Spring naar bijdragen

Spider

Leden
 • Aantal bijdragen

  222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Legend CX / GPS map60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Spider

  60csx

  Het verschil is mischien minimaal, maar kan soms wel het verschil uitmaken van een goed werkend / slecht werkend SD kaartje!
 2. Ik heb de PC al geformateerd, en back ups gemaakt van mijn belangrijkste bestanden. Nou op hulp van Waypoint hoef ik al niet meer te rekenen (het zijn welo hun produkten die ik daar gekocht hebt!), hopelijk krijg ik mapsource met jullie nu wel gewoon geinstalleerd. Aanvulling, heb CN 7,8 en topo NL opnieuw geinstallerd, werkt nu weer goed. maar die topo DE blijft moeilijkheden maken, waarschijnlijk heb ik mijn unlock codes verspeeld en zal ik een nieuwe CD moeten kopen.
 3. Heb via forums zelf in het register gerommeld, en nu krijg ik enkele mapsource onderdelen niet meer uit het menu software verwijderd, bovendien blijft CN telkens zeiken bij ''insert disc 1'' kan de instalatie niet verder voortzetten. Ik denk dat de harde schijf opnieuw geformateerd moet worden, want topo DE krijg ik nu ook niet meer geinstalleerd.
 4. Vanwege allerlij foutmeldingen heb ik besloten om alle mapsource kaarten opnieuw te instaleren, maar krijg telkens deze melding als ik mapsource wil openen. Hier heb ik echt geen verstand van! Hoe moet je in het register komen, en hoe kan ik deze melding ongedaan maken?
 5. Spider

  Vreemde foutmelding!!

  Wilde eens wat meer topo kaart delen van de Duitse topo op mijn GPS zetten, maar krijg telkens deze vreemde foutmelding, pas als ik minder dan 50 kaartdelen upload heb ik er geen last van. Het ligt echt aan de Duitse topo, want bij topo NL en CN 8 krijg ik die foutmelding niet, want heb een test gedaan en kon met gemak 940 Mb CN8 op het 1 gig kaartje krijgen, maar aleen bij topo DL gaat het behoorlijk mis. Moet ik mapsource opnieuw instaleren?
 6. Spider

  gps opsporen

  De aanschafprijs is wel goedkoper dan een 60C(S)x, maar niet als er automatisch om de 2 minuten naar een 06 GSM nummer gebeld gaat worden.
 7. Spider

  gps opsporen

  Allemaal leuk, maar je zult toch ''derden'' moeten inschakelen om daadwerkelijk een voertuig of iemand te laten tracken. Je kunt het niet zelf doen! Het Silver pakket is ontwikkeld voor de klant die de voordelen van de EasyTrace© wil hebben maar niet zelf de eigendommen wil traceren of volgen. Bij diefstal moet u zelf onze meldkamer inschakelen en de terughaalactie in gang zetten. Dit pakket is voor veel mensen zeer geschikt. Ook al kan men niet zelf via de website het voertuig volgen, wel kan gebruik gemaakt worden van alle andere diensten die RS SafetySystems aanbiedt.
 8. Dat kan ik van de Legend Cx anders niet zeggen, deze kan bijna net zoveel als de 60 serie.
 9. Spider

  gps opsporen

  En als je auto gestolen wordt, wordt het naast de advocaat ook nog eens de politie en heel veel uitleg aan het wederzijdse thuisfront.
 10. In dit verhaal kan ik mezelf herkennen, de twee topmodellen uit de 60 serie zijn inderdaad GPS toppers, maar het duurt in het begin wel even voordat deze opstandige dames (sorry GPSsen) getemt hebt, maar eenmaal de baas wil je niks anders meer!
 11. Ik weet da de GPSmap 60C(S)x soms geen allemans vriend is, maar dat ik na het verlaten van een tunnel geen ontvangst meer zou hebben is mij niet bekend. Deze tunnel is een goede test lokatie om de ontvangs van GPSsen te testen. En mijn 2 GPSsen hebben na het verlaten van deze 100 meter lange tunnel meteen weer ontvangst!
 12. Spider

  gps opsporen

  Een GPS ontvanger kun je niet opsporen of volgen omdat het apparaat zelf geen signaal uitzend. Er bestaan enkele GPS systemen die dat wel kunnen, maar deze worden hoofdzakelijk gebruikt in (dure) personen auto's en vrachtwagens, maar dan zit er wel een zender in die een GPS signaal uitzend waarmee nagegaan kan worden waar het voertuig zich bevind. Wie weet heeft jou vrouw toch een (zend) GPS laten iinbouwen in jou auto (ze zal daar wel een reden voor hebben )
 13. Deze foutmelding kan ook veroorzaakt worden als er op de achtergrond nog andere programma's open staan. Vooral (HP) printers schijnen de communicatie tussen mapsource en de GPS te verstoren, dus vooraf ALLE programma's sluiten en de GPS rechtstreeks via de USB poort aan de PC koppelen (geen USB hub gebruiken!).
 14. Spider

  60csx

  Alleen bij dat laatste (nieuw SD kaartje geven) hapert het nog wel eens bij veel verkopers!
 15. Spider

  60csx

  Bol.com is een beetje in de war :s Eerst is hij 77 Euro: http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enf...810&Section=SCE En dan is dezelfde opeens 57 Euro: http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enf...000000004125281 Kun je dus mooi 20 euro besparen <{POST_SNAPBACK}> Die prijsverschillen zijn te verklaren, volgens de GPS deskundige van Notter heeft dat prijsverschil te maken in de kwaliteit van de kaartjes. Aan de buitenkant kun je het niet zien, maar tijdens de produktie gaat er wel eens iets mis waardoor sommige SD kaartjes net niet aan de hoge kwaliteits eisen voldoen, maar toch nog goed genoeg voor verkoop. Ik praat uit eigen ervaring dat als je een goedkoop SD kaartje koopt dat je het risico loopt dat het kaartje niet goed werkt of snel kapot gaat. Het beste is bij aankoop vragen of het kaarje retour kan in geval je problemen ermee krijgt. Bij waypoint verkopen ze alleen SD kaartjes in waarvan zeker is dat ze goed door de kwaliteits controlle heen zijn komen, maar ze zijn bij hun wel iets duurder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...