Spring naar bijdragen

GoudHaartje

Leden
 • Aantal bijdragen

  670
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over GoudHaartje

 • Verjaardag 13-02-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  20 mei 2008

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Tilburg

Recente profielbezoeken

3332 profielweergaven
 1. Bij De Kuddecachers is ook nog plaats.
 2. GoudHaartje

  Waar Kocht Jij Je Gps?

  Ik heb al twee keer een gps bij de futurumshop gekocht. Goede prijzen maar zeer zeker ook geweldige service. De eerste keer dat mijn oregon 300 stuk was, kreeg ik na een kleine 2 weken een nieuwe toegestuurd. Helaas hadden we ook pech met die nieuwe en vroeg ik of ik een adere mocht uitzoeken met eventueel bijbetaling. Ik was zeer verbaasd toen ik bericht kreeg dat ik voor het vollegie bedrag een andere gps mocht uitzoeken. Die was lager in prijs, en ik verwachte dat ik de 25 euro die over was, kwijt was, maar nix hoor, dat tegoed bleef gewoon staan voor een volgende bestelling. Bij een volgende aankoop ga ik dus eerst bij de futumshop kijken.
 3. GoudHaartje

  Garmin Dakota 10

  wat is je prijs ? (Volgens de forum regels moet je een vraagprijs in je advertentie zetten)
 4. GoudHaartje

  Geocaching.com

  De GC.com functionaliteiten in GSAK werken wel. Maar de site is niet te bereiken.
 5. Ik kan je aanraden eens bij de futurumshop te kijken, online zonder verzendkosten, en met superservice. Veel succes
 6. GoudHaartje

  Ipv6 Ondersteuning

  stemmen toegevoegd, veel succes
 7. Dat gevoel ken ik, alleen dan op een MTB of racefiets En dat is inderdaad niet goed om je traditional percentage laag te houden Ach, waarom zou je je trads percentage laag houden, het gaat er toch om dat je lol hebt en geniet.
 8. Het klopt ook wel hoor, dat het op een gegeven moment eentonig wordt, maar omdat het in het groepje zo gezellig was, is het toch leuk om te doen. En ja, je puntenaantal schiet omhoog, maar deze dag zal me voornamelijk bij blijven omdat het zo leuk onder elkaar was.
 9. Het was ontzettend leuk. Ik was ook bij deze actie en we hebben onder elkaar ontzettend veel lol gehad. Op een gegeven moment wordt je er hartstikke melig van, en hebben we ons vaak verwonderd over de hoeveelheid eten die we bij ons hadden. Dit is niet iets wat je regelmatig moet doen, maar zo een keertje is het erg leuk. De serie die we hadden uitgezocht, bestond voornamelijk uit caches bij kapelletjes, en na 50 caches komen de kapelletjes dan wel de neus uit, maar toch kon ik me blijven verwonderen over de diversiteit van de kapelletjes. Ook onderweg zie je zoveel moois, dat ik heb kunnen genieten van de omgeving.
 10. GoudHaartje

  Oregon Beta Firmware 3.82

  Ik vraag me af of er voor de oregon 300 nog firmware updates zijn. Wat is de laatste en en kan ik daarmee mijn kaarten nog gewoon gebruiken ? Ik heb nu software 3.80 en gps software 4.34
 11. Vraag het ff aan cachende familieleden, die weten dat wel hihi
 12. GoudHaartje

  Bericht Sturen Op .com

  als je announcement gebruikt komt alle info ook in een logje op de cachepagina. Dus na het versturen meteen deze log verwijderen als er gevoelige info in staat.
 13. Ik heb dit draadje snel doorgebladerd, maar ik kan in de gauwigheid niet vinden van het 24uurs record cachen in Nederland is. Weet iemand wat het record is in Nederland van het aantal caches in 24 uur ?
 14. Ik gok 75 of 90 euro (boete bedragen zijn pas weer aangepast). Het ligt eraan welk artikel is "overtreden" cq gebruikt door de boa.
 15. En dan stopt het voor mij, Vista kan ong. 20 uur mee met batterijen en dat heb ik absolut nodig. Prettige verkoop/ruil. Ik weet niet of er veel verschil in zit met oregon 300. Maar ik doe gewoon een hele dag met twee penlites. Alleen bij nachtcaches is de schermverlichitng veel aan en verbruikt ie meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...