Spring naar bijdragen

fastronald

Leden
 • Aantal bijdragen

  188
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over fastronald

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 02-10-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  magellan sport trak color
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15 mei 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Renkum
 1. SSSStil nou!! Ik heb gehoord dat het event rovertje (broertje van de geobankrover) hier lucht van gaat krijgen en dan kun je wel inpakken!! Komt er niets meer van de grond..
 2. Wil wel een EK- cache neerleggen in de omgeving van Ede. Kun je even aangeven waaraan hij moet voldoen behalve de "normale" regelgeving!
 3. Je kan ook gewoon een badge kopen in de goodiesschop en die op een pet naaien of borduren. Ja.. en ik kan natuurlijk zelf een petje knippen uit de punt van een vuilniszak en daar een sticker op plakken.. Nico Bedankt! ik heb weer even gelachen .
 4. Bedankt mede-forum leden, ik heb me de afgelopen minuten heerlijk vermaakt . Dit brengt wel leven in de brouwerij, en als het niet altijd even "netjes" is dan is dat toch niet zo erg. Houdt het Forum hoog "shake hands"
 5. Ook hier geen problemen meer! Ennuh, erg leuk gedaan weer. Bedankt voor het leesplezier
 6. fastronald

  Leeftijd van Cacher's

  Wij, Doler & Co, zijn al meer dan 30 jaar samen en beiden 50+ ( resp. 53 en 52 jaar oud ) Maar het gaat er niet om hoe oud je bent, maar hoe jong je je voelt Vorig jaar hebben we nog met ons tweetjes ( en zo'n 12 meter spanband ) deze uitdaging gelogd. [^] http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...36-53f7aee0354d Laat de jonkies dat maar 'ns nadoen groetjes, Doler & Co Iemand heeft mij ooit verteld dat als de oudjes de jonkies gaan uitdagen dat je dan pas echt oud bent! Ik ben pas 42 maar ik zal dat voorlopig nog niet doen
 7. fastronald

  Spoiler

  Gelezen! Erg leuk om het "vakblad" van geocachend NL door te bladderen... Heb het graag gelezen en het leest erg makkelijk weg. Bedankt redactie voor het goede werk! Kijk al weer uit naar deel 2.....
 8. Via Gandalf over het fenomeen geocaching gehoord en via de site met een nieuw gekochte Magallan sport track color aan de gang! In mei 2005 begonnen en nog steeds gek van deze hobby . P.s. wat moet ik nu bij de Poll invullen? Voor 2005 of na 2005 lid:..............?????
 9. Hoelang heb je al gewacht? Meestal staat hij er de volgende dag wel bij hoor!
 10. Helemaal correct!! Bedankt maar weer! Nu klopt echt alles weer.....
 11. Ja dat is gek, dat is ook de enige die bij mij ontbreekt Zou hier een verklaring voor zijn? Hans Geen idee, Hans. Maar je kunt ophouden om hem via de DHZ te loggen dat heb ik inmiddels al zo vaak gedaan dat dit echt niet werkt. Misschien dat iemand anders ons kan helpen? en anders maar niet. Is ook niet zo belangrijk hé! groet terug, Ronald.
 12. Yes! hij doet het, bedankt Ronald voor het herstellen van deze "toevoeging". Ik heb ze al voorbij zien komen dus het werkt groet Ronald
 13. Ook hier wordt aangegeven: Niet geactiveerd Helaas ben je op dit moment de "aanvullende functionaliteit" nog niet geactiveerd waardoor je de zojuist gevraagde pagina nog niet kunt gebruiken. En als ik de code wil aanvragen staat er: Je hebt de aanvullende functionaliteit al geactiveerd. Daardoor is het niet mogelijk een activatiecode aan te vragen. Dus: het gaat niet zo lekker, maar dit is voor mij niet zo belangrijk hoor! Heb slecht even gekeken omdat het gevraagd werd
 14. Ja, die herinnering werkt goed! Ook bij mij viel hij in de brievenbus. en omdat ome postbank toch nog openstond gelijk maar geld overgemaakt, want zonder geocaching.nl kunnen we echt niet .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...