Spring naar bijdragen

Powk

Leden
 • Aantal bijdragen

  277
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Powk geplaatst

 1. Powk

  Geocaching.com Onbereikbaar

  Hier het zelfde probleem.
 2. Powk

  Geocaching.com Onbereikbaar

  Hier doet ie het weer.
 3. Ook wij zijn van UPC naar Ziggo gegaan en ondervinden veel vertraging op de Geocaching.com site. Zojuist de extensie van Zenmate uit bericht #10 geinstalleerd en dat werkt prima.
 4. Powk

  Placespotting

  @regenboog2: Probeer deze eens Adblock Plus
 5. Powk

  Coordinaten

  @ikke Beter je huiswerk doen!
 6. Powk

  Profiel Details ?

  Je kan de html code in de Notes van de FindStatGen3 macro plakken en opslaan.
 7. Powk

  Multi Cach En Waypoints

  Kijk eens onder Hoofdmenu - Stel in - Positieweergave: Daar hoort het volgende te staan. Positieweergave hddd° mm.mmm Kaartdatum WGS 84 Kaartsferoïde WGS 84
 8. Powk

  Zoetermeer Meeting?

  Dit is hem waarschijnlijk
 9. Powk

  Geocaches Niet Zichtbaar In Gps

  Is het niet zo dat de GPSr standaard alleen de dichtsbijzijnde caches laat zien? Zoek eens op naam van een cache of scroll de kaart eens naar Zuid Frankrijk. Grote kans dat je de caches dan wel ziet.
 10. Powk

  Zoekfunctie

  Hoi Marco, Ik heb zonet even de zoekterm 'etrex 10 ingevoerd en dat gaf als resultaat deze pagina. Misschien was het slechts een tijdelijk probleem. Succes met zoeken. Edit: Dat is vreemd, klik ik nu zelf op de link kom ik op een andere zoekpagina uit. Daar nogmaals etrex 10 ingevoerd en inderdaad een floodcontrol van 1 seconde. Nogmaals zoeken na 1 seconde gaf wel weer het gewenste resultaat.
 11. Powk

  Bogus-Logjes

  Misschien is dit een antwoord op je vraag.
 12. Dat kan hier. Kies bij Distance Units voor Metric.
 13. Powk

  Strips Maken

  Bedoel je dit? Geocaching Log Sheets
 14. Powk

  Founds Verwijderen

  Je hoeft geen 6 dagen te wachten hoor, alleen nog de dubbele log bij RdT "Hanetoren" en de TB drop van De Buuf van 28 jan 2012 verwijderen. Een TB of coin droppen in een reeds gevonden cache doe je met een Write note, die je daarna eventueel weer mag deleten. Dan is je telling weer oke. Succes.
 15. Powk

  Founds Verwijderen

  Vervolg post #7: Ik zou alles nog eens goed nakijken. Ik zie al dubbele logs bij: Hertjes kijken 09 Bonus en Hertjes kijken 02 De rest mag je zelf opzoeken. Succes. edit: toegevoegd: Hertjes kijken 03, Hertjes kijken 04, Hertjes kijken 05, Hertjes kijken 06, Hertjes kijken 07, Hertjes kijken 08. Loggen en wegwezen 1 staan logs op 12 nov 2011 en 11 dec 2011. De Buuf gelogd op 29 sept 2011 en gelogd bij een TB drop op 28 jan 2012. En dat zijn er 10. Succes met deleten. Zie post #9.
 16. Powk

  Founds Verwijderen

  Ter info: Indien je een log delete, komt er ter bevestiging de vraag: Are you sure you want to delete this log entry? Ook deze met Yes beantwoorden, anders wordt de log niet verwijderd. Succes.
 17. Powk

  Founds Verwijderen

  Ik zou alles nog eens goed nakijken. Ik zie al dubbele logs bij: Hertjes kijken 09 Bonus en Hertjes kijken 02 De rest mag je zelf opzoeken. Succes. edit: toegevoegd: Hertjes kijken 03, Hertjes kijken 04, Hertjes kijken 05, Hertjes kijken 06, Hertjes kijken 07, Hertjes kijken 08. Loggen en wegwezen 1 staan logs op 12 nov 2011 en 11 dec 2011.
 18. Powk

  Activatie Code

  Inloggen op de site doe je hier. Activeren doe je hier.
 19. Lees dit draadje even. Succes.
 20. Powk

  Mapsource

  Hierbij een link naar een handleiding voor OpenStreetMaps. Misschien ben je daar mee geholpen. Succes. edit: antwoord aangepast.
 21. Powk

  Wat is het?

  Heksenboleet
 22. Ik kom er net achter dat als je onder aan de pagina voor Nederlands als taal hebt gekozen de note niet werkt. Kies je voor Engels dan werkt de note weer wel.
 23. Powk

  Malware !!!!!!!

  Zojuist ook even getest met Google Chrome en het lijkt er op dat de profile-pagina van Eastwood team de melding veroorzaakt. Wij krijgen de melding nl ook indien we op profile klikken. Verder geen idee of er iets schadelijks op hun profile-pagina staat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...