Spring naar bijdragen

pa4mic

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over pa4mic

 • Rang
  Komt net kijken

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 30
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15-5-2014

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gouda
 1. Opzich zou dit idd een oorzaak kunnen zijn maar waarom het vanaf de cachepagina die hier ook gewoon in https geladen wordt wel werkt? Het is al ff bekend bij de mensen van de site (zie topic). Zal van de week als ik tijd en zin heb ook eens zelf kijken of ik de fout kan vinden.
 2. pa4mic

  Kaart Blijft Grijs

  Mag je wel andere software installeren op je laptop of zit deze echt helemaal dicht getimmerd? Je zou dan bv ietester kunnen installeren hierin zitten diverse versies van ie maar je standaard browser wordt niet overschreven of wat dan ook. Mocht hij helemaal dicht getimmerd zitten wordt het lastig denk.
 3. Op 1 of andere manier gaat de browser automatisch naar de https versie ook al geef ik de gewone http in, dit zou een goede verklaring kunnen zijn technisch gezien. Wat betreft pocket query moet ik me nog inlezen maar dan weet ik waar ik het moet zoeken. (heb al wel een gebied via gsak ingelezen, ook hier nog veel in te lezen pfff en is al me favoriet hahaha) Als men al over zo tik foutje valt pfff zal je hobby maar zijn... ;-) Omdat je op de cachepagina niet meer https zit volgens mij. Hopelijk reageert de topic starter op mijn vraag Hmm dit is bij mij in ieder geval niet het geval beide komen in/met https zie ik nu. En verder iedereen natuurlijk bedankt voor reageren en meedenken! (ff instellingen checken want had eigenlijk mail verwacht bij reactie maar is niet gebeurd dus ff checken want dan reageer ik wat sneller :-) )
 4. Heb heel wat topic's gelezen over problemen hierover maar heb het nog niet kunnen verhelpen. Het volgende is het geval: Als ik op geocaching.com een zoek opdracht geef en uit de lijst bij een cach op "send to gps" klik werkt niet naar behoren (wel alleen in FF op win 8.1 en niet in chrome) maar kies ik er voor om de caches op de kaart/map te tonen en klik dan op een cach en kies voor "send to gps" vertikt de garmin communicator plug in te werken en komt met de melding "The plug-in was not unlocked successfully" Het lijkt me dat hiermee meer mensen moeten zitten en ik als beginner mogelijk iets fout doe dus alle hulp is welkom. Maak overgens gebruik van garmin etrex 30. Alvast bedankt voor meedenken! Ps. ben ook nog op zoek naar manier om vb in 1 keer heel zoetermeer erin te kunnen zetten, moet vast ook mogelijk zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...