Jump to content

Team Goossens

Leden
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Team Goossens

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 03/01/1994

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Dakota 20, Vista HCX
 • Twitter
  teamgoossens

Contact Methods

 • MSN
  Tomgoossens1994@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delden

Recent Profile Visitors

2,962 profile views
 1. Ook is het merk ZTE goedkoop, en degelijk. Je kunt alleen niet van zon toestel verwachten dat ze "high-end" zijn.
 2. Grappig, deze hebben wij a.s zaterdag op de planning staan
 3. Ziet er goed uit die 62st :)

 4. Garmin 62st besteld morgen in huis, ben benieuwd!

 5. @hvntertje, netjes :D

 6. Beste, Bij deze bied ik een Garmin Dakota 20 aan. Is in vrij wel nieuwe staat. Vanaf aankoop zit er een invisble shield screen protector op. Bij de Dakota 20 zit een silicone hoesje bij. Vraagprijs: Rond de €200,- of een goed bod. Voor vragen stuur me een Pm'tje Mvg, Team (tom) Goossens Edit: De GPS word geleverd met een OSM kaart van Benelux en duitsland.
 7. Mij maakt het niet echt uit, of de log nou zo is: "." Of zo: " " Alle 2 de logjes hebben geen waarde in mijn ogen.
 8. Ook kwam het event in hengelo op het nieuws: Flashmob - ballonen - Tubantia
 9. De laatste voorbereidingen voor zaterdag

 10. Geen pen = geen log toch? Kijk als ze nou in de log een foto van de cache maakte.. oke, dan kun je aantonen dat je hem hebt gezien.
 11. Laatste tijd valt het mij(en anderen?) vaker op dat dit soort logs verschijnen: November 2 by -------(694 found) Vandaag een paar caches in Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Dit was er één van, echter de klem bleek leeg...... Ik heb de hele omgeving nog afgezocht in de hoop dat hij ergens zou liggen, maar Helaas. Mocht de legger dit logje niet goedkeuren dan moet hij deze maar verwijderen, maar laat me dat dan wel even weten aub.Gelogd om 13.30 uur. April 25 by ----------- (93 found) Na het oplossen van de puzzel en een redelijke reistijd was het voor ons een teleurstelling dat het vlot onbereikbaar was. Frustrerend... Een paar vissende jochies, die wel eens op het eiland waren geweest, wisten ook geen oplossing en gingen weer verder met het vangen van kikkers en salamanders(!). Op mijn vraag of ze wel wisten dat die zeldzaam zijn, was het antwoord: nou, hier niet! Ik kon ze niet overhalen om het vlot zweemend naar ons toe te krijgen.Wij vinden een 'Found it' (een beetje uit frustratie) wel verdiend, maar als jullie dat onterecht vinden, mag je de log wel weer verwijderen... Toch bedankt voor de leuke puzzel... November 8 by -------------- (93 found) Ondanks dat de cache er niet was toch een briefje op het nulpunt achter gelaten ik vind wel dat ik hem mocht loggen Betekend dat dat je dan voortaan op het ongeveer 0 punt een briefje achter kunt laten, en toch loggen? Wat vinden jullie?
×
×
 • Create New...