Spring naar bijdragen

Reintje de Vos †

Leden
 • Aantal bijdragen

  1053
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex Vista
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  December 2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Amersfoort
 • Interesse
  Geocaching, Treintjes, Computers

Recente profielbezoeken

1542 profielweergaven
 1. Voor de goede orde. Het mag misschien lijken dat ik alle bugs en problemen op de site op los. Dat doe ik echter uitdrukkelijk niet voor het forum. En voor de rest van de site is ook Heirbaut Hunters ook actief.
 2. Ik heb ze zojuist toegevoegd aan de GoogleMaps kaarten. Ze cijn Cyaan geworden. Op dit moment is er nog geen plan om ze ook aan de legacy kaarten toe te voegen.
 3. Je franse logs zijn al bekend, maar je kunt ze nog niet allemaal zien. Allemaal, omdat ik het weergeven van de caches in Frankrijk een zetje heb gegeven. Daar is "het systeem" nu lekker druk mee. Had het maar geen "systeem" moeten worden. De oostgrens is nog niet aangepast. Dat heeft te maken met het grote aantal caches bij onze oosterburen. Dat gaat performance gevolgen hebben en die moet ik dan eerst een beetje elimineren. Als gevolg van deze operatie is het mogelijk dat de weergave van de kaart met inactieve caches soms wat problemen oplevert als je zuidelijker gaat kijken. Maar dat komt (uiteraard) automatisch goed.
 4. Nee. Ja, onder andere. Morgen wordt ik waarschijnlijk weer opgenomen in het ziekenhuis. Dus de foto's zullen nog even op zich laten wachten
 5. Ik zou zeggen: "Het is een waarheid als een koe", dus 0 bit informatie. Het zou kunnen dat het meer dan 0 bit is. Maar voor mij is die matherie al 20 jaar geleden. Van GPSGek weet ik da hij potentieel nu met dat soort dingen bezig is in zijn studie. Van jou weet ik dat niet. GPSGek mag het wat mij betreft zeggen, of gewoon denken "Die zijn volstrekt losgeslagen".
 6. Wat een filosofie... Net terug van de Mekelweg neem ik aan, en dan een beetje een oude man op details gaan vangen... De uitspraak is namelijk volstrekt waar. Vakje Booliaanse algebra zeker nog niet gedaan? Nog een uitspraak die waar is: De nieuwe kaarten gaan uit van exact dezelfde informatie als de oude. In mijn tijd was er een vakje Informatie theorie. Daar heb ik geleerd dat de tweede uitspraak wel meer informatie bevat dan de eerste. Over de hoeveelheid informatie in de tweede wil ik geen uitspraak doen, maar volgens mij is de informatie van de eerste uitspraak 0 bit.
 7. Nou, die heeft het geheel zojuist met belangstelling gelezen. Ik heb me geconcentreerd op slechts een probleem: Ik zie geen caches. In een van mijn browsers zag ik ook geen caches. Het goede nieuws: Nu weer wel. RdV te A. had gisteren in de opmaat naar een snelheidsverhoging iets oliedoms gedaan. Daardoor werkte het bij sommige browsers niet meer en bij anderen wel. Zoals al aangegeven: De nieuwe kaarten gaan uit van exact dezelfde informatie als de nieuwe. Dus de informatie is net zo betrouwbaar.
 8. Eigenlijk moet Ruud4D deze vraag beantwoorden maar hij viel me toevallig op. Ik denk dat je naar een kaart zit te kijken waarbij boven in de banner "Niet gevonden caches" staat. Die kaart laat caches zien die je nog moet gaan doen. Net als bij de "oude kaart" zijn hier je eigen caches natuurlijk weggelaten.
 9. Nee, niet logisch. Net onder de douche de oplossing bedacht. Nu nog even maken.
 10. Er is wat mij betreft al maaaaanden niets veranderd aan de iMode pagina's. Een pagina die te groot is kan het gevolg zijn van een heeeeel groot plaatje in de cache beschrijving. Ik zal binnenkort eens kijken of de iMode pagina's nog goed werken na de server upgrade.
 11. Dat is een "klein" handigheidje op een Mac. Kun je een calculator in hebben, overzich over je load van je systeem etc. Iedereen die wat met JavaScript kan, kan er zelf een maken. GeoGerard heeft er ook een gemaakt, waarvan je het screenshot in dit draadje kunt zien. Hier kun je meer info lezen.
 12. Voor iemand die geen gelegenheid voorbij laat gaan te melden dat hij de statistieken hier niets vind maak je je behoorlijk druk over de materie. Lees voor de grap nou dit draadje eens door. Zal verhelderend werken.
 13. Sinds twee weken heb ik eindelijk OSX10.4 lopen, dus de widget geladen en getest. Wat ik handig vind is het springen naar een cache met een opgegeven WP. Maar het stuk GoogleMaps is wat mij betreft volstrekt niet funtioneel. Het opstarten duurt daardoor lang. Neemt een hoop ruimte in op mijn Dashboard en het ergste: Je hebt er niets aan. Ik zou zeggen: Terug naar de basics.
 14. Maak je niet teveel illusies: Ik ga aan de problemen met IE niets doen. En het up to date zijn van de caches is op de oude kaarten hetzelfde probleem. Van actief naar inactief wel. Van inactief naar actief niet. Ik moet eens naar het mechanisme kijken. Dat lijkt me handiger dan een losse oplossing te gebruiken. En ach, op die fout na die je een paar maanden geleden hebt aangetoond gaat het best wel redelijk. Toevallig dat het nu met Vissen weer speelt. Zo iets ben ik ook van plan.
 15. De keuze voor alleen Nederlandse caches is indertijd gemaakt door Albrt. Dat kan ook anders, maar dat brengt ons terug bij de discussie wie er dan in die lijst mag voorkomen. Wat vrienden uit de USA met mega veel founds willen we op die lijst niet. "Alleen Nederlanders" is snel geroepen, maar ik heb al eens aangegeven dat het lastig is om te bepalen wie er nu eigenlijk een Nederlandse cacher is. Jurgen & Co viel bij een controle namelijk uit de boot. Doe je het anders zit Merel weer in de boot. Alle twee niet goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...