Spring naar bijdragen

professor & co

Leden
 • Aantal bijdragen

  81
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over professor & co

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 28-06-1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  juli 2004
 • Lengtegraad
  5.22011
 • Breedtegraad
  52.12154

Contact Methods

 • MSN
  professor_pinball@hotmail.com
 • Website URL
  http://fc-utrecht.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  amersfoort
 • Interesse
  de professor is chauffeur bij horesca lieferink in zeist.<br />en co is broodbakker bij groenendijk in amersfoort.<br />we zijn bij elke thuiswedstrijd van fc utrecht van de partij,altijd gezellig op de bunnikside.<br />en ook softballen we beiden bij bsc quick uit amersfoort.<br />en ook dart de professor bij purple in de 3e div.<br />hobby's van de professor zijn geocachen, van haasteren legpuzzels maken,en zijn huiscollectie flipperkasten en arcade videokasten.oa roadshow,mariner,ms pacman en ###### kong.
 1. Ga over 2 weken naar Toronto (Canada) toe voor 3 weken lang, en ben op zoek naar een topokaart voor in me Garmin 60csx om daar te cachen. Is er soms iemand die er nog een heeft liggen ? Om hem tegen een redelijke vergoeding uit te lenen,of voor evt defenitieve overname. Wie oh wie kan mij verblijden?
 2. Beste Evert, van harte met je behaalde 10.000. En hulde voor al die tijd die je er voor ons insteekt.
 3. professor & co

  Fra-ha

  Jij bent soms briljant zeg Ja,klinkt bijna het zelfde als bij de bijdehand toch
 4. professor & co

  Fra-ha

  Waarschijnlijk voor al het werken achter de schermen dus dus FRA-HA bedankt voor je inzet
 5. Nou,zag het net zelf ook. En weet nu zeker dat ik me reply niet helemaal goed heb neergezet. Sorry.
 6. das wel fijn.. ik had helemaal niets voorbereid. niet dat ik van plan was het hele weekend wat te loggen. maar wilde wel wat doen.. gelukkig dat je dan .NL nog hebt... moet het wel handmatig invoeren dan maar ja in ieder geval iets... vraag me af of meerdere mensen dit wel weten??? Klopt,ik wist dit ook niet,en het is ondanks dat het soms niet helemaal compleet is,een evt alternatief. Waarvoor bedankt gr jarish Of meerdere mensen wat weten? Dit!
 7. Op GC.nl kan je toch nog de cache's bekijken als je nog wat caches zoekt.. Oh maar hoe kom je dan bij de cachepagina via/op .nl Kom alleen tot de cache naam,en dan gaat die over in .com
 8. professor & co

  Not Found

  Log zelf alles waar ik voor op pad ben geweest,maar door wat voor reden dan ook niet heb kunnen loggen,als not found.
 9. Kijk eens aan Bedankt voor de link
 10. Ga binnenkort naar Gran Canaria,en nou was mijn vraag of er ook topokaarten zijn van Gran Canaria voor de Garmin Csx 60? Zoja,waar kan ik die dan vinden? Groeten Edwin (Professor)
 11. professor & co

  Dubbele logs

  Oké,ben dus schijnbaar niet de enige,met dat probleem.maar zie het voor de rest eigenlijk ook niet veel voorkomen. Hebben jullie al een idee wanneer het probleem verholpen kan wezen,want heb er net nog geprobeerd een paar in te loggen,maar na een paar keer was het weer 2x raak ,bij GC1DQ6V en GC1AFKK. Dus stop voorlopig maar met het inloggen van de found caches,wat wel vervelend is omdat het zich nou wel erg opstapelt wat er nog ingelogd moet worden.
 12. professor & co

  Dubbele logs

  oke,zal het archiveren dan achterwegen laten.En zal alle logs die ik voorlopig doe,exact zo laten als ze zijn. misschein zou je er dan nog eens naar kunnen kijken. Alvast bedankt voor je tijd,en nog een goede vakantie.
 13. professor & co

  Dubbele logs

  Nou kijk maar eens bij mijn logs van hunter,bij professor & co En dan zie je bij voorbeeld cache "fly inn" of "kijk op ijsselmond" er 2 x achter elkaar op staan. tewijl die maar 1 keer gelogd is,en ook op de cache pagina maar 1x staat. heb het gisteren een paar keer met corigeer logs geprobeerd,maar dat is natuurlijk ook niet de juiste oplossing. Dus heb er vanavond maar een paar gearchiveerd,en op nieuw gelogd.
 14. professor & co

  Dubbele logs

  Heb sinds een paar weken steeds vaker dat als ik een cache inlog dat ie in oa "logs van hunter" , "statistieken van de maand" en bij "recente logs" Dubbel komt te staan,en je dus keer op keer moet gaan corigeren. Maar toch op de cache pagina gewoon maar 1x komt te staan. Terwijl ik het niks anders doe als eerst,en had er eerder nooit last van. Wie weet hoe ik van dit probleem afkom?
 15. Kwam op het net dit artikel tegen,cache geript/gespot door politie. Wie o wie zijn cache zit hier in de prijzen? Misschien kunnen ze wat beters gaan doen in plaats van onze hobby zo in de media brengen. zie http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/195300
×
×
 • Nieuwe aanmaken...