Spring naar bijdragen

isabellverhoef

Leden
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Oregon
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2 jaar
  • Lengtegraad
    6.10999
  • Breedtegraad
    52.08419
  • Twitter
    hoefsmidjes

Profile Information

  • Geslacht
    Team
  1. Wat moet ik hier nu mee? Dit logje kregen wij op onze cache: Vandaag op pad met de fiets in de buurt van Zutphen. Enkele opgeloste mysteries en traditionals in de buurt ingeladen en op weg. Thanks aan alle leggers! Deze werd niet zo vlot gevonden, omdat er 2 jongens naast de cache op een bankje zaten te spelen. Toch kunnen loggen en hopelijk verdwijnt de cache niet door toedoen van de jongens.... zie http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=34c239d0-93a6-4d32-8670-ed75e1ab307e Naar mijn idee is dit de verkeerde volgorde. Volgens mij is het dan niet het toedoen van de jongens maar het toedoen van de logger! Of zie ik dat verkeerd?
  2. isabellverhoef

    Wat is het?

    hoi Wat leuk! Op de nieuwe foto staat aan de linkerkant een steenloper en die witte is een drieteenstrandloper.
  3. isabellverhoef

    Wat is het?

    ik wil je graag helpen maar ik kan de foto niet zien. Of ligt dat aan mij? hoi Het is gelukt om de foto te zien. Het is een paarse strandloper. Een typische wintervogel van de nederlandse kust. Niet heel algemeen. Was je toevallig in Zeeland?
  4. isabellverhoef

    Lege Logjes

    je schijnt heel makkelijk een lege log te kunnen maken met je iphone. Ik had de betreffende persoon gemaild en gevraagd of hij alsnog iets wilde schrijven, want het is niet leuk voor de legger maar ook voor de volgende cachers kan het soms makkelijk zijn...je kan er soms toch info uithalen om het gewilde toch te kunnen vinden. Ik kreeg het volgende antwoord: De reden is dat ik ter plaatse gelogged heb met mijn iphone puur om niet te vergeten welke ik al had gehad. een verhaaltje typen of bedanken kan in mijn ogen ook op een later tijdstip zodra ik er tijd voor heb, Dus dit mysterie is opgelost, alleen is het natuurlijk jammer dat de legger maar 1 x een mailtje krijgt en dus telkens moet gaan kijken op de site of er al iets geschreven is.
  5. isabellverhoef

    Lege Logjes

    Hoi Nou nee ik heb bij al zijn laatste 10 logjes gezien dat hij niets meldt. Zie http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1G3RP
  6. isabellverhoef

    Lege Logjes

    Ik ontvang opeens logjes van iemand die er helemaal niets inschrijft. Het logje is dus helemaal leeg. Ik heb hier al iets over gelezen maar ik kan het niet terug vinden (of was dat op twitter) Ik vind het niet leuk om zo'n logje te ontvangen. Is het teveel moeite om TFTC of iets anders klein dan te schrijven? Wat vinden jullie?
  7. ik weet niet wat voor batterijen je gebruikt maar mijn oregon gaat 20 uur mee! Ik gebruik oplaadbare batterijen van Garmin. Werken helemaal perfect hoor! Maar dit even terzijde natuurlijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...