Spring naar bijdragen

Land-Loper

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal
 1. Hoe weet je dat ie nauwkeuriger is? Omdat de smartphone altijd een stuk meer afwijking heeft. Ja gek he! Welke bron heb jij voor deze beweringen? Of zelf verzonnen? Wat is dit nou weer voor iets? Mijn eigen gps is nauwkeuriger dan mijn eigen smartphone. Daarom verkies ik de handheld boven mijn smartphone. Dat dat mijn ervaringen zijn wil toch niet zeggen dat dit de algemene tendens is. Ik verklaar alleen mijn eigen keuze op de poll.
 2. Hoe weet je dat ie nauwkeuriger is? Omdat de smartphone altijd een stuk meer afwijking heeft. Ja gek he!
 3. Handheld, misschien niet altijd even snel maar in het bos en dan vooral in het buitenland vele malen nauwkeuriger. Ben er nu ook aan gewend, dat scheelt ook.
 4. Los van mijn mening over de hier eerder geplaatste site met o.a. oplossingen van puzzels. Vind ik het bijzonder dat er door degenen die de eigenaar van de site verwijten dat hij anderen oplegt hoe zij moeten geocachen, nu een regel is gemaakt die de manier van geocachen dirigeert. Ik lees vaak als reactie dat iedereen zelf moet weten hoe hij het spelletje invult. Waarom is dat nu dan niet van toepassing?
 5. Dat is er natuurlijk om verwarring te voorkomen. Wanneer een trail wordt gelegd kunnen deze kokers verward worden met waypoints van de multi en vice versa.Plus het feit dat trails drukker bezocht worden en hierdoor de coulance van de beheerder van het bos voor de multi die er al ligt kan verdwijnen.
 6. Dankjewel, hier heb ik wat aan!
 7. Dag fanatieke cachers, Ik heb gezocht, misschien niet goed genoeg, maar iniedergeval niks gevonden. Mijn vraag is de volgende: Sinds een paar maanden heb ik een gps en account op geocaching.com. Nu liggen er hier in de buurt vooral een hoop traditionals/kokers. Leuk om zelf een route mee te maken, of met vrienden of familie even op pad te gaan, maar ik vind multicaches in de natuur toch een stuk aantrekkelijker. Aangezien ik zelf geen rijbewijs heb vroeg ik mij af of er multicaches zijn die vanaf een station beginnen of van station tot station lopen, door landelijk of natuurgebied. Alvast bedankt voor eventuele antwoorden of opmerkingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...