Spring naar bijdragen

Cache Wel Op App Maar Niet Op .nl-Site?


JoTom

Aanbevolen berichten

Hoi, wij hebben nu al een aantal keer ervaren dat we bepaalde caches wel zien op een geocaching app op onze mobiel, maar dat deze caches niet op de cache-kaart van geocaching.nl te vinden zijn?! Als je dan via het GC-nummer zoekt (in de zoekfunctie in het forum bijvoorbeeld), kun je hem uiteindelijk wel terugvinden om te loggen. Weet iemand hoe dit kan? We zouden ze graag op de cache-kaarten van geocaching.nl zien, dat zoekt wat makkelijker naar leuke caches..

bewerkt door JoTom
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Aha, dat verklaart het ja, dank voor het antwoord! Het zijn inderdaad wel behoorlijk recente caches die ontbreken, maar het zijn er echt veel, dus het lijkt erop dat het updaten van de .nl-kaarten al langer niet gebeurd is ja.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We kunnen de kaart ook opschonen en weer tot een nuttig hulpmiddel maken voor geocachers. Dit conform de doelstelling van geocaching.nl: "Geocachers steunen om de kwaliteit van caches en de kwaliteit van het beleven van geocachen te verbeteren." Dus: het strooigoed verwijderen en in de toekomst negeren. De kaart kan dan voortaan handmatig worden bijgehouden, eventueel op basis van een speciale rubriek op het forum waar cache-eigenaren hun creaties aan kunnen melden.

 

Wie voor aantallen en snelle simpele caches gaat kan overal terecht. Voor cachers die de voorkeur geven aan creaties waar werk van is gemaakt is er nog geen speciale kaart.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Misschien wel handig als iemand die kaarten gewoon eens offline haalt en/of een mededeling op die pagina plaatst. Misschien dat dat nieuwe draadjes voorkomt.

 

:thumbup:

 

Dat daar niet eerder aan gedacht is!

 

Link Prima idee...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...