Spring naar bijdragen

The Heuv

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Arnhem
 1. The Heuv

  Lege Logjes

  Het bestandje geocache_visits.txt uploaden naar fieldnotes. Click here to upload Field Notes from your Garmin Colorado or Garmin Oregon Daarna naar Access Your Field Notes via Your profile en alle caches staan er bij en in de juiste volgorde van found. The Heuv
 2. Alles wat hier boven genoemd is, is de mening van die cacher die dit niet kan waarderen, jammer dat uitgerekend de Geopolitie met een oordeel komt. Ik dacht dat die juist objectief zou moeten zijn. Wie zegt dat de persoon die de cache heeft gevonden bij toeval, zoals in de logjes van 17 en 24 september, niet al een tupperware box heeft gevonden ipv de munitiekist. Dan wordt het weer een heel ander verhaal. Het gaat mij echt niet om het feit dat de een duurder kan zijn dan het ander, maar gewoon om het principe. Ieder heeft zo zijn mening en mag dat vinden, maar hou het daar dan ook bij, en ga niet de mening van een ander overschreeuwen. Dat wordt helaas al te veel gedaan op het forum. "The Heuv"
 3. Het betreft hier een multi. "Waar is het!" GC28BJY. En naar mijn weten zijn er niet meer van dit soort acties bekend hier in de omgeving. Laten we hopen dat dit eenmalig is geweest of dat die gene anoniem de kist weer terug plaatst en de tupperware box gewoon weer bij oma in de kast kan zetten. "The Heuv"
 4. Hallo allen, Na een cache controle vandaag kwam ik er achter dat er waarschijnlijk medecachers zijn die al onze geliefde hobby om zeep willen helpen. Ik ben niet snel van beschuldigen, maar als je bij het plaatsen van een cache een munitiekist gebruikt als cache container, en dan 40 logjes verder er bij een cache controle achter komt dat de munitiekist is verdwenen en deze is verwisseld voor een tupperware box, dan ben je in mijn ogen bezig een hobby om zeep te helpen. Alles was wel weer netjes ingepakt in een waterdicht zakje en weer keurig opgeborgen in de tupperware box. Ik weet dat je een risico loopt, omdat je iets verstopt in de buitenlucht en dat dit dan "geript" kan worden. Maar dat mensen moedwillig op pad gaan met een tupperware box in hun rugzak om deze dan te verwisselen met een munitiekist, gaat er bij mij niet in. Wie oh wie heeft mijn kist? Groet "The Heuv"
 5. Dit weekend is mijn multi cache "Rondje Brabant" in Arnhem, 3 maal gevonden en nog een note toegevoegt. Ik reken dit als 4 founds voor 555. Bijdeze zet ik mijn verdubbelaar in en doneer € 8,- aan 555 Groeten Guido "The Heuv"
 6. Bij deze zet ik mijn multi cache "Rondje Brabant" in Arnhem (Gelderland) op de lijst. Heb inmiddels de banner in de listing geplaatst Nu maar hopen op een goede score Groet Guido 'The Heuv'
 7. Ik nomineer mijn eigen cache. GC1XG4C Rondje Brabant Overzichtelijk, duidelijk, verzorgd Groet, The Heuv
×
×
 • Nieuwe aanmaken...