Spring naar bijdragen

Powk

Leden
  • Aantal bijdragen

    277
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Powk geplaatst

  1. Powk

    Geocaching.com Onbereikbaar

    Hier het zelfde probleem.
  2. Powk

    Geocaching.com Onbereikbaar

    Hier doet ie het weer.
  3. Ook wij zijn van UPC naar Ziggo gegaan en ondervinden veel vertraging op de Geocaching.com site. Zojuist de extensie van Zenmate uit bericht #10 geinstalleerd en dat werkt prima.
  4. Powk

    Placespotting

    @regenboog2: Probeer deze eens Adblock Plus
  5. Powk

    Coordinaten

    @ikke Beter je huiswerk doen!
  6. Powk

    Profiel Details ?

    Je kan de html code in de Notes van de FindStatGen3 macro plakken en opslaan.
  7. Powk

    Multi Cach En Waypoints

    Kijk eens onder Hoofdmenu - Stel in - Positieweergave: Daar hoort het volgende te staan. Positieweergave hddd° mm.mmm Kaartdatum WGS 84 Kaartsferoïde WGS 84
  8. Powk

    Zoetermeer Meeting?

    Dit is hem waarschijnlijk
  9. Powk

    Geocaches Niet Zichtbaar In Gps

    Is het niet zo dat de GPSr standaard alleen de dichtsbijzijnde caches laat zien? Zoek eens op naam van een cache of scroll de kaart eens naar Zuid Frankrijk. Grote kans dat je de caches dan wel ziet.
  10. Powk

    Zoekfunctie

    Hoi Marco, Ik heb zonet even de zoekterm 'etrex 10 ingevoerd en dat gaf als resultaat deze pagina. Misschien was het slechts een tijdelijk probleem. Succes met zoeken. Edit: Dat is vreemd, klik ik nu zelf op de link kom ik op een andere zoekpagina uit. Daar nogmaals etrex 10 ingevoerd en inderdaad een floodcontrol van 1 seconde. Nogmaals zoeken na 1 seconde gaf wel weer het gewenste resultaat.
  11. Powk

    Bogus-Logjes

    Misschien is dit een antwoord op je vraag.
  12. Dat kan hier. Kies bij Distance Units voor Metric.
  13. Powk

    Strips Maken

    Bedoel je dit? Geocaching Log Sheets
  14. Powk

    Founds Verwijderen

    Je hoeft geen 6 dagen te wachten hoor, alleen nog de dubbele log bij RdT "Hanetoren" en de TB drop van De Buuf van 28 jan 2012 verwijderen. Een TB of coin droppen in een reeds gevonden cache doe je met een Write note, die je daarna eventueel weer mag deleten. Dan is je telling weer oke. Succes.
  15. Powk

    Founds Verwijderen

    Vervolg post #7: Ik zou alles nog eens goed nakijken. Ik zie al dubbele logs bij: Hertjes kijken 09 Bonus en Hertjes kijken 02 De rest mag je zelf opzoeken. Succes. edit: toegevoegd: Hertjes kijken 03, Hertjes kijken 04, Hertjes kijken 05, Hertjes kijken 06, Hertjes kijken 07, Hertjes kijken 08. Loggen en wegwezen 1 staan logs op 12 nov 2011 en 11 dec 2011. De Buuf gelogd op 29 sept 2011 en gelogd bij een TB drop op 28 jan 2012. En dat zijn er 10. Succes met deleten. Zie post #9.
  16. Powk

    Founds Verwijderen

    Ter info: Indien je een log delete, komt er ter bevestiging de vraag: Are you sure you want to delete this log entry? Ook deze met Yes beantwoorden, anders wordt de log niet verwijderd. Succes.
  17. Powk

    Founds Verwijderen

    Ik zou alles nog eens goed nakijken. Ik zie al dubbele logs bij: Hertjes kijken 09 Bonus en Hertjes kijken 02 De rest mag je zelf opzoeken. Succes. edit: toegevoegd: Hertjes kijken 03, Hertjes kijken 04, Hertjes kijken 05, Hertjes kijken 06, Hertjes kijken 07, Hertjes kijken 08. Loggen en wegwezen 1 staan logs op 12 nov 2011 en 11 dec 2011.
  18. Powk

    Activatie Code

    Inloggen op de site doe je hier. Activeren doe je hier.
  19. Lees dit draadje even. Succes.
  20. Powk

    Mapsource

    Hierbij een link naar een handleiding voor OpenStreetMaps. Misschien ben je daar mee geholpen. Succes. edit: antwoord aangepast.
  21. Powk

    Wat is het?

    Heksenboleet
  22. Ik kom er net achter dat als je onder aan de pagina voor Nederlands als taal hebt gekozen de note niet werkt. Kies je voor Engels dan werkt de note weer wel.
  23. Powk

    Malware !!!!!!!

    Zojuist ook even getest met Google Chrome en het lijkt er op dat de profile-pagina van Eastwood team de melding veroorzaakt. Wij krijgen de melding nl ook indien we op profile klikken. Verder geen idee of er iets schadelijks op hun profile-pagina staat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...