Spring naar bijdragen

de noormannen

Leden
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over de noormannen

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 14-01-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend Color
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  oktober 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Dorestad
 1. De multi's blijven natuurlijk handiger op papier dan met een ereader, vooral als je allerlei toeren uit moet halen op glibberige paden bijv. Ik zal ook geen ereader met geocachen als hoofddoel aanschaffen, maar als je het daar ook voor kan gebruiken, kan het ook handig zijn. Ik ben benieuwd of cachers er ervaring mee hebben. de noormannen
 2. ik dacht dat je het in html moest overzetten. Maar pdf kan ook bij volgens mij alle ereaders. Weer wat geleerd, dank je.
 3. Ik wil graag een ereader aanschaffen, om boeken op te zetten en caches op te zetten. Naar mijn idee kan dat, want op veel ereaders kan je html bestanden zetten. Heeft iemand ervaring met cachen met een ereader en welke ereader is geschikt om lekker een boek op te lezen en evt. mee te nemen om te cachen ? groet, de Noormannen
 4. Hoi Nemec, ik baal ontzettend, want ik moet werken die dag. Programma ziet er leuk uit.
 5. de noormannen

  toewijzen geo'dor

  ik wil graag een geo'dor uitdelen aan een cache die ik van de week als found gelogd hebt, maar het programma geeft aan dat ik hem niet gevonden heb. Ik had bij dezelfde cache ook een not found staan, deze heb ik net weggehaald, maar het lukt nog niet. Het gaat om "Boeren, Burgers en Buitenlui". De teller van de DHZ geeft aan dat ik er 61 heb gevonden, maar bij mijn profiel staat 62 en die laatste klopt. Heeft er iemand een tip of suggestie ?
 6. Ik heb 1,50 en meer ingevuld. Hoewel het mij ook wel geld uitspaart. Want als ik moet kiezen tussen geocachen en bijvoorbeeld de stad in om nieuwe kleren te kopen dan kies ik voor geocachen. Van de week ben ik een offensief begonnen tegen caches die ik wel gelopen heb maar nog niet gelogd, dit heb ik op de fiets gedaan. Een rondje van 50 km langs caches. Helaas geen een gelogd, maar wel heerlijk gefietst en de broodnodige beweging gehad. Dat is mij nog veel meer waard. Voor dat ik geocachen ontdekte had ik waarschijnlijk tot in de middag op de bank gehangen in mijn vrije tijd, nu trek ik er op uit. Het is gewoon een ontzettende leuke hobby, die je zo duur kan maken als je zelf wilt.
 7. dank Millhouse deze heb ik even opgeslagen Draadje mag gesloten worden. groet, de Noormannen
 8. Dank je wel Zjurt, ik heb het er meteen aan toegevoegd. Verder mogen ze zelf uitvogelen wat er staat in het Nederlands.
 9. Natuurlijk bij deze http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1243425 dit kan je openen neem ik aan. groet, de Noormannen
 10. Hallo, mijn "TB Grensoverschrijdend koken" is in Duitsland terechtgekomen, op zich heel toepasselijk . Nu is mijn Duits ondermaats en hoop ik dat iemand die vertaling zo uit zijn mouw schud en dat wil doen voor onze duitse geocaching-vrienden. groetjes de Noormannen
 11. Dank je wel Team Jemar voor het wijzigen. Maar het ticket heb ik al gemaakt, kan je daar ook wat mee, voor het geval er verwarring ontstaat. ps. het draadje kan sluiten of mag verwijderd worden. Tenzij anderen nog iets aan dit draadje kunnen hebben, dan mag je het laten staan.
 12. Bij "com"heb ik al mijn hotmailadres. Dit wil ik ook bij "nl". Daar staat een oud emailadres, wat niet meer bestaat. Ik heb alleen nog maar een hotmailaccount. Ik stuur wel een "contact us" via nl en zie wel wat er dan gebeurt. Bedankt allemaal voor de tips.
 13. dat lukt dus niet, want dan krijg ik als foutmelding dat dit emailadres al bestaat. Maar ik heb nog maar een emailadres en dat is mijn hotmailadres. Maar ik krijg het niet veranderd.
 14. Kan iemand mij helpen om dit emailadres weg te halen, mij lukt het niet. Ik heb nog maar een emailadres en dat is een hotmailadres.
 15. Henk en Thea bedankt Ik zet de vertaling direct bij mijn TB beschrijving. groet, de Noormannen/Judith
×
×
 • Nieuwe aanmaken...