Spring naar bijdragen

stekelbaars

Leden
 • Aantal bijdragen

  116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door stekelbaars geplaatst

 1. Gemiddeld bijna 1 keer per dag en daar is het natuurgebied niet tegen bestand? Ik zeg een hek er omheen en niemand meer toelaten. Ook vooral de gewone wandelaar zonder GPS niet meer.
 2. Ja dat kan, kijk eens op www.glo bal caching.eu (zonder de spaties er tussen natuurlijk). En dan bij geocaches, zoeken uitgebreid. Je kunt een locatie opgeven en de status, waarbij je voor gearchiveerd kan kiezen.
 3. Is een TB stempel anders dan een "normale" TB code dan? Want normaal wordt meerdere keren discoveren van een TB niet meegeteld in het totaal.
 4. Of een cache met opzet op een andere datum loggen dan dat je hem gevonden hebt, alleen maar "omdat het kan". Weer een gevalletje meten met twee maten. Maar op het moment dat ik dit schrijf weet ik al dat mijn opmerking weer recht gepraat zal worden door Barny. Maar ja ik kan het niet laten
 5. Ik vraag me af hoeveel van de mensen die altijd zo negatief doen over iets als souvenirs, deze ook daadwerkelijk uitgeschakeld hebben. Persoonlijk vind ik het wel leuk, ik vind banners vaak ook leuk, niet allemaal, maar ik heb niks tegen een beetje aankleding van mijn profiel. Net een beetje persoonlijker maken dan het standaard profiel.
 6. Ik lees alleen aannames, geen feiten.
 7. Zal het logje van de lacky even vertalen voor Barny: We were taking a scenic drive back from Marken when oliphientje decided to stop for this cache. I'm glad that she did as we were able to retrieve it. Thanks for the hunt! We namen de toeristische route terug vanuit Marken toen Oliphientje besloot te stoppen voor deze cache. Ik ben blij dat ze dat deed, zo waren we in staat deze te doen. Er staat dus niet dat Oliphientje de cache alleen gedaan heeft, hij is blij dat ze besloot daar te stoppen.
 8. En wat heeft dit met valse logs te maken?
 9. stekelbaars

  Placespotting

  Daar heb je toch add blockers voor, ik zie geen reclame meer.
 10. Beter goed gejat dan slecht bedacht (deze grap)
 11. Mooi stukje, heb je dat helemaal uit lopen zoeken? Respect dat je daar zin in hebt. Ik zoek niet vaak, maar mocht het nu nodig zijn dan weet ik hoe.
 12. Simpel, als je een log of note plaatst dan zet je daarbij de datum. Als je die datum aanpast naar een dag eerder....
 13. Lijkt me makkelijk zat. Mail is hoogstwaarschijnlijk via GC.com verstuurd, dan weet de C O dus wie het is en dan is er maar 1 mogelijkheid: rapporteren bij GS.
 14. Toch zijn er al bijna 500 will attends, dus genoeg mensen die hier geen moeite mee hebben.
 15. Dank voor de update, mijn info was een jaar oud.
 16. Telling van personen. Heb echt voor ons team weleens per persoon op moeten geven bij het inschrijven ter plekke (dus tekenen logboek). Dus teamnaam en dan personen los erbij. Ze kijken dus wel degelijk naar het aantal personen en niet aantal teams. Als een event al heel veel will attends heeft staan en je hebt bijvoorbeeld een losse website erbij voor registratie, dan vragen ze daar ook voor aantal mensen. Je kan dan van te voren al Mega status aanvragen bij GS, als je op die manier aan kan tonen dat je dat ook echt gaat halen, kennen ze je vooraf al Mega toe.
 17. Laat ook maar....ik ga mijn energie vandaag weer aan nuttige zaken besteden. Bedankt dat je me zo jong in schat, ik zal het als compliment beschouwen.
 18. Stom zeg, ik maar denken dat het komt omdat de programmeur gestopt is.
 19. Waarom niet? Omdat het niet in jouw definitie van het woord past? De Amerikanen spelen football en dat lijkt in de verste verte niet op wat ik beoefen. Kijk ik kan een heel eind mee gaan in dat je nu eenmaal liever een goed gevulde ammobox wilt vinden enzo. Gelukkig kun je heel veel filteren. En aangezien het een aantal van de mensen hier, niet om de puntjes gaat, durf ik te stellen dat er nog genoeg over blijft dan. Noem het geen geocache? Tja, ik weet dat de naam geocache ouder is dan de site geocaching.com en dat er ook andere aanbieders zijn, maar het is wel een beetje te verwachten dat als zo'n trail gepubliceerd wordt bij GC.com dat men het dan een geocache noemt. Wordt beetje lastig om het een andere naam te geven als de listing daar staat. En ach het is maar een naam. Mensen het is een hobby, bedoelt om leuk bezig te zijn. Vind je dit niet leuk? Mooi dan bespaar je een hoop kosten voor die reis en ga je lekker die multi van 15 km of meer doen. Ik blijf het mooie van deze hobby vinden dat er diversiteit is, ik kan er uithalen wat ik leuk vind en iemand die van hele andere dingen houdt ook. Sivota bedankt voor het opzoeken van die teksten. Zo zie je maar dat het makkelijk is om een oordeel te vormen op basis van logjes, maar dat het niet het juiste oordeel hoeft te zijn.
 20. Ik vraag me zo vaak mogelijk af: stoort het mij tijdens mijn hobby, heb ik er last van dat er in de VS in een woestijn een trail ligt? Heb ik er last van dat mensen daar proberen records te breken, korte logjes schrijven, wel of geen foto's maken? Verder sluit ik me volledig aan bij de tekst van Sivota.
 21. stekelbaars

  Log Of Geen Log?

  Nou bij mij weinig kans, Je online log zou ik in zo'n geval resoluut verwijderen. Wat valt er te verwijderen? Misschien even goed lezen?
 22. stekelbaars

  Earthcache

  Precies daarom reageerde ik op Duifjes, ik voelde de reacties van onze grootmeesters alweer aankomen. Vraag is beantwoord, beter dan maar dit draadje te sluiten.
 23. stekelbaars

  Earthcache

  En je punt is?
 24. stekelbaars

  Challenges Loggen.

  Oke, dat wist ik niet. Bedankt.
 25. stekelbaars

  Challenges Loggen.

  De site is wel gratis, maar als ik het goed begrepen heb, moet je wel premium member zijn, omdat de Live Api gebruikt wordt. Dus niet helemaal gratis in gebruik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...