Spring naar bijdragen

sajhen

Leden
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over sajhen

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  half jaar
 1. Via proxy laat hij de kaart helaas niet in bij ons. Wij wonen in Den helder, ziggo. Gelukkig hebben wij mobile wifi van kpn en die doet het wel. Waar kan dit nou aan liggen, dat ziggo en UPC problemen geven?
 2. Via proxy laat hij de kaart helaas niet in bij ons. Wij wonen in Den helder, ziggo. Gelukkig hebben wij mobile wifi van kpn en die doet het wel. Waar kan dit nou aan liggen, dat ziggo en UPC problemen geven?
 3. ik heb alles stapgewijs gedaan. Maar als ik dan zo'n stipje aanklik dan krijg ik webpagina niet gevonden Er staat vast iets niet goed, maar wat?? Wie o wie helpt?
 4. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  Ik schat de maandelijkse updates. Of hadden we die in het weekend al gehad? Ik heb geen idee. Na een tijd volhouden, zit ik er uiteindelijk op. Ik snap persoonlijk niet waarom ze gen server erbij plaatsen. Dat geld moet er toch wel zijn met al die premium members? Want heb bereiken van de site wordt wel steeds moeilijker.
 5. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  Nou het is weer zo ver hoor. Ik kom er weer niet op! Server to busy
 6. sajhen

  Teken!

  ja die ken ik denk, met een roze dop? Die hebben wij ook gekocht. In Duitsland heb je wel de middelen. Inmiddels heb ik staatsbosheer eens gemaild om te vragen naar het tekenbos! Ben benieuwd naar de reactie! Kunnen teken op je hoofd gaan zitten en zich daar in de huid worstelen? Daar heb ik nog nooit gekeken Iemand die dat al mee heeft gemaakt dat er daar een vast zat?
 7. sajhen

  Teken!

  Ik was van plan een cache te gaan plaatsen in een bos bij ons in de buurt. Prachtig bos en er ligt nog niets. Ik hoorde helaas vorige week van een kennis dat ze onder de teken zat na een wandeling daar. Nu was ik gisteren bij de dierenzaak en daar stond een mw. bij de kassa die had echt een gruwelverhaal had over die beestjes. Ik vroeg waar ze was geweest en laat dat nou hetzelfde bos zijn. Ik durf daar nu geen cache te plaatsen (
 8. Jaaaaaaaa!! Je bent geweldig!! Het is weer goed nu!!!
 9. Als ik nu een onderwerp wil lezen, krijg ik alle antwoorden niet meer te zien. Die moet ik dan stuk voor stuk aanklikken. Nu staat er vast in mijn instellingen iets niet goed?? Wie weet wat ik moet veranderen? Alvast bedankt!
 10. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  Nou hij ligt er weer uit :(4 caches uit kunnen zoeken maar kom er nu niet meer op Ik begrijp niet waarom ze niet tenminste 1 server erbij zetten. Ik neem aan dat ze daar toch wel geld voor hebben?
 11. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  Ahh hij doet het wel, maar je kunt er prima wat anders naast doen op het moment, zo langzaam
 12. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  edit: ik zit er nu wel op
 13. sajhen

  Geocaching.com ligt plat

  Ik kom er ook nog niet op....... Kunnen ze niet van al dat premium geld wat extra servers planten??
 14. sajhen

  Rupsen, Rupsen En Nog Een Rupsen

  het heeft wel een soort mysterie uitstraling die boom!!!
 15. sajhen

  Rupsen, Rupsen En Nog Een Rupsen

  Hmm ik blijf maar uit de buurt bij regio Emmen! Als er op tijd bij bent dan zal het hopelijk allemaal mee vallen! Rupsen zijn dan veel minder erg!!! Maar goed dat blijft op dit moment ook een complete plaag die alleen maar erger schijnt te worden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...