Spring naar bijdragen

MacDD

Leden
 • Aantal bijdragen

  1624
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Alles door MacDD geplaatst

 1. Ook hier wel eens thuis bezocht nadt ik een poosje bij een kerncentrale had zitten zoeken. Beveiliging wilde me toen nog klemrijden, maar ja, zat op openbare weg op dat moment. Dus ja, ik reed er om heen. En toen later een bezoekje. Uitgelegd en klaar. of politie die je stopt. Allemaal niet te veel van aantrekken. En een aanhouding heeft geen gevolg als er geen aanklacht komt.
 2. MacDD

  Locatie Vermelding ?

  En nu heb ik dus hetzelfde probleem. Voor de zekerheid mijn wachtwoord veranderd, maar nu kom ik er dus niet meer in ivm validaten
 3. Geflipt. Ik weet caches hier in de buurt die nix zijn, nix worden en waar plots 10 DNF's staan en 5 NM's. En waarvan de CO al nooit meer online is gekomen. Die zet ik echt op NA. Wat GC er ook van vindt. Maar ik snap het ook wel, ze willen geen wraakacties.
 4. MacDD

  Papierloos Geocachen

  Krimpenees, ook voor multies gebruik ik al een paar jaar enkel mijn tablet.
 5. MacDD

  Papierloos Geocachen

  Dakota 20 en C:geo op mijn andorid tablet. Heb al in geen 2 jaar ook maar een papiertje uitgedraaid van een listing of bijgevoegde foto's
 6. Eigenlijk vind ik het wel goed en dit laat mij nadenken over mijn eigen Challenge. Deze gaat dus gewoon het archief in.
 7. MacDD

  Klimtouw

  Klinkt veilig genoeg, je kunt je dus zekeren. Veel plezier.
 8. MacDD

  Klimtouw

  Mijn 70m is 9mm en mijn 40m is 11mm. Beiden zijn van 1 van de bekende merken.
 9. MacDD

  Klimtouw

  Ik heb 40 meter en 70 meter. Maar ik heb een vraagje terug ; je gaat toch wel een cursus volgen? Oja, de 8 is ook niet voor bomen, wel voor een pure abseil. Die doe ik dan echt niet met de grigri.
 10. MacDD

  Klimtouw

  Vergeet de prusik touwtjes niet voor het geval de grigri vast blijft zitten. En een losse 8. En nog wat carabines om je touw aan de sling vast te maken En dan ook nog een setje of wat om je in een tussenstation te zekeren als je grotten induikt of een of andere bunker uitklimt.
 11. Gewoon een dag later gaan. Zijn alle caches openbaar en ben je alle drukte en files misgelopen. Socialisen is er meestal toch niet meer echt bij tegenwoordig. Hoewel ik morgen ga kijken op een klein Pi-event en ben benieuwd of er daar gewoon wat kletsen en miepen is.
 12. Maar ja, dan zie ik dit ; http://coord.info/GC4X2PW En dan denk ik ; toch maar op leax kijken? Ga ik natuurlijk niet doen, maar oplossen doe ik hem ook niet. Ik loop wel een keer met iemand mee.
 13. MacDD

  Waadpak

  En dan kun je dus in gevaarlijke situaties terecht komen. Je wilt niet vastzitten in een pak dat volloopt en waar je niet uit kunt.
 14. Wilde ook net kijken of daar spul van mij staat. Maar dat is waar, lukt niet. Levenslange ban op IP. En geen zin om te spoofen.
 15. MacDD

  Nacht Cache

  Kan ik alleen maar erkennen. Afgelopen wknd in Limburg geweest. Lag in de buurt van onze slaapplaats (een goede km verder) een tradje. Niet een waar we normaal voor lopen. Maar na het heerlijke eten besloten om er toch voor te gaan. Een km. dwars door het bos op GPS en met zaklampen. Dit maakte deze wandeling een heerlijke ervaring. 2km door het bos struinen (met een doorsteek) is echt een uur heerlijk spelen. En dat alles dankzij een klein potje.
 16. MacDD

  Nacht Cache

  En er staan er ook een zooi tussen die echt geen NC zijn maar waar de CO in het kader van een zooi att's plaatsen er ook 1 voor een nightcache plaatst terwijl hij eigenlijk bedoeld 24/7
 17. Kijk eens op de buren.eu Ik geloof dat die mogelijkheden hebben om anders te zoeken en dan mogelijk vanuit de kaart een pq aanmaken? Jeez, nog steeds dat gemier van buren.eu. Om kriebels van te krijgen.
 18. Mag. Maar doe je sommige badgehunters mogelijk geen plezier mee. Beter is om te archiveren en een nieuwe te maken.
 19. Heb je een voorbeeld van een boomklimcache in het gebied van Staatsbosbeheer? Ik had er een. Mocht van SBB
 20. Ik heb ze in belgie kleine kindjes aan een touw zien binden en dan ophijsen. Vond ik wel een goede methode. Touw werd zelfs aan trekhaak gedaan.
 21. MacDD

  Nachtcache

  Lampen uit China/ Bestellen via banggood.com, dx.com, focalprice.com en dergelijke sites. Kost geen drol, werkt perfect. Zowel cree als cree UV. Wel met 18650 batterijen.
 22. MacDD

  Wie Klimt, En Hoe?

  Ik klauterde vroeger al overal tegenop en dit soort hoogtes als in Luik doet me die goede oude tijd weer herleven.
 23. MacDD

  Wie Klimt, En Hoe?

  Nooit bommpje geklommen toen je jong was? Of in gebouwen?
 24. MacDD

  Wie Klimt, En Hoe?

  Lijkt me zelfs vrij te klimmen. Iig wel een uitdaging.
 25. MacDD

  Wie Klimt, En Hoe?

  Die in de provincie Luik heb je toch niet echt klimgerei voor nodig?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...