Jump to content

AmezorC

Leden
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About AmezorC

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 11/28/1960

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPhone & eTrex
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2009
 • Lengtegraad
  6.64131
 • Breedtegraad
  52.3607

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Almelo
 1. Zo nu en dan zie je een paddestoel "in" een boom zoals deze... Wie weet welke dit is?
 2. Even een kleine aanvulling... als stapeltellen op "9" eindigt, zie je in je formule "0"... Dus voor GC2H054 (daar heb ik 'm nu nodig) heb ik het volgende uitgepuzzeld (K9 is het veld met de telling): =ALS(REST(K9,9)=0,9,REST(K9,9)) vwewah (voor wie er wat aan heeft)
 3. Hij kan wat mij betreft op slot, is verkocht! Nieuwe eigenaar: veel plezier en veel geocaches toegewenst . De aankoop-nota is teruggevonden, komt per post naar je toe.
 4. Euh... de-fam... Nog geinteresseerd in een ruil? Anders heb ik al iemand die de prijs wil betalen
 5. Ik heb wat onderzoek gedaan en denk dat die 60CsX doet wat ik nodig heb (http://www.gpsshop.nl/product/22435/garmin-gpsmap-60csx.html) Hoe oud is ie ? Zit alles er nog bij? En waar in het land wonen jullie?
 6. Interessant aanbod, ga deze vandaag even bekijken ! Ik kom hier nog op terug.
 7. Ik vind 'm niet moeilijk, hij kan gewoon teveel Ik werk het liefst met m'n eTrex-je, het enige dat ik dan niet kan is het werken met *.gpx bestanden die ik bij geocaching.com genereer, en ook een losse cache toevoegen via "Send to my GPS". Soms gaan we een dagje weg en plannen zo'n 20 caches.. enig idee hoeveel werk dat is om het handje in te voeren? Goede compas, afstand tot cache/waypoint... een enkele markering of projectie. Meer gebruik ik eigenlijk niet bij het cachen. Aflezen eigen snelheid is leuk wanneer je in de trein zit, maar niet echt noodzakelijk En afgelegde afstand ? Dat kan ik ook in Google Maps bekijken. En als je dan bekijkt hoeveel er in de Garmin 450T zit...ik gebruik slechts 5% of zo. En dat afgezet tegen het batterij-verbuik...na ca 6 uur is ie al vrijwel leeg! Het hoeft niet per se een eTrex te zijn.. Het probleem(pje) met het rubberbandje eromheen dat loslaat blijkt meer structureel te zijn dan incidenteel..(Fotogravin heeft er ook last van). Ik kan natuurlijk ook teruggaan naar Notter en eens kijken wat zij verder nog hebben.. Maar dan belandt ie in de occassion-afdeling voor een hogere prijs. Vaak kunnen cachers onderling beter ruilen/bijbetalen .
 8. Ligt er natuurlijk aan hoe oud ie is en hoe ie er uit ziet. Maar ik heb een compas met afstand nodig, een markering-optie en ik moet er via de PC een aantal in kunnen zetten. Liefst gewoon via de site van geocaching.com ("send to GPS"), of door het importeren van een *.gpx bestand.
 9. Te koop: Garmin Oregon 450T, ca 1 jaar oud. Nieuw-staat. Extra kaart: Met (geinstalleerd) Topografische Wandelkaart Nederland (2009/2010). Doosje en cd hiervan uiteraard ook aanwezig. Verder: Carabinier-clip USB kabel Handleidingen etc. Oftewel origineel in doos. (http://www.gps.nl/garmin_oregon_450t.html) Reden: Liever een iets eenvoudigere, met mogelijkheid via usb gpx-bestanden in te lezen. Levert te veel info voor wat ik nodig heb. Prijs: € 275,- of ruilen tegen eenvoudigere.
×
×
 • Create New...