Spring naar bijdragen

Happy Rabbit

Leden
 • Aantal bijdragen

  166
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Happy Rabbit geplaatst

 1. Nee hoor...geen verschil met anders.
 2. Dan lijkt het me dat je heel weing aan cachen toekomt, of na een cachedagje totaal gebroken bent want die voor voorwaarden zijn zeker maar een zeer beperkt aantal caches. Of moet er dan de rolstoel mee Uh ja..zoiets...ik had wat andere oplossingen in het vizier. Geblinddoekt lijkt me onpractisch.....het zou "fraudegevoelig" kunnen zijn en voor diegene ( net als ik ) die altijd ( meestal ) alleen op pad gaat bijna niet te doen. Daar ben ik in geïntresseerd naar de ideeën goed of minder goed. Dank ervoor
 3. Ja..klopt..helemaal mee eens. Maar het zou mischien wel eens leuk zijn om een cache op te zetten waar een aantal aspecten aan bod komen waar anderen zich in beperkt voelen. Daar ben ik nieuwsgierig naar, niets meer . ik ben niet uit op "persoonlijk leed" . Het is wellicht wel eens aardig om met een cache stil te staan bij bepaalde beperkingen waar je zelf nooit bij stil zou staan dat dat in andermans dagelijkse leven parten speelt.
 4. Huh ?...waar stel je dat in dan? Ik kan dat nergens vinden, zo'n kei ben ik nog niet met dat programma. Maar wat ik ervan gebruik is voor mij voldoende tot nu toe. Waarschijnlijk zitten er nog veel meer van die aardigheidjes in.
 5. Maar de berichten zijn dat het apparaat moeilijk ( of niet ) met één hand te bedienen is...klopt ?
 6. Maar dat is dan ( als ik het goed gevolgd heb ) een "gewone" 60 en geen 60 csx
 7. Volgens mij heb ik geen namen gebruikt. Maar goed.......zijn bevindingen heb ik inderdaad ook me laten wegen. Aha...daar heb ik meer aan. Voor mijn gevoel zou dat geen probleem zijn...maar dat blijkt dus toch anders dan ik gedacht had.
 8. Nu zit ik bijna op de fiets om een nieuwe GPS aan te schaffen en lees ik de afgelopen weken de berichten rond de 76csx/60csx met veel belangstelling. Maar er zijn toch wel een aantal berichten die me toch wat terughoudend doen zijn en de koop te overwegen. Volgens mij heeft nu zowat half geocaching nederland een apparaat als de 76/60 (csx). Heeft het merendeel ook "problemen" met zijn 60/76 (csx), of is er toch ontevreden over ? De twijfels nemen de overhand.......overigens....de 60 csx en de 76 csx zijn op de "verpakking" identiek aan elkaar...met toch een groot prijsverschil, zijn er eigenlijk wel cachers die de laatste tijd een 76csx aangeschaft hebben ?
 9. Happy Rabbit

  legend problemen

  Hmm...heb ik dan nog zo'n oude bak ?? Kan je die compoort niet testen met een ander apparaat. bijv een telefoon o.i.d. Zodat je een mankement aan die compoort kunt uitsluiten ? Kan zo wel een hele waslijst aandragen maar als je bij 2 andere personen ook geprobeerd hebt lijkt me de compoort redelijk uitgesloten.
 10. Happy Rabbit

  legend problemen

  Bij mij zitten er 2 van dezelfde connectors aan de achterzijde waaruit ik kan kiezen.
 11. Happy Rabbit

  legend problemen

  Uuh....en als je hem op de andere compoort aansluit?
 12. Happy Rabbit

  60csx

  Wow..wat gaf. Da's beter dan ik verwachtte. Weegt alleen maar positiever naar een nieuwe GPS.
 13. Happy Rabbit

  60csx

  Ik zit ook net in de fase van een nieuwe GPS aanschaffen. Wat kan er op een 1GB SD kaartje ? vanuitgaande van mapsource v7. Kan heel Nederland erop? weet iemand dat ?
 14. Als je maar een paar kilometer van de Belgische grens woont vallen zo'n uitdrukkingen niet vlug meer op. Ze hebben wel veel van dat soort uitspraken die ons doen glimlachen. Maar toch weten ze het vaak heel treffend te zeggen en valt het op dat wij Nederlanders vaak strak en bekrompen zijn. Wij vinden het al lang niet raar meer.
 15. Shit..ja...daar gaan ze met m'n idee aan de haal. Dank voor het linkje.
 16. Het gaat er mij nu niet om een cache die speciaal voor die personen is gemaakt. Maar er zijn maar al te veel dingen waar je normaal niet op komt als je een beschrijving maakt. Ik noem maar kleurenblindheid...vaak kom je in de beschrijving tegen "zoek het rode paaltje met een witte kop, die hoort bij cijfer *hupeldepup*. Iemand met kleurenblindheid zou deze cache nooit kunnen doen..of de cache beschrijving zou op een andere manier geschreven "kunnen"worden. Ik weet het het gaat niet altijd op maar als het zou kunnen is het voor die personen toch ook mooi om toch die tochten te lopen. Ja..klopt ook...maar die zijn toch ook vrij beperkt naar mijn mening. ..nee ..ok..ik gebruikte dit maar als een voorbeeld..sorry als dit verkeerd gezien word. Maar ik kan me legio voorbeelden bedenken waar je normaal niet bij nadenkt bij een beschrijving maken. Ok...Right !!!!! Dus je slaat hem over...is die wel eventueel te doen met extra aandachtspunten in de omschrijving, let wel met een andere manier van beschrijven. Dat zou natuurlijk ook altijd kunnen.
 17. Al geruime tijd zit ik met een aantal vragen, eventueel om een nieuwe cache te beginnen dan wel om mijn huidige caches van opzet uit te breiden. Wat ik nu zou willen weten is welke beperkingen in wat voor zin dan ook komen de huidige geocachers tegen. Ik kan nu denken aan geestelijke of lichamelijke beperkingen. Is een cache voor bijv. een hartpatient anders en waar onderscheid dit zich van anderen, of kleuren/lees/woord - blindheid etc. etc. De beperkingen zullen zeer groot zijn maar bij sommige zal ik normaal gesproken niet gauw genoeg opkomen. En hoe los je die dan op als je aan het cachen bent of laat je die caches dan liggen...kan dit makkelijk bij een cache opzet opgelost worden dan ?
 18. Is er misschien nog iemand in de regio Zwolle die zin heeft om een koppel informatief bij te staan mbt geocachen. Het is een beetje uit mijn richting ( Valkenswaard ) dus als iemand zin heeft. Voor info ben ik altijd beschikbaar.
 19. Happy Rabbit

  MUNITIEKISTJES

  dan heb je de rest nog niet gezien.
 20. Happy Rabbit

  MUNITIEKISTJES

  Nee dank u.....ik maak ze zelf, met logo en al.
 21. Wel een hele gave omgeving maar verder een nietszeggende reportage mbt geocaching...tenminste vrij beperkt.
 22. wow.....dat is nogal wat. Gefeliciteerd vanuit Valkenswaard
 23. Uh..ja..die heb ik gisteren ook binnen gekregen. Maar dat zou kunnen dat die nu pas de logjes maakt. Ik heb nog geen tijd gehad om terplaatse in het logboekje zelf te kijken. De mail over de log kreeg ik ook dubbel binnen. Geen idee...mar het zal wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...