Spring naar bijdragen

geopelus

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over geopelus

 • Verjaardag 17-04-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  magellan explorist
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10 oktober 2014

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Klazienaveen
 1. geopelus

  Afstand In Meters

  normaal moet dit lukken of in kaart instellingen hier vind ik wel op tijd of op afstand. als ik een cache die in de buurt ligt laad geeft mijn gps nog steeds op tijd. heb inmiddels support Magellan benaderd kijken wat die zeggen. bedankt voor je reactie
 2. geopelus

  Afstand In Meters

  japiejoo bedankt voor je reactie helaas heeft het niet geholpen. één of andere instelling is niet goed weet alleen niet meer waar dit onder valt. beeld geeft aan tijd tot volgende dit wil ik graag weer op afstand tot volgende zetten. puzzel nog even verder als je nog suggesties hebt zijn ze van harte welkom. gr.
 3. geopelus

  Afstand In Meters

  wie kan mij vertellen hoe ik mijn magellan explo 110 de afstand tot cache in kan stellen in meters i.p.v. min/sec.
 4. wie weet hoe ik caches moet laden zonder dat er foto's en andere icoontjes achter blijven op mijn magellan. na het verwijderen van het mapje met de daar opgeslagen caches van die dag zie ik dat er in andere mapjes foto's achter blijven van de caches die ik heb verwijderd. als ik dit niet doe reageert mijn nav. na bepaalde tijd heel traag. heeft iemand hier een oplossing voor.
 5. geopelus

  Gps Magellan

  na het cachen en loggen delete ik alle caches die ik heb geüpload. als ik de magellan aansluit op mijn laptop zie ik icoontjes en foto's van de caches die ik zojuist heb verwijderd. weet iemand hoe ik dit in de toekomst kan vermijden zodat ik niet constant deze rommel hoef te verwijderen na het cachen.
 6. geopelus

  Klimtouw

  Het touw is van cruciaal belang begrijp ik. had even gekeken naar lokale touwverkoop zaken. daar raden ze schootlijn voor 12mm dit is een statische touw zal een meter moeten kopen of het daadwerkelijk zo is. persoonlijk ken ik dit soort niet. de klimgordel die bij het klettern worden gedragen zijn anders uitgevoerd dan bv die van petzl deze zijn veel dikker en meer bredere stukken op de billen. ook hebben deze klimgordels stalen bevestigingen voor, waar je het touw aanklik (weet de naam hier niet van). je vind overal trekkrachten wat betreft je touw maar wat voor krachten kan je gordel hebben. iemand een voorstel wat betreft de gordel.
 7. geopelus

  Klimtouw

  Hallo Mac DD, heb een uitnodiging gekregen om mee te gaan klimmen. heb met een collega die ook wil gaan klimmen voorgesteld om een cursus te volgen. ga eerst een paar uitnodigingen aan om te kijken hoe zij het doen heb enige ervaring met de uitrusting maar dan in klettern.
 8. geopelus

  Klimtouw

  Allen bedankt voor de vele uitleg hier kan ik mee uit de voeten. nog een vraagje de dikte van het touw is dat nog van invloed en lengte wat is een beetje de gangbare lengte die je hebben moet. b.v.d.
 9. geopelus

  Klimtouw

  ik ben van plan om deze zomer te gaan klimmen T5 caches. mijn vraag is welk en wat voor soort touw kan ik het beste gebruiken. de prijzen variëren nog al. bij de bekende outdoor winkels betaal je al gauw 2x zo veel als bij iemand die gespecialiseerd is in bevestiging materialen. ook zou ik graag willen weten wat je zo al nodig hebt voor het klimmen. alvast bedankt
 10. zal best eens kunnen had gp 2100 voor dig camera v/a 2005 maar die zijn dood. deze waren altijd goed. deze duracell waren lichter 1700 waarschijnlijk niet geschikt voor gps en dergelijke. ik ga denk ik maar voor de eneloop 2000 of hoger.
 11. Bedankt voor de vele uitleg, heb zelf duracell oplaadbare gekocht mag ze nog retour doen (gelukkig). dacht altijd dat die konijn kon rennen maar met deze baterijen moet ik rennen. heb 4 stuks maar na een uur al moeten wisselen. jammer?
 12. geopelus

  Coördinaten Instellen

  hallo allemaal, het gaat om coördinaten zoals N55.44.555 E006.33.333 voorbeeld. mijn magellan geeft andere cijfers weer zoals O 262200 N 527807 voorbeeld. het zou fijn zijn als ik coördinaten zoals boven in kan geven. weet niet of ik iets moet veranderen op mijn magellan. heb hem nog niet zo lang eerst met mobiel gecachet, maar is niet zo zuiver. weet ik vraag is goed gelezen magellan aan sluiten pc en klik je hebt het. maar na de puzzels opgelost te hebben kreeg ik de goede coördinaten en die zijn niet overdraagbaar via pc alleen voor de garmin. dus daarom moet ik ze handmatig invoeren.
 13. hallo, ik heb een vraag over het instellen/ handmatig invoeren van coördinaten op mijn magellan explorist 110. heb enkele puzzels opgelost maar kan de coördinaten niet invoeren. wie o wie heeft hier meer kaas van gegeten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...