Spring naar bijdragen

aernout2005

Leden
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over aernout2005

 • Verjaardag 27-03-1950

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  map 62st / Etrex Legend hcx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  5 jaar
 • Twitter
  aernout2005

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  haarlem
 1. voorbeeld: Ik/wij gaan soms als groep cachen, 5 personen als voorbeeld, een logrol is meestal klein dus we loggen samen onder 1 naam, we hebben ze samen gevonden toch.... Is er dan iemand die die logjes gaat verwijderen? wel erg flauw toch?
 2. Ik zou trouwens niet weten waarom er geen telefoonnummer als hulplijn gegeven mag worden, bij een Multi waar ook kinderen meelopen is niets zo teleurstellend voor die kinderen als zij de cache niet kunnen vinden
 3. In plaats van er op aan te dringen op het plaatsen van een uitgebreide hint is het beter, volgens mij, om nieuwe cache eigenaren te stimuleren goed in te meten. als de cache inderdaad op het nulpunt ligt is er meestal geen hint nodig. Inmeten wordt tegenwoordig vaak gedaan met google-map waar dan bijvoorbeeld een bankje te zien is en als hint "er onder" Zo hoeft het voor mij niet.
 4. Tja, nu word ik toch wel heel erg benieuwd, maar ja ik begrijp dat je dit geheime spel geheim wilt houden,wat zou het zijn? Iets vunzig soms? Of gewoon klaverjassen?
 5. Na een cachecontrole en als ik de boekjes/ rolletjes eventueel heb vernieuwd vind ik het altijd leuk om die nog eens door te bladeren, je komt bekende en onbekende namen tegen, soms staat er iets leuks in geschreven enz. enz. maar een kontrole houden, nee daar ga ik geen tijd in steken. Misschien zou ik dat moeten doen om het geocachen zuiver te houden?
 6. aernout2005

  Favorites

  Ik deel een favo uit in de eerste plaats om andere cachers deze cache aan te bevelen, daarmee beloon ik ook de co, dus ik sla twee vliegen in een klap
 7. aernout2005

  Cache Melden

  Hoe weet je eigenlijk zo zeker dat die cacher niet op die plek is geweest?
 8. Irritant, ik ook (weer) Een moment vol historie..., Barny gaat taalfouten corrigeren!
 9. Wil je secuur inmeten dan moet je er ook op letten dat je de gps niet de ene keer hoog en de andere keer laag houdt. Dus altijd dicht bij de grond
 10. wat heeft het nu eigenlijk te maken met wel of niet streng zijn van de reviewers? Als het een mystery is moet dat er ook gewoonstaan in de vorm van een vraagteken en hetzelfde geldt voor een Multi. We werkelijk,ik begrijp niet waarom je daar stiekem over zou moeten doen, je wilt de cachers toch niet bedriegen? Geef mij trouwens maar een Multi, ik hou niet van puzzelen en laat mystery's vaak links liggen
 11. Toe maar, 150 mailtjes in een paar weken!!!! of de co is wel erg populair of die cache....! Na bijna 2 maanden (ook omstandigheden)nog geen één mailtje gehad. Ongelooflijk.
 12. "on Topic" Ja, dat heb ik ook, Een paar favo's zijn nooit weg, een prima indicatie en zeker nu er ook het aantal percentages bij staat.
 13. Prima samengevat volgens mij.
 14. Ik vind favo's een prima hulpmiddel om te bepalen welke cache ik ga lopen. Een cache met veel favo's staat meestal toch wel garant voor een aantrekkelijke cachedag. Ook als co vind ik het natuurlijk prettig als mijn caches door anderen worden aanbevolen.(lees favo uitdelen)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...