Spring naar bijdragen

BeeksePythagoras

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door BeeksePythagoras geplaatst

 1. Ik heb sinds een paar maanden een multi liggen die vanuit plaatsen in Nederland wordt bezocht. Bestaat er een query die inzichtelijk maakt waar al deze personen vandaan komen? Het liefst zichtbaar gemaakt in een kaartje van Nederland.
 2. Ook in brabant net nieuw: het Terracottaleger GC5CR3D.Een multi van 8km maar liefst.
 3. Wanneer je op het bolletje drukt, komt er een zwart wolkje met uit. Dan denk ik dat het de gekraagde aardster is, die komt algemeen voor.
 4. Nou daar gaat hij dan: http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/215c81db-2f3d-4405-9490-28114ef44e4c.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/b0b8e7e6-1a1e-4488-beef-99169f09c11e.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/3d57c0dd-c05b-4da3-aa49-d4dd90454bde.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/41b0ccd8-0672-4547-8492-72ba6a44859e.jpg http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/03c1fff7-9c6e-4ca3-a828-196a32ae91cd.jpg ZIjn het verschillende soorten of verschillende stadia van de groei?
 5. Hoe krijg ik een foto op het forum? Ik heb een bijzondere paddestoel gezien en wil dit delen op het forum. Moet ik de foto eerst uploaden?
 6. De index had ik doorgelezen en zo CreateRoute gevonden. Niet goed genoeg gekeken dus. Bedankt voor de tip.
 7. Ik heb een aantal caches in GSAK staan en die wil ik op een plattegrond laten zien. Nu kent GSAK wel de query CacheRoute maar die tovert van die blauwe lijnen op het scherm. Is er een andere mogelijkheid?
 8. Bedankt voor jullie reacties en Barny bedankt voor de handige link. Kan ik direct mijn andere multi aanpassen.
 9. Ik ben bezig om mijn multi uit te zetten in het bos. Omdat er al een andere multi en earth cache liggen, moet ik wat passen en meten met de wp's. Ik twijfel echter of je ook bij earthcaches 161m moet aanhouden. Ik dacht namelijk alleen bij fysieke wp's. Klopt dat?
 10. Ik gebruik c:geo op mijn telefoon om naast mijn GPS mee te geocachen. Is er ook zo'n tooltje voor de Iphone? Dus een tool voor de Iphone waarmee je ook heel makkelijk coördinaten mee kunt invoeren en kunt navigeren? Kun je trouwens met c:geo ook waypoints markeren net zoals je dat met de GPS kunt? Ik heb dat nog niet gevonden.
 11. Een multi waarbij kinderen zich niet vervelen. Nou loop ik zelf veel multi's in de bossen rond Hilvarenbeek, Oisterwijk enz. Die drie van mij (5, 7 en 9) lopen alle drie met gemak 6km door de bossen heen. Mijn zwager en zus wilden graag kennis maken met dit spelletje om de kinderen ook mee naar buiten te krijgen. Alleen zij zijn nog niet heel veel gewend. Ik denk dat voor hun dus vooral een aantrekkelijke route van belang is. Een 'saaie' route met een leuke doos levert denk ik toch al snel de bekende vraag: wanneer gaan we naar huis?
 12. Weet iemand een leuke kindercache rond Den Bosch? Ik was eigenlijk op zoek naar Dagoberts Geldpakhuis (geloof ik) maar die kan ik niet vinden. Andere suggesties zijn welkom. Alvast enorm bedankt.
 13. Voor mijn nieuwe multi wil ik de waypoints een aantal keer meten en dan middelen. Ik moet bij elk bezoek natuurlijk wel weer op dezelfde plaats staan. Hoe doe ik dat? Iets neerleggen? Dat lijkt mij het makkelijkste. Hoe doen jullie dat?
 14. Bedankt voor de adviezen. BeeksePythagoras is trouwens een 'ze'.
 15. Ik heb inderdaad wel waypoints over gezet maar de kaart inlezen gaat niet. Op mijn gps zit een topo Benelux kaart dus bepaald geen basis map. Mijn gps zal dus wel te oud zijn.
 16. Ik heb Basecamp geinstalleerd en mijn Etrex Vista hcx er op aan gesloten. Volgens de tutorials moet mijn topo kaart die op de GPS staat geselecteerd kunnen worden in Basecamp. Ik zie echter alleen de Global map als optie staan. Wat doe ik fout?
 17. Tijdens inspectie van mijn cache kwam ik iemand tegen die bij een boomstam een grote paddestoel aan het fotograferen was. Hij vertelde dat het om de kammetjesstekelzwam ging. Een paddestoel die tot nu toe slechts eenmaal in Nederland op de Veluwe is aangetroffen. Ook bijzonder was dat hij zich uitstrekte over de hele boomstronk. De paddestoelexpert vertelde om er van te genieten omdat je dit maar 1x in je leven meemaakt. Hij maakt al 35 jaar foto's van paddestoelen en was deze nog niet tegengekomen. De paddestoel komt normaal gesproken in het jura gebergte voor. Hij is een beetje ver van huis dus. Ik heb een aantal foto's geplaatst op mijn cache site: http://www.geocaching.com/geocache/GC424XP_eet-gezond-eet-een?guid=7fb1670c-df66-4e0d-b56d-5e31c16ae28a
 18. BeeksePythagoras

  Peilstok

  Misschien een domme vraag maar wat is een peilstok?
 19. BeeksePythagoras

  Peilstok

  Voor een cache hebben we een peilstok nodig. Hoe kom ik daar aan?
 20. Ik heb het skudo zendertje gekocht en aan mijn Gps gehangen. Heb nu in de vakantie al drie weken lang in het buitengebied gecached en nog geen teek gezien. Heb zelfs het apparaatje in de caravan naast mijn bed liggen en heb geen last van muggen.
 21. Ik heb bij de apotheek een teken kaart gekocht. Deze schuif je onder de teek en dan wip je hem eruit. Blijkbaar hoef je niet te draaien, wat ik altijd wel deed met mijn tekentang.
 22. Ik heb keurig deze stappen doorlopen maar wanneer ik met de windows verkenner in de de telefoon kijk, zie ik geen map WhereYouGo staan. Ik heb de app al wel geinstalleerd op mijn telefoon. Ik zie wel veel andere mappen staan zoals .cgeo en download maar ook daar staat hij niet bij.Wat doe ik fout?
 23. Bij de kindercache zit ook een grote doos in de grond en dat is altijd leuk. Mijn volgende multi komt ook in het bos (toestemming van de gemeente krijgen is hopeloos). Brabants Landschap is veel toe zeggelijker. Ik zal al jullie tips gebruiken en dan wordt het een mooie cache. Ik moet alleen nog veel knutselen. Dan wordt het en een leuk verhaal, mooie wp, en een mooie route.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...