Spring naar bijdragen

The cache busters

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door The cache busters geplaatst

 1. Succes met je nieuwe baan bij .nl
 2. Ik weet niet precies hoeveel je offline op kan slaan, maar het zijn er best veel.
 3. het offline opslaan is juist erg handig als je bv op vakantie gaat in het buitenland. Je slaat heel veel caches offline op en je hebt geen internet nodig wat in het buitenland heel duur is. Na het vinden kan je ook nog offline loggen en als je dan weer internet hebt kan je al je logjes naar je persoonlijke pagina sturen op .com en zo weer loggen. Scheelt je een hoop administratie. Werkt super.
 4. Het gevaar schuilt er natuurlijk in dat je een wildgroei krijgt aan webssites. Weet niet of ze ook via de officiele weg gaan via geocaching.com want dan zullen de regels toch gerespecteerd moeten worden. Of ze gaan alles zelf doen en dan word het waarschijnlijk een wildgroei en word het waarschijnlijk moeilijker om toestemming te krijgen.
 5. The cache busters

  Puntjesjagers

  Wij geven de voorkeur aan mooie multi's. Maar als we langs een oppikker langs komen kunnen we het niet laten om te stoppen. Ja ja rondje bernheeze hebben we ook gedaan. Het puntje van een mooie lange multi geeft wel meer voldoening dan een zooi oppikkers. Je hebt ook vaak oppikkers waar je op een heel mooi plek uitkomt en dan is dat ook mooi meegenomen. In het buitenland zijn traditionals ook vaak mooie wandeling.
 6. De aanschaf van een GPS ontvanger is toch ook al een drempel? Die is toch iets duurder als € 10,-. Ben ik het ook mee eens. Onverlaten zullen niet snel paar honderd euro uitgeven voor een gps om caches te verpesten.
 7. Wij cachen ook paperless met de iphone. Zeer tevreden met een aantal handige tools. Met t-mobile ook supersnel internet. Als de cache gevonden is gelijk loggen via mobiel internet. Scheelt weer veel administratie thuis. Groundspeak voor iPhone is een fijn programma. Als je een cache gedaan hebt gelijk kijken of er een andere cache in de buurt is.
 8. Wij zijn in verschillende landen op vakantie geweest met tent en overal hebben we goed kunnen cachen. Noorwegen, tsjechie, oostenrijk, zwitserland, italie, spanje. Dit jaar twijfelen we nog tussen Finland of zuid-frankrijk.
 9. Het leek me eerst wat raar, maar het is me nu wel duidelijk dat de reactie van The cache busters niet op het linkje van Twin Peaks slaat, maar op het filmpje uit de start van dit draadje. Klopt mijn reactie ging over degene die het draadje opgezet heeft. Dat vond ik een mooi filmpje met leuke achtergrond muziek. Twin peaks had ook geen gezellige Brabantse muziek op de achtergrond volgens mij.
 10. Als alle logjes zo gaan worden hebben we er weer een dagtaak bij Erg leuk gedaan en als echte brabanders wat een heerlijke muziek.
 11. Van het weekend toevallig wolfje spelen bij rijen gedaan. Die was ook leuk en listig verstopt.
 12. Mijn vraag is had je het ook erg gevonden als Barny ze gewoon had meegenomen zonder die opmerking dat hij slecht lag? Je bent gewoon een beetje gepikeerd omdat iemand een negatieve opmerking maakt over je cache. Bij mijn weten hoef je ook niet te ruilen bij een coin of TB.
 13. Wij hebben onze gps (quest) gewoon mee genomen in het vliegtuig en aan laten staan. Kan je zien waar je bent en hoe hoog je vliegt en hoe hard.
 14. Wij gebruiken gewoon onze telefoon sony ericsson k810i 3m camera met flits goed genoeg voor logjes.
 15. The cache busters

  Mail via SMS

  En wat zijn de kosten van e-mails doorsturen als sms. Of ik kijk er overheen of ik zie het niet staan. Als je eroverheen kijkt zie je het ook niet staan . Dat snap ik al.
 16. zo deden ze het niet en na navragen doen ze het spontaan weer
 17. The cache busters

  geen fotos

  Hebben er meer mensen problemen dat er geen fotos op de cache paginas verschijnen?
 18. Is er een mogelijkheid dat iemand het artikel kan scannen.
 19. Bedankt voor al het werk wat jullie geleverd hebben.
 20. Als je je dure inkt wil sparen kan je ook nog in grijsschalen en op snel concept uitprinten.
 21. Ik vind er soms nog wel dingen bij staan die niet nodig zijn. Kopieer de belangrijke stukken naar word en dat scheelt ook nogal wat papier dus ook goed voor milieu zoals al gezegd werd omtrent de groene hobby.
 22. bedankt voor deze tips hier kan ik al een eind mee uit de voeten...ehm...wielen. The cache busters
×
×
 • Nieuwe aanmaken...