Spring naar bijdragen

Je Eigen Cache Loggen, Een Cache 2 Keer Loggen


barny

Aanbevolen berichten

17 jaar lang ging Groundspeak er van uit dat de geocachers volwassen genoeg waren om niet hun eigen cache als found te loggen, of cache's 2 keer als found te loggen. het was immers geen wedstrijd en ging men er van uit dat dubbel loggen en eigen cache loggen daarom Not Don was

nu zjn ze er eindelijk achter dat de laatse 10 jaar zulke slemielen er bij zijn gekomen van het kalibier "het kan, dus het mag" hun eigen cache loggen, of meerdere keeren de zelfde cache als found loggen om wat voor een reden dan ook.

per 8 mei (waarom het zo lang moet duren is vooralsnog een raadsel) zijn deze en andere logs die verstandige zelfdenkende mensen nooit zullen doen, niet meer mogelijk.

dus alle verzamelende slemielen, ga gerust met andere accounts in de weer om je eigen cache's te loggen, dat gebeurt nu ook al ruimschoots, groundspeak loopt weer eens ruim achter de feiten aan

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

De bron van deze mededeling is te lezen bij de "buren", die aangeven een mail van Groundspeak te hebben ontvangen...

(Oh, oh, it's this time of the year again...)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oww, dat is jammer. Als je een cache twee keer gevonden hebt, is het logisch dat je hem twee keer als gevonden logt. Dat is tenslotte de waarheid. Het voordeel van een found is, dat andere mensen hem terug kunnen vinden. De write notes en de DNF's zijn veel lastiger te volgen voor de geïnteresseerde lezer. Hetgeen jammer is, want de beste logs zijn meestal DNF. Dan maak je tenslotte het meeste mee.

 

Groundspeak gaat met de afschaffing van deze manier van loggen dus mee met diegenen die van geocaching een wedstrijd willen maken. Een voorspelling die ik jaren geleden al deed, maar die toentertijd werd weggehoond door Vlindertje. Groundspeak zal steeds gevoeliger worden voor de roep van de wedstrijdcacher. Het is een kwestie van tijd voordat de 161 meter regel sneuvelt.

bewerkt door Diederikus
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je meent het toch niet echt dat het een kwestie van tijd is, voordat de 161 meter regel sneuvelt?

Dat is onvermijdelijk. Het aantal actieve geocachers daalt, het aantal gelegde geocaches heeft zijn hoogtepunt bereikt. Er kunnen niet meer caches gelegd worden vanwege de 161 meterregel. Om de inkomsten op peil te houden, zal de 161 meterregel losgelaten moeten worden. Want meer caches betekent meer inkomsten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ze kunnen gewoon het fysieke Waypoint gebeuren afschaffen. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat iemand met een multi een heel stuk bos bezet houdt waar ook een mooie trail gelegd had kunnen worden.

Dat is er natuurlijk om verwarring te voorkomen. Wanneer een trail wordt gelegd kunnen deze kokers verward worden met waypoints van de multi en vice versa.

Plus het feit dat trails drukker bezocht worden en hierdoor de coulance van de beheerder van het bos voor de multi die er al ligt kan verdwijnen.

bewerkt door Land-Loper
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het nog niet zo'n gek idee hoor. Wat zeg nou zelf, al die kokertjes achter een boom lijken op elkaar. Dan is het toch niet zo gek dat je niet meer weet dat je hem al eerder gevonden hebt. Altijd fijn als iemand sat voor je bijhoudt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen Helmine :hug:

 

Dat klopt. Wij vinden het ook fijn vinden als iemand sat voor zou je bijhoudt :lamo:

 

Groetjes van :heart:

de kikkertjes

 

Goedemorgen allemaal :)

 

Het ontbijt staat klaar, komen jullie?

 

Tot zo :chef:

de kikkertjes

bewerkt door de kikkers
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...