Spring naar bijdragen

Jojogirl

Leden
 • Aantal bijdragen

  104
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Jojogirl geplaatst

 1. Jojogirl

  Gearchiveerde Caches

  Over dat soort "finds" (eigenlijk not founds wat mij betreft) is op het groundspeak forum al een draadje met tig pagina's volgeschreven. Erg vermakelijk leesvoer voor als je eens niets te doen hebt.
 2. Jojogirl

  X En Y

  Volgensmij loopt de range voor x van 0 tot 300000 en die voor y van 300000 tot 600000, dus kijk waar je waarden in vallen en dan weet je het vanzelf.
 3. Jojogirl

  Spoilerfoto's

  Volgens mij kan je als cachelegger alleen de hele log verwijderen (maar dat schiet je doel wat voorbij) of degene die de spoilerfoto geplaatst heeft mailen met het verzoek de foto weg te halen.
 4. Jojogirl

  Leeftijd van Cacher's

  Ook hier een 28-jarige. Heel af en toe wordt er ook gecached met manlief (29) en kind (0).
 5. Jojogirl

  zoeken op regio

  Als ik op "Hier" druk dan krijg ik wel de site maar de caches verschijnen uiteindelijk niet!!! Alleen maar de latitude en longitue van die plaats, klopt dit? Die latitude en longitude kan je gebruiken om op geocaching.com te zoeken op de manier zoals jeries team al noemde.
 6. Het zou wel spijtig zijn. In maart zijn m'n vriend en ik een weekend in Brugge geweest en hebben daar de hele stad verkent aan de hand van alle caches die daar liggen en die waren inderdaad zo ongeveer allemaal van Bob Valdez. Hopelijk komt er iemand die er een aantal wil adopteren, als hij er echt mee wil stoppen.
 7. Hiervoor zijn ook online tooltjes waarbij je de pagina online tevoorschijn kan toveren zoals een kleurenblinde hem zou zien. O.a. op http://colorfilter.wickline.org/
 8. Jojogirl

  geocaching survey

  Ik heb hem niet gekregen. Niet in m'n gewone inbox en ook niet tussen de spam
 9. Jojogirl

  Bewegende caches

  Aangezien er ook een track en trace auto rondrijdt (van Team Klein en Dusty als ik het wel heb) die volgensmij nog niet zo heel lang actief is, zal dit nog wel toegestaan zijn.
 10. Ha, top, daar wil ik volgend jaar weer gaan kamperen. Vroeger daar vaak met ouders geweest op een camping die voor kids super is en volgend jaar hopen we daar met een ukkie van onszelf te zijn. Tot nu toe was het grootste nadeel dat er daar amper caches zijn, maar dat wordt dus opgelost
 11. Ik gebruik altijd de pijl. Deels omdat mijn GPS geen straten e.d. laat zien, maar vooral ook omdat ik het makkelijker vind navigeren.
 12. Ik log caches over het algemeen direct als ik thuiskom, maar dat is onafhankelijk van erepodium risico. Ik vind het ook geen verplichting, maar log gewoon snel omdat dan de tocht nog vers in het geheugen is en ik het gewoon leuk vind om meteen te loggen. En dat je thuis vertrekt als er nog geen logs zijn, maar bij de cache aangekomen de vijfde logger blijkt te zijn, tja dat is het risico als je op maagdenjacht gaat.
 13. Grappig, ik zag gisterenavond hetzelfde verschijnsel: unapproved caches op de kaart en in de lijst met nieuwe logjes, maar als ik dan verder klikte zag ik wel gewoon de echte cachenaam op de cachepagina staan.
 14. Volgens mij was er iets niet helemaal goed met de statistieken en gaat het nu weer beter (aangezien er gisteren ook geen recente logs waren en nu weer wel). Meestal is het devies een dagje afwachten en als het dan nog iet klopt correctie aanvragen via de doe het zelf pagina.
 15. Die lettergrootte is vrij klein en erg inconsequent. Ik hoop dat ze er nog mee bezig zijn, want de eerste alinea van een log groot en de rest klein ziet er erg merkwaardig uit.
 16. ' Dank voor je inbreng, jojogirl. Jaja, waar ik mijn stats vind weet ik wel, maar het gaat me om die banner (zelf heb je er ook een, met die kikker en je statistieken erin). Mmm, ik druk me weer niet zorgvuldig genoeg uit. Als je op je eigen pagina kijkt, zie je in de rechterkolom ergens in het midden "My stats bar" staan. daar kan je dat plaatje maken en aanpassen. vervolgens kan je dat in je forumprofiel hier in de handtekening zetten om het onder elke post die je doet te krijgen.
 17. Hoe het negeren van fora gaat, weet ik niet (ik betwijfel zelfs of dat kan), maar je statistieken kan je vinden op je eigen geocaching.com pagina (http://www.geocaching.com/my/).
 18. Dit is daar ene heel handig linkje voor: http://www.geocaching.nl/maps/ShowLocation.php
 19. Jojogirl

  Nederlandse WK pool cache

  Leuk idee! Ik zou er ook wel 1 willen neerliggen, maar tegen die tijd hoop ik een baby van amper anderhalve maand te hebben, dus neerleggen en onderhoud zou erg lastig worden. Jammer maar helaas.
 20. Je vergeet dat de schaal van die kaart heel anders is. Als je per staat kijkt (en de grootte van de staten is een stuk vergelijkbaarder met Nederland), zie je dat Nederland toch net zo vol (zo niet voller) ligt als vele staten van de USA. Ik ben overigens ook niet voor verplicht archiveren om wat voor reden dan ook. Wie een nieuwe cache moet plaatsen, moet gewoon maar goed zoeken naar een leuke plek, waar er niet al tig liggen, of anders een zodanig concept verzinnen dat de cache zo leuk maken dat het niemand uitmaakt dat de eindlocatie al redelijk bekend is bij de lokale cachers.
 21. Maar voor wandelen worden toch geen andere kaarten gebruikt dan voor het uitzetten van een cache? <{POST_SNAPBACK}> Nee, maar zij hebben er kennelijk voor gekozen om die kaartdatum (Dutch/Bessel) aan te houden, waardoor je voor dezelfde lokatie net wat andere coordinaten krijgt dan wanneer je kaartdatum WSG84 aan zou houden.
 22. Jojogirl

  Wedstrijd cache?

  Ik zie niet helemaal hoe je dit voor je ziet; een cache met twee verschillende aanlooproutes beide uit evenveel punten o.i.d. en jij dan als scheids als twee teams zich bij je aanmelden om de cache te willen doen? Verder denk ik dat het race element al snel tot gedrag zal leiden dat tegen de algemene etiquette van natuurbehoud in zal gaan, in al het enthousiasme om maar sneller te zijn.
 23. Leuk om al die verhalen te lezen Jojogirl (27 jaar oud) heet in het dagelijks leven Jolanda en is met het geocachevirus besmet door een collega (Mister@). Hij kocht een GPS met als doel wandelen, maar zag in het boekje iets over geocachen. Na wekenlang eerst zijn enthousiaste verhalen gehoord te hebben in zowat alle pauzes en later ook die van een andere collega (Blonds rule!) die inmiddels ook een GPS had aangeschaft, vond ik het steeds interessanter worden en zo kwam het dat ook ik een GPS kocht. Mijn eerste cache trip begon met een did not find (Pierenparadijs, coordinaten verkeerd overgetikt) en een found (Biertje?) en nu is het achtenhalve maand, 64 founds en 1 hide later en ik ben verslaafd. Wat ik verder zoal doe in mijn leven? Ik woon samen met mijn vriend in Leiden en werk op een hematologisch lab in een ziekenhuis als analiste. Daarnaast softbal ik en ben ik penningmeester van die vereniging. Ook volg ik een cursus Spaans en ben ik thuis nog vaak bezig met creatieve knutselfrutseldingetjes. Cachen doe ik meestal in mijn eentje, gewapend met mijn Extrex Venture. Soms gaat mijn vriend mee en een heel enkele keer mijn ouders. Mijn vader is ook controleur in geval van nood van mijn cache aangezien deze in mijn geboorteplaats ligt, terwijl ik tegenwoordig aan de andere kant van het land woon. Naast caches vind ik het ook leuk om ANWB paddestoelen te hunten en aan te melden bij The Mushroom Project.
 24. Ik zie hem ook...... niet? Nee werkelijk ik weet niet welke link je bedoelt. Heb nu 3 pagina's afgezocht maar kan de link niet vinden. Ger@ld <{POST_SNAPBACK}> Ik heb wel een Google earth link gezien op mijn pagina (dus je persoonlijke pagina, waar je statsbar staat en je laatste zoveel founds/logs/etc). Misschien dat die het is?
 25. Dat klinkt alsof die titel absoluut de lading van het stuk niet dekt. Lekker sensationeel weer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...