Spring naar bijdragen

stekelbaars

Leden
 • Aantal bijdragen

  116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

33 Uitstekend
 1. Gemiddeld bijna 1 keer per dag en daar is het natuurgebied niet tegen bestand? Ik zeg een hek er omheen en niemand meer toelaten. Ook vooral de gewone wandelaar zonder GPS niet meer.
 2. Ja dat kan, kijk eens op www.glo bal caching.eu (zonder de spaties er tussen natuurlijk). En dan bij geocaches, zoeken uitgebreid. Je kunt een locatie opgeven en de status, waarbij je voor gearchiveerd kan kiezen.
 3. Is een TB stempel anders dan een "normale" TB code dan? Want normaal wordt meerdere keren discoveren van een TB niet meegeteld in het totaal.
 4. Of een cache met opzet op een andere datum loggen dan dat je hem gevonden hebt, alleen maar "omdat het kan". Weer een gevalletje meten met twee maten. Maar op het moment dat ik dit schrijf weet ik al dat mijn opmerking weer recht gepraat zal worden door Barny. Maar ja ik kan het niet laten
 5. Ik vraag me af hoeveel van de mensen die altijd zo negatief doen over iets als souvenirs, deze ook daadwerkelijk uitgeschakeld hebben. Persoonlijk vind ik het wel leuk, ik vind banners vaak ook leuk, niet allemaal, maar ik heb niks tegen een beetje aankleding van mijn profiel. Net een beetje persoonlijker maken dan het standaard profiel.
 6. Ik lees alleen aannames, geen feiten.
 7. Zal het logje van de lacky even vertalen voor Barny: We were taking a scenic drive back from Marken when oliphientje decided to stop for this cache. I'm glad that she did as we were able to retrieve it. Thanks for the hunt! We namen de toeristische route terug vanuit Marken toen Oliphientje besloot te stoppen voor deze cache. Ik ben blij dat ze dat deed, zo waren we in staat deze te doen. Er staat dus niet dat Oliphientje de cache alleen gedaan heeft, hij is blij dat ze besloot daar te stoppen.
 8. En wat heeft dit met valse logs te maken?
 9. stekelbaars

  Placespotting

  Daar heb je toch add blockers voor, ik zie geen reclame meer.
 10. Beter goed gejat dan slecht bedacht (deze grap)
 11. Mooi stukje, heb je dat helemaal uit lopen zoeken? Respect dat je daar zin in hebt. Ik zoek niet vaak, maar mocht het nu nodig zijn dan weet ik hoe.
 12. Simpel, als je een log of note plaatst dan zet je daarbij de datum. Als je die datum aanpast naar een dag eerder....
 13. Lijkt me makkelijk zat. Mail is hoogstwaarschijnlijk via GC.com verstuurd, dan weet de C O dus wie het is en dan is er maar 1 mogelijkheid: rapporteren bij GS.
 14. Toch zijn er al bijna 500 will attends, dus genoeg mensen die hier geen moeite mee hebben.
 15. Dank voor de update, mijn info was een jaar oud.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...