Spring naar bijdragen

de trije susters

Leden
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over de trije susters

 • Verjaardag 10-04-1959

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin gpsmap 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

2529 profielweergaven
 1. Er klopt iets niet. Hij is ook verschrikkelijk traaaaag.....
 2. Werkt inderdaad bepaald niet soepel. Ik zie wel de caches, maar geen kaart.
 3. Als ik foto's uit de cachebeschrijving wil zien, lukt dat niet. Iemand een idee hoe dat kan? Ik heb wel de laatste versie.
 4. Bugje?? Ik heb net een not found en drie founds gelogd. De not found komt wel op de "your profile" pagina te staan. De drie founds niet. Ze worden wel geteld in de statistieken. Edit: Bovenstaande opmerking is niet gemaakt. Ik had zelf een datum foutje gemaakt.
 5. Even een vraagje. Ik gebruik voor mijn paperless cachen ook CacheMate. Als ik daar de uit GSAK geexporteerde GPX-file inlees heb ik ook de beschikking over de door mij gemaakte notes bij de cache. Bijvoorbeeld de al gevonden waarden bij een Bonuscache. Dit mis ik bij Gatecacher?? of zie ik het niet goed?
 6. Naar aanleiding van de mail van Zeldenrust dit ook even geprobeerd. Bij mij lukte het ook niet.
 7. Ik heb van dezelfde problemen last. Ik heb een HTC Touch Cruise P3650. Zetten jullie je telefoon tussendoor uit? Ja, om stroom te besparen.
 8. Ik gebruikte altijd GCz, maar dat is voorlopig?? even niet meer in de lucht vanweger problemen met .com. Ik geloof dat iemand eerder zich dat ook al afvroeg, maar dit programma haalt toch gegevens van'.com. Maar nu mijn vraag. Ik ben vandaag ook wat aan het pielen geweest met dit programma en een aardige functionaliteit (die GCz in elk geval niet heeft) is dat TomTom en navigatie geintegreerd is. Bij het uittesten kreeg ik niet altijd een "nuttige plaats"in TomTom. Mijn vraag is wat nu eigenlijk de volgorde van handelen is. Eerst TOmTom, of Gatecacher en welke handelingen moet je nu precies in welke volgorde doen om de gewenste NP te creeeren. vast dank
 9. Ik heb van dezelfde problemen last. Ik heb een HTC Touch Cruise P3650.
 10. Na de antwoorden van Kalkendotters en BigFurryMonsters lijkt het me duidelijk wat het probleem is. En inderdaad dat heeft helemaal niks met .NL te maken. Ik snap die opmerking daarover ook niet. Zal nu maar eens trachten op een andere manier er achter te komen van welke cache een log gedelete is. Draadje kan wat mij betreft dicht. Bedankt voor de reacties.
 11. Afgelopen dinsdagavond had ik nog 1748 founds op GC.com, kijk ik vanavond weer zijn het er nog maar 1747. Er is dus één verdwenen. Die zou b.v. gedelete kunnen zijn (ik kan me niet bedenken welke trouwens), maar ik heb geen note of logje daarover gehad van com. Iemand dit "probleem" ook??
 12. En deze dan?? Ik heb 'm ooit gevonden in Wageningen, daarna in Oranjewoud en tijdens het Cachers in Crime Event opnieuw in Wageningen op een andere plek. Ik heb dezelfde cache op drie verschillende plaatsen gevonden en dus drie keer gelogd
 13. Ik heb versie 2 ook gebrobeerd (de eerdere versies niet) op mijn HTC Touch Cruise P3600. Ook bij mij sluit het programma plots af bij het importeren van caches.
 14. Ik krijg geen lege mails, maar soms helemaal geen mails. Dus van gevonden en verplaatste (race)coins bijvoorbeeld. Ook van de caches op mijn watchlist krijg ik niet altijd (ik zie geen patroon) meer bericht dat ze gevonden zijn. Ik wacht wel af. Zal wel met de nieuwe look te maken hebben.
 15. In mijn geval ging het ook om cache die ik al een aantal jaren geleden heb gevonden. Die wachtrij heb ik zien staan, maar ik heb deze cache gecorrigeerd op het moment dat er geen wachtrij was. En nu net kijk ik; nu mis ik plotseling weer vier caches, heb nog niet uitgezocht welke, maar inderdaad er zit dus nog steeds beweging in. Ik ga voorlopig ook maar even afwachten. Zag nu net ook dat de cache die ik eerst miste inmiddels wel is gecorrigeerd. Vreemd allemaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...