Spring naar bijdragen

Team Nienke

Leden
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Team Nienke geplaatst

 1. Ook in de Achterhoek liggen mooie cache die de FLOWERPOWERS er neer hebben gelegd. Stuk voor stuk beautys met als hoogtepunt 5 sterren cache ERG. We genieten van hum cache's
 2. lyme

  1. Peetee

   Peetee

   Niet zelf besmet hoop ik?

 3. Hoi,

  De UnieKaas past niet door de brievenbus. Dus het lijkt mij handiger als je de TB + doelkaartje naar me opstuurt, ik hang het dan aan de uniekaas, maak een foto, en plaats de racer in een cache naar keuze (in de buurt van Haarlem).

  Groeten,

  Corine

 4. Deze prestatie verdient een PLUIM !!!!!!en een kroon op je werk
 5. Wij hebben gisteren De vloek van de FTF #2 Prinses Nine GC20KYV gelopen. Als beloning voor de mooi uit gezette tocht en een Coin scoren maak € 10 euro over op Giro 555
 6. Ook vanuit de wit besneeuwde Achterhoek een Gelukkig Nieuwjaar en een goed cache jaar !!
 7. Jammer te moeten lezen dat deze cache's binnenkort er niet meer zijn. In mei zou deze in onze planning passen, dus misschien zijn we dan te laat.
 8. Afgelopen tijd veel inzendingen voorbij zien komen. Van de geselecteerde foto's vind ik foto 1 het meeste hebben met de opdracht. Dus gestemd op 1
 9. Er zijn een '2 tal cache's van Reintje de Vos : Dleeblegeips GCXE8A en het Hoogtepunt GCG44G die zo perfect gemaakt zijn en er wordt onderweg veel van je denk vermogen gevraagd. Maar met voldoende tijd en goed weer zijn deze perfect, wij hebben er in ieder geval van genoten.
 10. En dan zit je dus muurvast bovenop een boomstronk , Ja dat over kwam ons ook, achteruit en de bumper stuk , een flinke schade. Wat je al niet zo doet voor een FTF, maar het blijft spannend of je de anderen voor bent.
 11. Ik kan ook geen foto's toevoegen bij de logs Zal het later nog eens proberen Ineke
 12. Bij een traditional cache (blauwe stippen) is dat meteen de plek waar de cache ligt. Je hebt dus geen start punt.
 13. Team Nienke

  Teken!

  Wij hebben vorige week een cache op het eiland in de Kijfhoek gedaan, nou daar was het ook raak. 3 tekebeten op gelopen. Lijkt goed te gaan, maat toch allert blijven.
 14. Ik heb op de aan gegeven site gekeken dit draadje is gesloten. Ik mis de bijwerking van week-end 25-02 ,hiervan staan de stippen nog steeds op niet gevonden. Ook dit week-end is het niet goed gegaan. Hoe herstel ik dat??? Ik mis 9 bijschrijvingen.
 15. zit vol spanning te w8en team Nienke
 16. Wij zijn in 2006 begonnen en het heeft ons meteen zeer veel plezier gegeven, omdat we op de bestaande wandelroute's uitgekeken waren. Dit bracht ons naar onbekende plaatsen. Een account aangemaakt waar ik nu niet zo blij mee ben maar helaas kon ik dat niet meer veranderen. En om een nieuw accont te maken na 20 gevonden cache vond ik zonde. We cachen alleen in de winter omdat we zomers op het water zitten, maar deze zomer zullen we ook onderweg cache bezoeken. Inmiddels zitten we op de 100 / nog 900 te gaan voor de kilocacher. We zijn erg besmet en vinden ook de meer sterren cacche een geweldige uitdaging. Ik heb bewondering voor de mensen die er zoveel energie in hebben gestoken om de leukste wandeltochten / puzzels in elkaar te zetten.
 17. Team Nienke

  Alarmfluit

  Je kunt al een Fysic Personel Alarm apparaatje kopen voor 4,95 euro. Vemogen van 105 DB, als dan ergens ligt(niet te ver van de bewoonde wereld) zal dat toch wel iemand horen,Toch. Ga op normale tijden cachen
 18. Team Nienke

  Bookcrossing

  Ik heb op dit moment ook een bookcrossing boek uit een cache die in GEO was verstopt. Was de eerste keer dat ik z'n boek tegen kwam, en zal hem dan ook na het lezen weer droppen in de cache. Leuk idee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...