Spring naar bijdragen

aernout2005

Leden
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door aernout2005 geplaatst

 1. voorbeeld: Ik/wij gaan soms als groep cachen, 5 personen als voorbeeld, een logrol is meestal klein dus we loggen samen onder 1 naam, we hebben ze samen gevonden toch.... Is er dan iemand die die logjes gaat verwijderen? wel erg flauw toch?
 2. Ik zou trouwens niet weten waarom er geen telefoonnummer als hulplijn gegeven mag worden, bij een Multi waar ook kinderen meelopen is niets zo teleurstellend voor die kinderen als zij de cache niet kunnen vinden
 3. In plaats van er op aan te dringen op het plaatsen van een uitgebreide hint is het beter, volgens mij, om nieuwe cache eigenaren te stimuleren goed in te meten. als de cache inderdaad op het nulpunt ligt is er meestal geen hint nodig. Inmeten wordt tegenwoordig vaak gedaan met google-map waar dan bijvoorbeeld een bankje te zien is en als hint "er onder" Zo hoeft het voor mij niet.
 4. Tja, nu word ik toch wel heel erg benieuwd, maar ja ik begrijp dat je dit geheime spel geheim wilt houden,wat zou het zijn? Iets vunzig soms? Of gewoon klaverjassen?
 5. Na een cachecontrole en als ik de boekjes/ rolletjes eventueel heb vernieuwd vind ik het altijd leuk om die nog eens door te bladeren, je komt bekende en onbekende namen tegen, soms staat er iets leuks in geschreven enz. enz. maar een kontrole houden, nee daar ga ik geen tijd in steken. Misschien zou ik dat moeten doen om het geocachen zuiver te houden?
 6. aernout2005

  Favorites

  Ik deel een favo uit in de eerste plaats om andere cachers deze cache aan te bevelen, daarmee beloon ik ook de co, dus ik sla twee vliegen in een klap
 7. aernout2005

  Cache Melden

  Hoe weet je eigenlijk zo zeker dat die cacher niet op die plek is geweest?
 8. Irritant, ik ook (weer) Een moment vol historie..., Barny gaat taalfouten corrigeren!
 9. Wil je secuur inmeten dan moet je er ook op letten dat je de gps niet de ene keer hoog en de andere keer laag houdt. Dus altijd dicht bij de grond
 10. wat heeft het nu eigenlijk te maken met wel of niet streng zijn van de reviewers? Als het een mystery is moet dat er ook gewoonstaan in de vorm van een vraagteken en hetzelfde geldt voor een Multi. We werkelijk,ik begrijp niet waarom je daar stiekem over zou moeten doen, je wilt de cachers toch niet bedriegen? Geef mij trouwens maar een Multi, ik hou niet van puzzelen en laat mystery's vaak links liggen
 11. Toe maar, 150 mailtjes in een paar weken!!!! of de co is wel erg populair of die cache....! Na bijna 2 maanden (ook omstandigheden)nog geen één mailtje gehad. Ongelooflijk.
 12. "on Topic" Ja, dat heb ik ook, Een paar favo's zijn nooit weg, een prima indicatie en zeker nu er ook het aantal percentages bij staat.
 13. Prima samengevat volgens mij.
 14. Ik vind favo's een prima hulpmiddel om te bepalen welke cache ik ga lopen. Een cache met veel favo's staat meestal toch wel garant voor een aantrekkelijke cachedag. Ook als co vind ik het natuurlijk prettig als mijn caches door anderen worden aanbevolen.(lees favo uitdelen)
 15. aernout2005

  Log Of Geen Log?

  Ik heb net het logboekje van een cache van mij vernieuwd, de oude is vol en die zit ik net op mijn gemak door te bladeren. Altijd weer leuk. het boekje is een beetje vochtig en niet alles is nog even duidelijk maar het meeste wel. Ik kan mij nu toch echt niet voorstellen dat ik nu ook nog eens op internet ga vergelijken en uitfilteren, dan hou ik mij zelf wel heel lang en onzinnig van de straat.
 16. Als ik met de pijlaanwijzer in Basecamp over de kaart ga komt er steeds ongevraagd hinderlijke informatie tevoorschijn zoals bijvoorbeeld straatnamen en andere gegevens, dit in een groot wit vlak die veel oppervlakte en dus zicht in beslag neemt. Heel irritant! Weet iemand soms hoe je die kan uitzetten? Dus de ontclutter aan?
 17. Een DNF kan ook zijn charme hebben, het geeft aan hoe moeilijk de cache is te vinden en bij de volgende 'found' log is het aardig om te weten dat het hem/ haar ondanks dat toch gelukt is het te vinden! Mocht er echt een twijfel zijn of de cache er wel ligt dan moet je dat er wel bij vermelden natuurlijk. Ik log nog wel eens Not Found. Wat is 'fail'?
 18. Toch vind ik het jammer... Het "stiekum" doen stilletjes weg sluipen, het uitkijken voor muggles enz. enz. vond ik toch wel leuk en een charmant onderdeel van het spelletje. Deze periode is dus duidelijk voorbij. Sterker nog, gaan we naar de toekomst waarin de cache niet verstopt hoeft te worden, iedereen weet toch al waar die ligt? Kortom, einde GC verhaal?
 19. Ik zou niet weten hoe dat moet maar het is een goed idee
 20. !6 augustus, Volkskrant pagina 2, groot (negatief?) stuk over geocaching!
 21. Aernout,

  We komen allebei uit Haarlem. Hoe ga jij naar Katwijk - the Game op 1 sept? Ik op de racefiets, tenzij je mij een lift kunt geven

  (met fiets??, zei hij hoopvol)

  groet,

  Arjan "Birdie.NL"

 22. hoi ik weet niet goed hoe dit werkt dus ik hoop dat je het ontvangt. The Game lopen in katwijk lijkt me heel leuk. Wanneer zou je dat willen gaan doen?

  groetjes Yvette

 23. Bedankt, het ziet er allemaal nogal ingewikkeld uit maar misschien gaat het nog lukken ook.
 24. Bij sommige caches zitten banners, nu is het mij een paar keer gelukt om die op mijn pagina te zetten maat dat kwam omdat er een htlm code bij zat weet iemand hoe dat op een andere manier kan (als dat al mogelijk is)???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...