Spring naar bijdragen

StarTracking

Leden
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door StarTracking geplaatst

  1. Misschien kun je een link plaatsen naar die leuke stap-bij-stap instructie voor C:geo? Daar hebben misschien meer mensen interesse in. Ik heb zelf ook een android telefoon, dus kan je helaas niet helpen met iPhone instructies.
  2. Misschien wel handig als iemand die kaarten gewoon eens offline haalt en/of een mededeling op die pagina plaatst. Misschien dat dat nieuwe draadjes voorkomt.
  3. De Jacht Op De Gestolen Disney Schat GC1NHH8
  4. Helemaal goed! Gaan de Geo d'ors dan geconverteerd worden naar het.com systeem? Of gaan de waarderingssystemen naast elkaar bestaan?
  5. Ik heb wel eens een found gelogd toen ik de lege container had gevonden (en zeker wist dat dat de cache was). Ik heb toen een sticker met de logtekst in de container achtergelaten. Maar een found loggen zonder de container te hebben gevonden vind ik echt niet kunnen.
  6. Wij hebben volgens gc.nl twee caches meer gevonden dan op gc.com. Zou misschien ook een fout in de vergelijkingsmarco kunnen zijn?
  7. Of deze: "Rol het logrolletje stevig op en plak het plakkertje er weer op! plaats de cache a.u.b. precies op dezelfde plek terug." Dat stonden we dus handmatig te decrypten 5 minuten voor sluitingstijd van de locatie waar de cache lag Zulke info hoort in de beschrijving. Helaas wordt er door de cachelegger met onze feedback niets gedaan.
  8. Geinig Reintje. Lekker zitten knutselen?
  9. Ons team heet StarTracking en de leden zijn Picard en Janeway (en onze dochter van bijna 1,5). Toen we overgingen op een nieuwe e-mailprovider moesten we 2 e-mailadressen verzinnen. Omdat we graag Star Trek kijken leek het ons wel leuk om de namen van 2 captains te gebruiken. Mijn man werd dus Picard en ik werd Janeway. Onze teamnaam voor het geocachen is daar weer van afgeleid. Het is een samenvoeging van Star Trek en tracking. Groetjes, Janeway
  10. Helemaal goed die nieuwe functionaliteit. Ik kan niet wachten tot ie het doet. Alvast bedankt. Groetjes, Janeway
  11. Heb de tip van Edjekadetje gevolgd en met behulp van een blinkertje (fietslampje) van de Hema een fietssteun voor onze Geko geknutseld. Ik heb alleen niet de hele achterkant versneden, maar bijna helemaal intact gelaten en het gaatje waar het aan- en uitknopje zat wordt nu gebruikt voor het schroefje. En hé, hij past ook op de kinderwagen
  12. Misschien een domme opmerking hoor... Maar kun je deze functionaliteit niet standaard opnemen bij de aanmelding van een nieuwe cache? Dan zijn in ieder geval alle nieuwe caches in orde. Anders blijf je achter de feiten aanlopen. Janeway
×
×
  • Nieuwe aanmaken...