Spring naar bijdragen

superstein

Leden
 • Aantal bijdragen

  123
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over superstein

 • Verjaardag 09-08-1960

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10-01-2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  rotterdam

Recente profielbezoeken

3140 profielweergaven
 1. superstein

  Caches rond een route

  Top,werkt prima. Bedankt!
 2. superstein

  Wherigo Op Android

  Ik hen ook zo'n 'ding' en bij mij werkt ie wel. Het is denk ik toch een kwestie van de cardridge in de juiste map zetten.
 3. superstein

  Souveniers

  Ook ik heb op 29-2 weer een nieuw souvenier gekregen. Naasr deze 'thema' souvenier heb ik er ook een aantal van Duitste deelstaten en wat staten in de USA en Canada. Er is ook een tijdje sprake geweest van een souvenier uit Delft, maar daar verder niets van gehoord. Maar waarom zijn er geen souveniers van bv Nederlands provincies?
 4. superstein

  29-2

  Nog plannen om op 29 februari het datumhokje in te kleuren? (naw gaan we morgen nog cachen)
 5. Wij hebben ook het plan om het na te apen. "beter een goed idee naapen dan een slecht nieuw plan verzinnen"
 6. Wij hebben ook al eens een poging gedaan......... maar helaas na 6 provincies zaten we vast in Assen. Er was een bovenleiding gebroken. Resultaat 3 uur vertaging. Maar we duimen voor je!
 7. superstein

  Muggen

  Wij waren gister op de veluwe (niet om te cachen trouwens) en toen e op 150 meter een cache zagen opdoemen op het scherm konden we het toch niet laten. Maar........ we waren nog geen 20 meter het bos in toen we een 'bird'-achtigge aanval kregen van de muggen. Dus maar snel op onze schreden teruggekeerd.
 8. superstein

  Not Found

  Hoi, Gister zijn twee van mijn caches nietgevonden. Dat kan natuurlijk maar........... Als je de log leest blijkt dan de betreffende cacher nauwelijks heeft gezocht om verschillende redenen. (muglers, tijd) Is het dan niet meer voor de hand liggend om een 'note' te schrijven ipv een 'not found'.
 9. Ons record staat op 18 caches op een dag. Niet echt veel. enne, ja we hebben best veel 'oprapers'. Maar in Equador bv zijn alleen maar oprapers, en in de USA is ook denk ik 85 % opraper. En londen stikt ook van de 'oprapers'. Ik denk dat Nerderland de meeste diversiteit aan caches heeft. Wat ik eigenlijk wil zeggen........ euh, doe het zoals je het het leukst lijkt.
 10. 1.300.000 caches? wij hebben er in 4 jaar nu bijna 1000 gevonden. Dan doen wij er nog..... euh, euh ... ongeveer over om ze allemaal te vinden. minus de 11 die we zelf gepaatst hebben natuurlijk. Dat scheelt!
 11. Hallo superstein,

  Kun je even via de mail contact met mij opzoeken ivm Rondje Nederland XXL!

  Groet Bertien.

 12. Wij hebben het dus wel bij een van onze caches gedaan. ....... maar dat was er wel een die we hadden overgedaan aan een ander en die had na verloop van tijd de route en einlokatie veranderd. Dus................ Team Superstein.
 13. Hiep hiep voor ons allemaal. En om dit te vieren heb ik vandaag in dit klote niet zo fijne weer toch maar 4 caches gezocht en..... ook nog gevonden.
 14. zullen we wedden dat er op 1/1/2011 een souvenier uitkomt?

 15. superstein

  Souvenirs

  Mijn stem is uitgebracht!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...