goed gelezen wordt, het gaat om een foto van een woonhuis in een glazen frame, dus geen bedrijf met een glazen pand. "find a building for living that's inside a frame of glass" Maar ja hij laat alle logjes staan, dus veel succes ermee.
 5. Ha ha ik kon niet anders dan de laatste optie kiezen. Ik weet nog dat ik samen met Malyenki om edelmetaal heb gestreden rond Hoogeveen. Daar waren om 23.00h, 22 nieuwe caches online gekomen en dan kan ik het inderdaad niet laten om te gaan. het was een leuke strijd.
 6. Je kan voor een Oregon bijv ook een GPX export maken per cache en dan direct naar je map in de GPS sturen.
 7. Misschien dat PA3EMS rond deze tijd op het eiland is, hij is er regelmatig.
 8. Je gaat naar je cachepagina en daar zie je rechtsboven in het vierkantje bij de logmogelijkheden de optie "disable listing" Als je dan weer klaar bent met de aanpassing kun je daarna weer een "enable logje" plaatsen.
 9. Eenvoudige oplossing is om een vraag te bedenken die alleen de jarige weet. Zo kan niemnand anders dan hij/zij hem als eerste vinden. Kan je later de vraag veranderen of eruit halen.
 10. Helaas geen plannen om naar Groenland te gaan binnenkort.
 11. Yep gewoon bij kaarten kijken, dan kun je gearchiveerd aanklikken.
 12. Dat kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn: Niet meer aktief in het cachen Verkeerd emailadres op de site Vakantieperiode Meerder personen die de mail lezen en de één denk dat de ander gereageerd heeft Persoonlijke omstandigheden Noem maar op.
 13. Ik denk dat die mensen dat zelf wel weten, laat ze lekker, als ze het zo willen spelen mij best.
 14. Deze zou ik dus ook gewoon laten staan, ze zijn er tenminste eerlijk om
 15. Linkje werkt inderdaad niet Voor zover ik weet heb je daarvoor GSAK nodig en moet je premium member zijn voor de pocket Query's. Anders krijg je alleen maar het start coordinaat.
 16. Ik controleer ze soms. Ik heb ooit een logje verwijderd bij een cache omdat deze bij een herdenkingsmonument lag en duidelijk op de pagina stond dat op 4 en/of 5 mei niet gelogd mocht worden.
 17. Ik heb er zelf ook een paar en inderdaad zonder dat er een vogeltje naar binnen kan. het enige nadeel is wel dat oorkruipers ed deze kastjes ook leuk vinden. De hint is natuurlijk ook aangepast zodat men meestal wel weet waar men naar moet zoeken.
 18. Ik weet het ik ben snel, zegt mijn vrouw ook altijd Nou ja heel soms dan Je wilt idd soms een beetje te snel, maar het geeft niet. P.s. nieuwe cache in Heerenveen, en hier is geen hint die je eerst moet afwachten! SNELHEID IS ALLES! Kom maar op, is hij van jou? Stop ik hem zo in mijn rugzak, bij alles wat er verder nog in zit. Anders klopt dit draadje weer niet
 19. Ik weet het ik ben snel, zegt mijn vrouw ook altijd Nou ja heel soms dan
 20. Beste medecachers, stop nu toch eens met waterdichte boxen in een plastic zak te stoppen. Niets is zo irritant als een cache uit een vieze natte zak te moeten halen. Daarbij zorgt zo'n zak vaak voor een continue vochtige omgeving waardoor zelfs de beste waterdichte dozen toch vocht gaan doorlaten naar binnen. Dus kwalitatief goede dozen zonder plastic zak verstoppen svp. Zonnig spoor Zuurtje En wat neem jij mee? Of heb je per ongeluk gepost? Want dit heeft niks met dit onderwerp te maken... En als je nou gewoon eens gekeken had bij dit draadje, had je dit topic niet hoeven starten
 21. Heb je al eens gezocht op het forum zie hier
 22. Ik weet zo geen cache's alleen voor kortingsbonnen. Er zijn al wel cache's waar je spaarzegeltjes kunt ruilen. Gewoon doen zou ik zo zeggen
 23. Voor het sluiten nog 1 vraag voor Kruimeldief: hoe moet dit met de webcamcaches? Geen rolletje om te loggen, alleen de foto is het bewijs. Zonder foto zou je dus gewoon je log op geocaching.com kunnen zetten? als ik het goed heb verdwijnen de webcamcaches langzamerhand... maar je hebt een punt. En de eartcaches dan ?? Of zijn deze een uitzondering op de regel
 24. Welke puntjesjager is dat dan? Puntjes jagen is voor mij soms een leuke invulling van een dagje cachen, lekker even de gedachten op niets en gaan. Het vergt wel enige voorbereiding om een goede route uit te zetten.
×
×
 • Create New...