Spring naar bijdragen

daveenjolanda

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over daveenjolanda

  • Verjaardag 22-05-1979

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    pda van asus, ozice en gps-tuner
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    begin 2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    maarheeze
  1. daveenjolanda

    Teken!

    op de een of andere manier lijkt het alsof teken ook een voorkeur hebben op mensen, ken een jonge die toch regelmatig met andere vrienden in de bossen verblijft. ieder keer als we met z'n allen in de bossen zij geweest is hij de pineut.... toch vreemd terwijl de rest nergens last van heeft. zo heb ik tot vorig jaar geen tekenbeet gehad, vorig jaar 5 en dit jaar al 2!! maar ben nog steeds niet bang voor dat kleine spinnetje... .
  2. loopt goed nu ik firefox heb geinstaleerd
  3. ik heb zonet een hele tijd zitten "zoeken" naar een paar caches in de omgeving van rotterdam dmv het inzoomen op de google maps kaart, na lang wachten eindelijk het stukje kaart in beeld waar ik wilde kijken, ik klik op een "bolletje" om de cache details te bekijken. tot nu toe nog allemaal perfect in wil weer terug kijken naar de kaart om meer caches te zien, staat de kaart weer op mijn persoonlijk ingetselde gedeelt van nederland. kan ik dus weer helemaal gaan zoeken en inzoomen in omgeving rotterdam, volgens mij is dit simpel op te lossen daar de cache details in een nieuw venster te laten openen. misschien een optie of doe ik iets verkeerd.
  4. waarschijnlijk stille kracht van char_ het medium
  5. de meeste mensen zijn al bekend met de tekenpincet of tekentang, nu is er iets anders op de markt om teken te verwijderen het is een soort teken "koevoet" kijk maar eens op otom zeer handig en klein hulpmiddel verkrijgbaar bij dieren winkels en artsen (meetsal verkocht voor de hond maar net zo goed werkzaam bij mensen)
  6. Timeout expired. The timeout period elapsed prior to obtaining a connection from the pool. This may have occurred because all pooled connections were in use and max pool size was reached. dit is wat ik te zien krijg als ik een cache wil in zien via geocaching.com?? wat betekent dit ligt dit aan mij of ligt de site gewoon ff plat? bedankt alvast
  7. hallo geocachers, wij (dave en jolanda) zijn sinds een paar weken helemaal verzot van geocachen, als we de tijd hebben springen we in de auto of op de fiets en zoeken maar! tot nu toe hebben we een paar traditionele caches gevonden, zaterdag zijn we vol goede moed begonnen aan een multicache grenskerk en het lukt ons niet om verder te komen, iedereen in de logs vond de waypoints zonder probelemen alleen wij komen maar niet verder. we weten niet hoe de volgende hint uit te rekenen: E005° 38. (B*20)+149 antwoord b = (bijvoorbeeld 10) waarvoor staat het * nu in de hint?? eerst deden we (10 maal 20) plus 149 = 349 dit klopte niet toen deden we (1020+ 149 = 1169 ook dit klopte niet. misschien een heel makkelijk antwoord maar waarvoor staat het *??? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...