Spring naar bijdragen

superstein

Leden
 • Aantal bijdragen

  123
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door superstein geplaatst

 1. superstein

  Caches rond een route

  Top,werkt prima. Bedankt!
 2. superstein

  Wherigo Op Android

  Ik hen ook zo'n 'ding' en bij mij werkt ie wel. Het is denk ik toch een kwestie van de cardridge in de juiste map zetten.
 3. superstein

  Souveniers

  Ook ik heb op 29-2 weer een nieuw souvenier gekregen. Naasr deze 'thema' souvenier heb ik er ook een aantal van Duitste deelstaten en wat staten in de USA en Canada. Er is ook een tijdje sprake geweest van een souvenier uit Delft, maar daar verder niets van gehoord. Maar waarom zijn er geen souveniers van bv Nederlands provincies?
 4. superstein

  29-2

  Nog plannen om op 29 februari het datumhokje in te kleuren? (naw gaan we morgen nog cachen)
 5. Wij hebben ook het plan om het na te apen. "beter een goed idee naapen dan een slecht nieuw plan verzinnen"
 6. Wij hebben ook al eens een poging gedaan......... maar helaas na 6 provincies zaten we vast in Assen. Er was een bovenleiding gebroken. Resultaat 3 uur vertaging. Maar we duimen voor je!
 7. superstein

  Muggen

  Wij waren gister op de veluwe (niet om te cachen trouwens) en toen e op 150 meter een cache zagen opdoemen op het scherm konden we het toch niet laten. Maar........ we waren nog geen 20 meter het bos in toen we een 'bird'-achtigge aanval kregen van de muggen. Dus maar snel op onze schreden teruggekeerd.
 8. superstein

  Not Found

  Hoi, Gister zijn twee van mijn caches nietgevonden. Dat kan natuurlijk maar........... Als je de log leest blijkt dan de betreffende cacher nauwelijks heeft gezocht om verschillende redenen. (muglers, tijd) Is het dan niet meer voor de hand liggend om een 'note' te schrijven ipv een 'not found'.
 9. Ons record staat op 18 caches op een dag. Niet echt veel. enne, ja we hebben best veel 'oprapers'. Maar in Equador bv zijn alleen maar oprapers, en in de USA is ook denk ik 85 % opraper. En londen stikt ook van de 'oprapers'. Ik denk dat Nerderland de meeste diversiteit aan caches heeft. Wat ik eigenlijk wil zeggen........ euh, doe het zoals je het het leukst lijkt.
 10. 1.300.000 caches? wij hebben er in 4 jaar nu bijna 1000 gevonden. Dan doen wij er nog..... euh, euh ... ongeveer over om ze allemaal te vinden. minus de 11 die we zelf gepaatst hebben natuurlijk. Dat scheelt!
 11. Hallo superstein,

  Kun je even via de mail contact met mij opzoeken ivm Rondje Nederland XXL!

  Groet Bertien.

 12. Wij hebben het dus wel bij een van onze caches gedaan. ....... maar dat was er wel een die we hadden overgedaan aan een ander en die had na verloop van tijd de route en einlokatie veranderd. Dus................ Team Superstein.
 13. Hiep hiep voor ons allemaal. En om dit te vieren heb ik vandaag in dit klote niet zo fijne weer toch maar 4 caches gezocht en..... ook nog gevonden.
 14. zullen we wedden dat er op 1/1/2011 een souvenier uitkomt?

 15. superstein

  Souvenirs

  Mijn stem is uitgebracht!
 16. iemand vandaag nog een cache gevonden?

 17. superstein

  Souvenirs

  Heb je ooit een cache gevonden in New Jersey? Souvenirs worden nu met terugwerkende kracht uitgedeeld voor de plaatsen waar je geweest bent. Zo niet, dan is het een fout, waarschijnlijk sinds de laatste update van vorige week dinsdag. Ik dacht echter dat Groundspeak die bug alweer had opgelost en de foutief uitgegeven Souvenirs had 'teruggehaald'. Ja , ik heb wel ooit wat caches in New Jersey gevonden, het zou dus goed kunnen zijn
 18. superstein

  Souvenirs

  Beetje vaag die souviniers. Hoe kom ik bv opeens aan een 'New Jersey State' souvenier? Superstein
 19. Worden alle rupsen nu vlinders of ........................ Anders kunnen ze de ontvangst gaan storen.
 20. superstein

  Brandnetel Cachen

  Stekels, muggen, honden, zwalkende satalieten het kan me allemaal niet boeien maar wie brandnetels heeft uitgevonden moeten ze maar eens door zo'n struikje sturen. Dan kan hij/zij zie wat de wereld voor leed is aangedaan. Gister hebben we de eerste brannetelcache gedaan (rondje alblaserdam). Een bijzonder fraaie serie met de bonus in de brandnetels. En gezien het fraaie weer kan dit allemaal nog best erger worden.
 21. Het is me wel duidelijk. Ik heb een groot uitgevallen nano op een iets andere plaats gepaatst. Hopen dat deze het vol wil hoeden.
 22. Sinds een paar weken is mijn laatste cache "welcome in Rotterdam" actief. Het is heel simpele hit en run speciaal gemaakt voor de toeristen die Rotterdam aandoen. Hij ligt dan ook op een heel drukke plaats en dus gevoelig voor rippers. En na het nu laat aanzien is hj nu inderdaad verdwenen. Ik ga binnenkort eens even kijken en een nieuwe plaatsen. Wat ik eigenlijk wil doen is dat in geval van grote drukte een mogelijkheid toevoegen tot het beantwoorden van een vraag en zo de cache alsnog te mogen loggen? Wat denken we hiervan, en mag dit? Gr, Team Superstein.
 23. superstein

  Lente

  We zitten al een tijdje in de greep van koning winter en ik betrap me zelf erop dat ik wat minder op pad gaat om te cachen en als ik ga me beperkt tot oppikkers (niet dat daar iets mis mee is). Is dit iets waar ook anderen zich in kunnen vinden, in de winter de wat simpelre caches en naar gelang de temperaturen stijgen de multi's en hersenbrekers? Wat wel als voordeel van de winter kan worden genoemd is het ontbreken van muggen, teken en brannetels, vinden wij. Weet iemand nog meer voordelen van het geocachen in temperaturen van 0 graden of lager?
 24. superstein

  Ftf

  Leuk dat de statistieten weer werken, hulde voor de makers. Bijn ons geen afwijking qua aantal caches, het klopt tot de laatste cache. Alleen.... wij hebben 2 FTF en staan er dus niet bij. Moeten wij zelf hiervoor actie ondernemen of....... Gr, Team Superstein
×
×
 • Nieuwe aanmaken...