Spring naar bijdragen

JoTom

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door JoTom geplaatst

 1. Aha, dat verklaart het ja, dank voor het antwoord! Het zijn inderdaad wel behoorlijk recente caches die ontbreken, maar het zijn er echt veel, dus het lijkt erop dat het updaten van de .nl-kaarten al langer niet gebeurd is ja.
 2. Hoi, wij hebben nu al een aantal keer ervaren dat we bepaalde caches wel zien op een geocaching app op onze mobiel, maar dat deze caches niet op de cache-kaart van geocaching.nl te vinden zijn?! Als je dan via het GC-nummer zoekt (in de zoekfunctie in het forum bijvoorbeeld), kun je hem uiteindelijk wel terugvinden om te loggen. Weet iemand hoe dit kan? We zouden ze graag op de cache-kaarten van geocaching.nl zien, dat zoekt wat makkelijker naar leuke caches..
 3. JoTom

  Cache Al Maanden Niet Aanwezig

  Die found-log was van iemand die hem niet kon vinden, maar toch maar als found genoteerd heeft. Had hem net voordat geovlinder reply-de als 'needs archived' gemarkeerd, maar inderdaad, dat hebben anderen ook al geprobeerd. Wijngemachtigde: bedankt voor de tips!
 4. JoTom

  Cache Al Maanden Niet Aanwezig

  Ik kan het proberen! Ik zou denken dat die berichtjes juist bij de eigenaar terecht komen? (en dat die dan weer niet reageert...)
 5. Hallo, ik zat een leuke cache in Amsterdam-centrum te zoeken. Ik vond een op het oog hele leuke: AMS1 Naar Vriendschap Zulk Een Mateloos Verlangen (GCX2AJ). Maar... er staan allemaal logjes van teleurgestelde cachers. De cache blijkt al sinds oktober 2008 weg te zijn. Kan een cache alleen door de eigenaar gearchiveerd worden of kan iemand van geocaching.nl dat ook doen? Is jammer als er steeds mensen opnieuw voor niets gaan zoeken (en volgens de logjes reageert de eigenaar niet op mails e.d.).
 6. JoTom

  leuke cache voor vogelliefhebbers?

  Allemaal HEEL veel dank voor de leuke suggesties! Het wordt waarschijnlijk Het mysterie van de Ceut, we zijn benieuwd. De andere opties bewaren we zeker voor een volgende keer.
 7. JoTom

  leuke cache voor vogelliefhebbers?

  Wat leuk zo snel al reacties!! Veel dank, we gaan ze allemaal eens bekijken! Meer opties zijn nog welkom natuurlijk (voor a.s. zaterdag...)
 8. Hallo, weet iemand een leuke cache voor vogelliefhebbers in of om de Randstad? Wij gaan binnenkort met vrienden cachen. Zij zijn echte vogelspotters en we zouden ze graag een mooie natuurcache laten meemaken...
 9. Nou, da's dubbel duidelijk! Thanks!
 10. Hallo, wij hebben nu al 2x gehad dat er in een hint het woord ué voorkwam. We snappen niet wat het zou moeten betekenen (we weten helaas even niet meer in welke 2 caches dit nu was...). Volgens de Decryption Key zou het hr moeten betekenen?? Waar staat dit voor en waarom staat er nou toch een accent op de e? We zijn benieuwd of iemand dit weet...
 11. Dank voor de snelle antwoorden! Ik zal nog even afwachten, misschien komen die andere 2 er later toch bij (datum van het loggen klopt wel dacht ik) en anders weet ik nu wat ik moet doen! Wat goed dat je als beginner je vragen in zo'n forum kwijt kunt (en dat anderen dus zo snel antwoorden!)
 12. Hoi, wij geocachen pas sinds kort. Pas geleden ontdekte ik dat je een kaart met je eigen gevonden caches kunt openen. Hartstikke leuk om te zien waar je allemaal al geweest bent! Maar... vandaag heb ik 3 gevonden caches gelogd en er verscheen maar 1 van de 3 op de gevonden-kaart, de andere 2 bleven gewoon op de nog-niet-gevonden kaart staan... Heeft iemand een idee hoe dat kan? JoTom
×
×
 • Nieuwe aanmaken...