Spring naar bijdragen

BeeksePythagoras

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal
 1. Ik heb sinds een paar maanden een multi liggen die vanuit plaatsen in Nederland wordt bezocht. Bestaat er een query die inzichtelijk maakt waar al deze personen vandaan komen? Het liefst zichtbaar gemaakt in een kaartje van Nederland.
 2. Ook in brabant net nieuw: het Terracottaleger GC5CR3D.Een multi van 8km maar liefst.
 3. Wanneer je op het bolletje drukt, komt er een zwart wolkje met uit. Dan denk ik dat het de gekraagde aardster is, die komt algemeen voor.
 4. Nou daar gaat hij dan: http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/215c81db-2f3d-4405-9490-28114ef44e4c.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/b0b8e7e6-1a1e-4488-beef-99169f09c11e.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/3d57c0dd-c05b-4da3-aa49-d4dd90454bde.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/41b0ccd8-0672-4547-8492-72ba6a44859e.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/03c1fff7-9c6e-4ca3-a828-196a32ae91cd.jpg ZIjn het verschillende soorten of verschillende stadia van de groei?
 5. Hoe krijg ik een foto op het forum? Ik heb een bijzondere paddestoel gezien en wil dit delen op het forum. Moet ik de foto eerst uploaden?
 6. De index had ik doorgelezen en zo CreateRoute gevonden. Niet goed genoeg gekeken dus. Bedankt voor de tip.
 7. Ik heb een aantal caches in GSAK staan en die wil ik op een plattegrond laten zien. Nu kent GSAK wel de query CacheRoute maar die tovert van die blauwe lijnen op het scherm. Is er een andere mogelijkheid?
 8. Bedankt voor jullie reacties en Barny bedankt voor de handige link. Kan ik direct mijn andere multi aanpassen.
 9. Ik ben bezig om mijn multi uit te zetten in het bos. Omdat er al een andere multi en earth cache liggen, moet ik wat passen en meten met de wp's. Ik twijfel echter of je ook bij earthcaches 161m moet aanhouden. Ik dacht namelijk alleen bij fysieke wp's. Klopt dat?
 10. Ik gebruik c:geo op mijn telefoon om naast mijn GPS mee te geocachen. Is er ook zo'n tooltje voor de Iphone? Dus een tool voor de Iphone waarmee je ook heel makkelijk coördinaten mee kunt invoeren en kunt navigeren? Kun je trouwens met c:geo ook waypoints markeren net zoals je dat met de GPS kunt? Ik heb dat nog niet gevonden.
 11. Een multi waarbij kinderen zich niet vervelen. Nou loop ik zelf veel multi's in de bossen rond Hilvarenbeek, Oisterwijk enz. Die drie van mij (5, 7 en 9) lopen alle drie met gemak 6km door de bossen heen. Mijn zwager en zus wilden graag kennis maken met dit spelletje om de kinderen ook mee naar buiten te krijgen. Alleen zij zijn nog niet heel veel gewend. Ik denk dat voor hun dus vooral een aantrekkelijke route van belang is. Een 'saaie' route met een leuke doos levert denk ik toch al snel de bekende vraag: wanneer gaan we naar huis?
 12. Weet iemand een leuke kindercache rond Den Bosch? Ik was eigenlijk op zoek naar Dagoberts Geldpakhuis (geloof ik) maar die kan ik niet vinden. Andere suggesties zijn welkom. Alvast enorm bedankt.
 13. Voor mijn nieuwe multi wil ik de waypoints een aantal keer meten en dan middelen. Ik moet bij elk bezoek natuurlijk wel weer op dezelfde plaats staan. Hoe doe ik dat? Iets neerleggen? Dat lijkt mij het makkelijkste. Hoe doen jullie dat?
 14. Bedankt voor de adviezen. BeeksePythagoras is trouwens een 'ze'.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...