Spring naar bijdragen

Jojogirl

Leden
 • Aantal bijdragen

  104
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jojogirl

 • Verjaardag 15-06-1978

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Venture
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds begin februari 2005

Contact Methods

 • MSN
  jolanda_langelaar@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.xs4all.nl/~hoeklang/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Leiden
 • Interesse
  Teveel om op te noemen.
 1. Jojogirl

  Gearchiveerde Caches

  Over dat soort "finds" (eigenlijk not founds wat mij betreft) is op het groundspeak forum al een draadje met tig pagina's volgeschreven. Erg vermakelijk leesvoer voor als je eens niets te doen hebt.
 2. Jojogirl

  X En Y

  Volgensmij loopt de range voor x van 0 tot 300000 en die voor y van 300000 tot 600000, dus kijk waar je waarden in vallen en dan weet je het vanzelf.
 3. Jojogirl

  Spoilerfoto's

  Volgens mij kan je als cachelegger alleen de hele log verwijderen (maar dat schiet je doel wat voorbij) of degene die de spoilerfoto geplaatst heeft mailen met het verzoek de foto weg te halen.
 4. Jojogirl

  Leeftijd van Cacher's

  Ook hier een 28-jarige. Heel af en toe wordt er ook gecached met manlief (29) en kind (0).
 5. Jojogirl

  zoeken op regio

  Als ik op "Hier" druk dan krijg ik wel de site maar de caches verschijnen uiteindelijk niet!!! Alleen maar de latitude en longitue van die plaats, klopt dit? Die latitude en longitude kan je gebruiken om op geocaching.com te zoeken op de manier zoals jeries team al noemde.
 6. Het zou wel spijtig zijn. In maart zijn m'n vriend en ik een weekend in Brugge geweest en hebben daar de hele stad verkent aan de hand van alle caches die daar liggen en die waren inderdaad zo ongeveer allemaal van Bob Valdez. Hopelijk komt er iemand die er een aantal wil adopteren, als hij er echt mee wil stoppen.
 7. Hiervoor zijn ook online tooltjes waarbij je de pagina online tevoorschijn kan toveren zoals een kleurenblinde hem zou zien. O.a. op http://colorfilter.wickline.org/
 8. Jojogirl

  geocaching survey

  Ik heb hem niet gekregen. Niet in m'n gewone inbox en ook niet tussen de spam
 9. Jojogirl

  Bewegende caches

  Aangezien er ook een track en trace auto rondrijdt (van Team Klein en Dusty als ik het wel heb) die volgensmij nog niet zo heel lang actief is, zal dit nog wel toegestaan zijn.
 10. Ha, top, daar wil ik volgend jaar weer gaan kamperen. Vroeger daar vaak met ouders geweest op een camping die voor kids super is en volgend jaar hopen we daar met een ukkie van onszelf te zijn. Tot nu toe was het grootste nadeel dat er daar amper caches zijn, maar dat wordt dus opgelost
 11. Ik gebruik altijd de pijl. Deels omdat mijn GPS geen straten e.d. laat zien, maar vooral ook omdat ik het makkelijker vind navigeren.
 12. Ik log caches over het algemeen direct als ik thuiskom, maar dat is onafhankelijk van erepodium risico. Ik vind het ook geen verplichting, maar log gewoon snel omdat dan de tocht nog vers in het geheugen is en ik het gewoon leuk vind om meteen te loggen. En dat je thuis vertrekt als er nog geen logs zijn, maar bij de cache aangekomen de vijfde logger blijkt te zijn, tja dat is het risico als je op maagdenjacht gaat.
 13. Grappig, ik zag gisterenavond hetzelfde verschijnsel: unapproved caches op de kaart en in de lijst met nieuwe logjes, maar als ik dan verder klikte zag ik wel gewoon de echte cachenaam op de cachepagina staan.
 14. Volgens mij was er iets niet helemaal goed met de statistieken en gaat het nu weer beter (aangezien er gisteren ook geen recente logs waren en nu weer wel). Meestal is het devies een dagje afwachten en als het dan nog iet klopt correctie aanvragen via de doe het zelf pagina.
 15. Die lettergrootte is vrij klein en erg inconsequent. Ik hoop dat ze er nog mee bezig zijn, want de eerste alinea van een log groot en de rest klein ziet er erg merkwaardig uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...