Spring naar bijdragen

Happy Rabbit

Leden
 • Aantal bijdragen

  166
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Venture
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Januari 2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  223626534

Profile Information

 • Woonplaats
  Valkenswaard
 • Interesse
  Luchtvaart <br />Scheepvaart
 1. Nee hoor...geen verschil met anders.
 2. Dan lijkt het me dat je heel weing aan cachen toekomt, of na een cachedagje totaal gebroken bent want die voor voorwaarden zijn zeker maar een zeer beperkt aantal caches. Of moet er dan de rolstoel mee Uh ja..zoiets...ik had wat andere oplossingen in het vizier. Geblinddoekt lijkt me onpractisch.....het zou "fraudegevoelig" kunnen zijn en voor diegene ( net als ik ) die altijd ( meestal ) alleen op pad gaat bijna niet te doen. Daar ben ik in geïntresseerd naar de ideeën goed of minder goed. Dank ervoor
 3. Ja..klopt..helemaal mee eens. Maar het zou mischien wel eens leuk zijn om een cache op te zetten waar een aantal aspecten aan bod komen waar anderen zich in beperkt voelen. Daar ben ik nieuwsgierig naar, niets meer . ik ben niet uit op "persoonlijk leed" . Het is wellicht wel eens aardig om met een cache stil te staan bij bepaalde beperkingen waar je zelf nooit bij stil zou staan dat dat in andermans dagelijkse leven parten speelt.
 4. Huh ?...waar stel je dat in dan? Ik kan dat nergens vinden, zo'n kei ben ik nog niet met dat programma. Maar wat ik ervan gebruik is voor mij voldoende tot nu toe. Waarschijnlijk zitten er nog veel meer van die aardigheidjes in.
 5. Maar de berichten zijn dat het apparaat moeilijk ( of niet ) met één hand te bedienen is...klopt ?
 6. Maar dat is dan ( als ik het goed gevolgd heb ) een "gewone" 60 en geen 60 csx
 7. Volgens mij heb ik geen namen gebruikt. Maar goed.......zijn bevindingen heb ik inderdaad ook me laten wegen. Aha...daar heb ik meer aan. Voor mijn gevoel zou dat geen probleem zijn...maar dat blijkt dus toch anders dan ik gedacht had.
 8. Nu zit ik bijna op de fiets om een nieuwe GPS aan te schaffen en lees ik de afgelopen weken de berichten rond de 76csx/60csx met veel belangstelling. Maar er zijn toch wel een aantal berichten die me toch wat terughoudend doen zijn en de koop te overwegen. Volgens mij heeft nu zowat half geocaching nederland een apparaat als de 76/60 (csx). Heeft het merendeel ook "problemen" met zijn 60/76 (csx), of is er toch ontevreden over ? De twijfels nemen de overhand.......overigens....de 60 csx en de 76 csx zijn op de "verpakking" identiek aan elkaar...met toch een groot prijsverschil, zijn er eigenlijk wel cachers die de laatste tijd een 76csx aangeschaft hebben ?
 9. Happy Rabbit

  legend problemen

  Hmm...heb ik dan nog zo'n oude bak ?? Kan je die compoort niet testen met een ander apparaat. bijv een telefoon o.i.d. Zodat je een mankement aan die compoort kunt uitsluiten ? Kan zo wel een hele waslijst aandragen maar als je bij 2 andere personen ook geprobeerd hebt lijkt me de compoort redelijk uitgesloten.
 10. Happy Rabbit

  legend problemen

  Bij mij zitten er 2 van dezelfde connectors aan de achterzijde waaruit ik kan kiezen.
 11. Happy Rabbit

  legend problemen

  Uuh....en als je hem op de andere compoort aansluit?
 12. Happy Rabbit

  60csx

  Wow..wat gaf. Da's beter dan ik verwachtte. Weegt alleen maar positiever naar een nieuwe GPS.
 13. Happy Rabbit

  60csx

  Ik zit ook net in de fase van een nieuwe GPS aanschaffen. Wat kan er op een 1GB SD kaartje ? vanuitgaande van mapsource v7. Kan heel Nederland erop? weet iemand dat ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...